Görücüler gelmeden olumsuz cevap olabilecegini de hesaba katıp geliyorlar. Bence geri göndermeyin çok sacma olur. Zaten cicekte hal kalmaz. Cikolatda geri gondermek bana sacma geldi. Altin falan olsa geri gönder tamam denilebilinir.
Evinize ilk kez geldiği için çicek ve çikolata getirmesi normal hem normal ev gezmesi değil görücü gelmiş çicek ve çikolatayı geri göndermeniz çok ayıp olur eli boş gelmiş olsaydı daha kötü olmaz mıydı görücülüğe.Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
çok münasebetsiz olur geri göndermeniz.Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
Gonderilmez isteme bu her istemeye gelenin cikolata cicegni geri gondernek olumsuz gondermemek olumlu diye birsey yokGörücüler gelmeden olumsuz cevap olabilecegini de hesaba katıp geliyorlar. Bence geri göndermeyin çok sacma olur. Zaten cicekte hal kalmaz. Cikolatda geri gondermek bana sacma geldi. Altin falan olsa geri gönder tamam denilebilinir.
önce bir ikiniz görüşseydiniz ya dışarıda filan.Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?