- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
arkadaşlar son zamanlarda forumda bazı arkadaşların, eşiyle sorun yaşayanlara görücü usulüyle mi evlendiniz diye yaklaştığını sıkça görür oldum..
neden insanlar görücü usulü evlenmelerde sevginin olmayacağını düşünüyorlar merak ediyorum. ya da görücü usulü nedir!!yani aile vasıtasıyla tanışınca sanki birileri seni zorluyor evlenmen için ve o insanı sevemzsin gibi mi düşünülüyor bilmiyorum ama bu şekilde tanışma abes karşılanıyor... diğer tür arkadaş vasıtası ile tanışmak felan oldu mu bu tanışarak severek evlenmek oluyor..
ve evet ben insanların tabiriyle görücü usulüyle evlendim.. eşimi tanıdım ama gerçekten tanıdım.. bu adam nedir ne yapar diye hep sorguladım.. ve sevdim, aşık oldum.. binlerce şükür ki 5 yıldır hayatımda güzellik ve sevgi-saygı var..
asıl mesele nasıl tanışırsa tanışsın o insanı tanıdığını düşünerek evlenmede değil mi??
ne düşünüyorsunuz merak ediyorum açıkçası...........
arkadaşlar son zamanlarda forumda bazı arkadaşların, eşiyle sorun yaşayanlara görücü usulüyle mi evlendiniz diye yaklaştığını sıkça görür oldum..
neden insanlar görücü usulü evlenmelerde sevginin olmayacağını düşünüyorlar merak ediyorum. ya da görücü usulü nedir!!yani aile vasıtasıyla tanışınca sanki birileri seni zorluyor evlenmen için ve o insanı sevemzsin gibi mi düşünülüyor bilmiyorum ama bu şekilde tanışma abes karşılanıyor... diğer tür arkadaş vasıtası ile tanışmak felan oldu mu bu tanışarak severek evlenmek oluyor..
ve evet ben insanların tabiriyle görücü usulüyle evlendim.. eşimi tanıdım ama gerçekten tanıdım.. bu adam nedir ne yapar diye hep sorguladım.. ve sevdim, aşık oldum.. binlerce şükür ki 5 yıldır hayatımda güzellik ve sevgi-saygı var..
asıl mesele nasıl tanışırsa tanışsın o insanı tanıdığını düşünerek evlenmede değil mi??
hayır içerlemedimGörücü usülü olarak evlenince birbirlerini tanımadan evleniyorlar ya o maksatlı soruluyor, kötü bi şey değil ki görücü usülü mü evlendin diye sormak niye bu kadar içerledin
mutluysanız görücü usul evliliğe karşı olan genel kanı sizi niye gocunduruyor? görücü usule karşı neden olumsuz düşünce var? herkese sizinki gibi karşı tarafı tanımaya çalışmıyor veya tanımak istese de fırsat verilmiyor. daha önce sevgilisi olmamış birinin görücü gelen birine kendini yakın hissetmesi çok normal çünkü daha önce duygusal durumu olmamış, kendini tanımadığı için hislerini tanımadığı için bir de aileden evlen, dört dörtlük çocuk işte baskısı olunca gelen görücünün kişisel özellikleri pek konu olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?