- 25 Ağustos 2018
- 1.396
- 1.820
- 63
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Işletme masterı yapıyor ama ilerde özel sektörde Çalışacak. Devlette çalışmayacak işten Atılma tehlikesi var her zaman Dr ile aynı değil Demiş.
Öyle anaya böyle cevap.
24 yaşında yüksek yapan kızı, sırf doktor diye evlendirmeye çalışırsa, öyle de cevap alır. Anne meslek seçiyor da yenge seçince mi sorun olmuş?
Kuzenin de yengenin lafına üzüleceğine, annesinin ona ne yapmaya çalıştığına üzülsün.
Ben de onu anlamadım.Artı yenge zaten tanımıyor mu bu kuzeni,diyecek olsalar derlerdi.Başlık görücü ama görücülükle bile alakası yok,teklif edicilik var.Ha gençler birbirini sevse de yenge böyle dese kızalım,ama ortada fol yok yumurta yok anne kümes yapıyorHata kuzeninizin annesinde bende görücü usulü tanistirildim. Ama araya başkaları girdi aracı oldu. Aracı olmak için son kişi kızın annesidir. Erkek tarafından birileri genellikle aracılık yapar . Yada illa anne bu fikirdeyse ortak birine rica etseydi sen söyle diye.
Annesi ondan habersiz mi gitmiş konuşmuş,madem doktorda gözü yok,Anne sen ne yapıyorsun,hayatta söyletmem,sen delirdin mi dememiş mi?Kızın Dr da gözü yok. Kendisinin eğitimi küçümsediği için üzülüyor.
Aynen benim kızı alın demek gibi olmuş. Çok çirkin duruyorBen de onu anlamadım.Artı yenge zaten tanımıyor mu bu kuzeni,diyecek olsalar derlerdi.Başlık görücü ama görücülükle bile alakası yok,teklif edicilik var.Ha gençler birbirini sevse de yenge böyle dese kızalım,ama ortada fol yok yumurta yok anne kümes yapıyor
Zaten anne de kendi aracı olmadı ortak olan yengeye rica etti.Hata kuzeninizin annesinde bende görücü usulü tanistirildim. Ama araya başkaları girdi aracı oldu. Aracı olmak için son kişi kızın annesidir. Erkek tarafından birileri genellikle aracılık yapar . Yada illa anne bu fikirdeyse ortak birine rica etseydi sen söyle diye.
Bende aynı fikirdeyim. Evi ve aileyi geçindirmek Sorumluluğu erkekte Olmalı. Kadın destek olur Arada ama devamlı olması uygun değil bence de.Evet geçim zor..tek basına dahada zor.ama ben biraz eski kafalıyım bu konularda..sorumlugun büyük bölümünün erkekte olması gerektiğini düşünüyorum..bende ek iş yapıyorum boş oldugum için ..200 300alıyorum aylık..ama eşim bilmez bile benim paramın .ne kadar oldugunu..söylemem çünkü..zaman zaman çok sıkışırsa destek olurum o da var..ama her zaman olmam..kızımada diyorum .mutlaka oku bir meslegin olsun..ama paranı sen bil..gerektiği kadar destek ol evlenince..at bankaya diyorum..erkek sorumlulugunu bilmeli..
Niye yav bütün kadınlar sakat mı eli ayağı mı tutmuyor veya daha mı gerizekalılar erkeklere göre NE EKSİĞİM VAR ULAN BENİM KAÇ PARA ULAN Bİ FÜLÜTTTTTBende aynı fikirdeyim. Evi ve aileyi geçindirmek Sorumluluğu erkekte Olmalı. Kadın destek olur Arada ama devamlı olması uygun değil bence de.
Burada da bu görüşüm Yüzünden çok taşlanmıştım ama bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?