- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.603
- 698
Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
babanne illaki olsun bu iş diye diretiyordu bizimkiler de gönüllü zaten dünden iyi bi aile diye. böyle olunca heveslendi karşı taraf. neyse ama ben çocuğa ısınamadım.Ilk görüşte cicek cikolata ile gelmek biraz abes olmus. Aslinda adetlere ters bir sey yaptıkları icin cikmaza girmissiniz :)
Pasta falan gelirdi tanışmaya..
Ben olsam göndermezdim diye düşünüyorum.
babanne illaki olsun bu iş diye diretiyordu bizimkiler de gönüllü zaten dünden iyi bi aile diye. böyle olunca heveslendi karşı taraf. neyse ama ben çocuğa ısınamadım.
Afiyetle yiyintamam kızlar tamam göndermiyoruz
dışarıda görüşseydin diyenler olmuş. dışarıda görüşmeyi ben istemedim ilk etapta. çünkü tanımadığım ve ilk kez göreceğim biriyle pat diye buluşmak saçma geliyor bana.
cevabımızı verdik olumsuz diye
Kötü olmuş ya direk çiçek çikolatayla nasıl geldiler sizde böyle mi en az birkez görüşülür yaniBana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
Bana bir görücü geldi arkadaşlar ama olumsuz sonuçlandı. Aksam damat adayı geldiğinde çiçek ve çikolata getirmiş. Ben etkilenmedigim hatta itici buldugum için kabul etmedim. Bu durumda çiçek ve çikolata geri gonderilir mi? Babamın iş arkadaşı aracı olmuştu ona vericez onlar da görücüye ulaştıracak eğer geri verirsek ama kararsız kaldık. Bu işin doğrusu nedir sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?