Görücü usulu görüşsem mi?

daha tanımadığın biri için kendini üzme. ama bir şekilde fotonu görsün çocuk. ondan sonra görüşürsünüz ya da görüşmezsiniz. belki çocuğun bu durumdan haberi bile yoktur yani.

O kişiyi kendim tanısam belki harika ilişki olur ama görücünün adı bile buz gibi olmama yeterdi sanırım.
Kendim bulamayacak kadar ezik miyim diye düşünürüm.

Üni mezunları yüksek yerlere geliyor ama ben kendimi geliştiremedim diye hayal kırıklığı mı olurum acaba

neden olasın ki hayal kırıklığı çocuk görüşmek istiyor senin için hayal kırıklığı çocuğun sana olan tavrı kötü olursa olur o da ne olacak ki hanzonun tekiymiş der geçersin keşke fırsat verseydim demeden iyidir insanların tercihi farklı farklı oluyor görüşmek istemeseydi zaten seni diyen kişiye olmaz derdi merak etmeyin

Üzülmek derken kendimi paralamicam tabikide. Ama hem görüşülmek istenen taraf olup hem daha sonra reddedilende ben mi olurum diye söyledim. Sanırım kendime güvenim yok ondan dolayı
Tutki öyle oldu
Sen hoşlandın ama o istemedi
Ne var bunda
20 yıllık evlilikler ne aşklar bitiyor da ayağa yeniden kalkıyor insanlar
Hoşlantının yıkımımdan nolur yani
Fazla sorgulama evlilik kader işi
Süslen püslen git

Görücü usulu olmuyor dediğiniz aslında. Siz tanımadan görmeden aileler arasında anlaşırlarsa yüzük takılmasına karar verirlerse görücü usulü oluyor. Sizin durumunuz ise birileri vesile olmuş. Hiç dr diye gözünüzde büyütmeyin genelde çoğu asosyal oluyor.

Arkadaşım da bu şekilde evlendi.Oglan tarafı oldukça zengin ,iyi eğitimli bir aileydi.Dagmat adayı da iyi bir üniversiteden mezun yüksek lisanslı mesleğini yapan işi gücü olan birisiydi.Kayinvalide adayı çok beğenmişti arkadaşımı....Damadımız annesi otur diyince oturan,şurada yeyemek yemeyin diyince yemeyen,bu makarnayı eve alın diyince de alan bir adam çıktı ...

ama bu korkunc birsey bence

Yaw bacım ne kadar gözünde büyüttün sen bu adamı ya. Ben de bir sürü yer gezdim, gördüm. Bu insana level atlattıran bişey değil ki.

Kaç yaşında bu evladımız? Senin yaşın kaç? Kasma bu kadar...olanda da hayr var olmayanda da diye düşün. Kaybedicek neyin var ki?
Haklısınız gerçekten çok büyüttüm. İkimizde 27 yaşındayız

Umarim mesajimi okursunuz...

Sabah bir konuya baktigimda söyle birsey okudum..

Erkekler ailesinin zorutla evlenip 2 cocuk yapacak kadar seviyor isine gelmedi mi de sevmiyorum seninle ailemin zoruyla evlendim deyip ayrilmak istiyor..

Eger akli başında biri ise zaten coktan birini bulmustu yoksa neden annesinin teyzesinin israri ile sizle tanissin..

Yada "temiz" (elletmemis!) köylu kızı evlenceksemde öyle biriyle evleniyim diyemi düşünüyor ki hersey olabilir...

Tanısin zaten akli basinda birisiniz bir kelimesinden bile o erkegin gönül rizasi ile konusup konusmadifgini anlarsiniz..

Üni mezunları yüksek yerlere geliyor ama ben kendimi geliştiremedim diye hayal kırıklığı mı olurum acaba

Yüksek yerler ? Üni mezunu olmak yüksek yerlere gelmek demek değil ki,insanın kendini yetiştirmesi ayrı bir şeydir.
Ben görücü işini pek doğru bulmuyorum bana göre evlilik amaç olmamalı ama sizin için bir sorun değilse görücü olayı bir şans verin.

Bütün yorumlarını okudum da çok karamsarsin
Belki de sen onu beğenmeyeceksin o seni çok beğenecek hep kendini düşürüyorsun farkındamısın

Görüs bak birşey kaybedecek değilsin bence
Hakkında hayırlısı neyse o olsun :)
Farkındayım kendimi düşürüyorum. Bu huyumu hiç sevmyiorum. Ama yorumunuz beni biraz olsada rahatlattı teşekkürler

ama bu korkunc birsey bence
Görümce kayınvalide el birliği ile kızı kalp hastası yaptılar.Ne de olsa kendileri beğendiler kızı ya herşeye burun soktular.Onu da yönetmek istediler:KK43: Kayınvalide rahmetli oldu öyle arkadaşım esiyle kendi hayatını yaşamaya başladı.

