Tensel uyum önemli tabi. Peki sizce eş adayları, ten uyumunun tatbikatını, nereye kadar yapmalılar?
önceden ilişkiye girip evlenen sanki boşanmıyor mu ?adıda aşk evliliği oluyor yada beraber yaşayıp terk edilen olmuyor mu ?
Kişinin kendisine bağlı isteyen zaten sevdiğiyle birlikte oluyor istemeyen olmuyor.. Herkesi kendi hür iradesi...Kim ne kadar,nereye kadar gitmek isterse gider....
İşte sorun da o ya. O hür iradenle yaptıkların seni sen yapıyor. İradem hür. Ama yapacaklarımda hür değilim. Hesap gününden korkuyorum...:26:
Korkma sende o zaman
Ya ben görücü usulu ile severek evlenmenin birleşimi istiyorum..
Severek evlenmede önce flört oluyor ama bazen o flört o kadar yoruyor ki..
karşıdaki evlenme fikrini benimsemilş olacak, göreceksin ki zaten evlenmeyi düşünüyorsa işini falan mümkün old kadar oturtmuş biridir....
beğendikten sonra işte çıkmaya başlayacaksın..
hem yok okul için bekle işini elini alana kadar bekle vs bazen olmuyor.. o zaman zarfında biten birçok ilişki var..
böyle brisi varsa ben burdayım
Tabi ki görüşerek, anlaşarak olan daha makbuldur.
tamamen katılıyorum sana canım :123:Ya ben görücü usulu ile severek evlenmenin birleşimi istiyorum..
Severek evlenmede önce flört oluyor ama bazen o flört o kadar yoruyor ki..
karşıdaki evlenme fikrini benimsemilş olacak, göreceksin ki zaten evlenmeyi düşünüyorsa işini falan mümkün old kadar oturtmuş biridir....
beğendikten sonra işte çıkmaya başlayacaksın..
hem yok okul için bekle işini elini alana kadar bekle vs bazen olmuyor.. o zaman zarfında biten birçok ilişki var..
böyle brisi varsa ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?