- 25 Ağustos 2014
- 21.226
- 50.859
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Yengesiyle konulmak istemiyor. Böylelikle benşm hakkındaki düşüncelerini de öğrenmiş oldum diyor.Sırf doktor diye degıl diyorsunuz ama o tanıdığı iyi ailenin oglu doktor olmasaydı yine de kızını yerlestırmek isteyecekmiydi Kız adına uzuldum bence yengesine annem boyle boyle demıs ama benım haberim yoktu desin
eee sorun nerde? zaten birbirlerini tanıyırsa aileler o doktor olacgın aileside tanıyordur kuzenınızı... Hic hoş değil bir kız annesinin oğlunu yeğenını benım kızımla tanıstır demesi... yengeyi aalla artık oda fikrini söylemiş.Sırf Dr diye değil. Iki aile tanıyor zaten birbirini. Ailesini aile yapısını tanıyorum bize uygun diye istedim dedi.
Evet kız da zaten buna üzülüyor. O yasta bir insan olarak kırılıp küçük düşmüş gibi olduBi de belki cocugun hayatinda biri var, belki dusundukleri baska biri var.. Yine diyorum, kızdan zaten haberdardir o insanlar.. Akraba/tanidik cocuklari içinde bilmeden etmeden boyle yakıştırma ve umutlandirmalar cok fazla oluyor, sonunda uzulen birileri mutlaka oluyor.. Anne kızını umutlandirmis, hem kiz istenmeyen konumuna dusmus hem de kırıcı laflar söylenmiş..
Yengenin tavri hos degil ama seviye bu demek ki.. Kızı kucumsemek degil de iki meslek grubunu birbirine denk görmemek bu aslında.. Boyle seyleri birinci plana almamakla birlikte ben de denk olmadıklarını düşündüm.. Hani kendileri tanışır eder, o zaman tamam ama boyle görücü usulü olunca once meslek, kariyer, maddiyat denkligi araniyor malesef..Yengesiyle konulmak istemiyor. Böylelikle benşm hakkındaki düşüncelerini de öğrenmiş oldum diyor.
Doğru benim haberim yoktu deyip araya da mesafe koyarsa iyi olur sanırım.Yengenin tavri hos degil ama seviye bu demek ki.. Kızı kucumsemek degil de iki meslek grubunu birbirine denk görmemek bu aslında.. Boyle seyleri birinci plana almamakla birlikte ben de denk olmadıklarını düşündüm.. Hani kendileri tanışır eder, o zaman tamam ama boyle görücü usulü olunca once meslek, kariyer, maddiyat denkligi araniyor malesef..
Bence yenge ile konussun, benim haberim yoktu desin, direkt keserse yenge farkli yorumlar..
Doğru benim haberim yoktu deyip araya da mesafe koyarsa iyi olur sanırım.
Ben yengenin yerinde olsam ben de konusmazdım ne o servet avcısı gibi. Yalnız kuserse de o da istiyormus diye anlasılırYengesiyle konulmak istemiyor. Böylelikle benşm hakkındaki düşüncelerini de öğrenmiş oldum diyor.
"Annem boyle boyle bi sey soylemis sanirim, benim haberim yoktu, zaten dusunecegim bi durum degil, yalniz hakkimda soylediklerin de hoş olmamış" deyip mesafesini koysun..Doğru benim haberim yoktu deyip araya da mesafe koyarsa iyi olur sanırım.
Son Sınıfta okuyor 6 ay sonra bitecek okul hemen düğün yapalım denemiş ki tanışaınlar DemişYengenin tavri hos degil ama en buyuk hata annede resmen kizinj itelmeye calismjs yabi karsi taraftan oyle gorunuyor...ayrica erkek tarafndan bakinca da benm yegenimr ya da kardesime henuz ogrenciyken gelip kizmz var tanistiralim deseler hayirdr siz yangndanal mi kaciriyorsunz daha ogrenci olan cocugn aklini karsitrmayn diye kizarim...
Haklısınız bunu bir önereyim."Annem boyle boyle bi sey soylemis sanirim, benim haberim yoktu, zaten dusunecegim bi durum degil, yalniz hakkimda soylediklerin de hoş olmamış" deyip mesafesini koysun..
Aslinda hakkinda soylediklerine hic girmesin diyecektim ama bu kez de evlilik isi olmadi diye bozuldu uzaklasti zanneder yenge, en iyisi densizligine kızdığını belirtmek..Haklısınız bunu bir önereyim.
Kuzenimin ne suçu var. ?bu konuda bi dert varsa o da kızın annesinin kıza damat bakması hatta istemesi. benim annem bana böyle bişey yapsa kıyameti koparırım. onun dışında yenge zaten patavatsız. doktor akrabası olan ama görgü olarak yüksek olmayan insanlar doktordan çok aynı böyle doktorcu oluyorlar. kuzeniniz zihin olarak biraz çağı yakalamalı bence
Açık olmakta fayda var.Aslinda hakkinda soylediklerine hic girmesin diyecektim ama bu kez de evlilik isi olmadi diye bozuldu uzaklasti zanneder yenge, en iyisi densizligine kızdığını belirtmek..
Kız mı kendine görücü buluyor ? Annesi mi master yapıyor ?
Kavramları karıştırdın galiba
Ne fark eder ki, simdi okul biter bitmez evlenmesinj istemiyor demk kiSon Sınıfta okuyor 6 ay sonra bitecek okul hemen düğün yapalım denemiş ki tanışaınlar Demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?