Haklısınız gerçekten çok büyüttüm. İkimizde 27 yaşındayız
Bak şimdi, ben bi çocukla görüşmüştüm. Aynı seviye eğitimli, ama benden 10 kat zengin, 3 kat daha çekici biriydi. Epey gideri vardı yani :D

Ama ben hayır dedim çocuğa. Oluyor böyle şeyler. Kendimce çok haklı sebeblerim vardı. İlişkiyi ilerletmek istemeyen taraf o da olabilir, siz de olabilirsiniz. Şahsi algılayıp benim ne eksiğim var diye üzülmenize hiç gerek yok.

Görüşmekle birşey kaybetmeyeceginiz gibi tüm sorularınızın cevabını da gorustugunuzde bulursunuz. Hem belki siz onu begenmeyeceksiniz belli mi olur? Nasip. Hayirlisi olsun..

görüş bir ne olacak.belki seversiniz belki de bir arkadaş kazanmış olursun.onun çevresinden belki sana kısmet çıkar hiiç belli olmaz bu işler.

Birincisi kafanızda büyütmeyin bu kadar.Belki sizi beğenmez ya da siz onu beğenmezsiniz

İkincisi,bu kadar sosyal bir erkeğin belki de hiç haberi yoktur.Annesinin işgüzarlığıdır.

Üçüncüsü,belki adam da annesi ve teyzesinin gönlü olsun diye kabul etmiştir.

Dördüncüsü,bazı erkekler ne kadar sosyal ve özgüvenli olursa olsun anneleri ne derse onu yapar.Annesi uygun gördüğü için

evlenme maksatlı da buluşuyor olabilir.

Umarim mesajimi okursunuz...

Sabah bir konuya baktigimda söyle birsey okudum..

Erkekler ailesinin zorutla evlenip 2 cocuk yapacak kadar seviyor isine gelmedi mi de sevmiyorum seninle ailemin zoruyla evlendim deyip ayrilmak istiyor..

Eger akli başında biri ise zaten coktan birini bulmustu yoksa neden annesinin teyzesinin israri ile sizle tanissin..

Yada "temiz" (elletmemis!) köylu kızı evlenceksemde öyle biriyle evleniyim diyemi düşünüyor ki hersey olabilir...

Tanısin zaten akli basinda birisiniz bir kelimesinden bile o erkegin gönül rizasi ile konusup konusmadifgini anlarsiniz..
Temiz elletmemiş kız olayınıda düşündüm aslında. Bundan sebep mi bu kadar ısrar ediyorlar diye. köy işlerinden de anlarım . bi gelinleri onlara göre fazla eşitlikçi olduğu için ve de kaynanaların ıstediği gelin tarzında olmadığı için boşanmışlar. Bu yüzden de kendi köylerinden bir kız istiyor olabilirler.

Temiz elletmemiş kız olayınıda düşündüm aslında. Bundan sebep mi bu kadar ısrar ediyorlar diye. köy işlerinden de anlarım . bi gelinleri onlara göre fazla eşitlikçi olduğu için ve de kaynanaların ıstediği gelin tarzında olmadığı için boşanmışlar. Bu yüzden de kendi köylerinden bir kız istiyor olabilirler.

Hmm...
''Fazla eşitlikçi'' gelin olayını duyduktan sonra sanırım ben şans vermezdim.

Birincisi kafanızda büyütmeyin bu kadar.Belki sizi beğenmez ya da siz onu beğenmezsiniz

İkincisi,bu kadar sosyal bir erkeğin belki de hiç haberi yoktur.Annesinin işgüzarlığıdır.

Üçüncüsü,belki adam da annesi ve teyzesinin gönlü olsun diye kabul etmiştir.

Dördüncüsü,bazı erkekler ne kadar sosyal ve özgüvenli olursa olsun anneleri ne derse onu yapar.Annesi uygun gördüğü için

evlenme maksatlı da buluşuyor olabilir.
Eğer tamam dersem çocuk istanbuldan buraya gelecek görüşmek için. Bayağı uzak bir yerdryim istanbul a. Bi yandan da sırf anne zoruyla okadar yol grlinir mi diyorum. Diğer yandan da hala kafama yatmıyor bu olay

Hersey olabilir Allah im bahtinizi açık etsin..
ne akilli kizlarimiz var bizler gibi her kelimesinden bir anlam cikarmadan kimdir necidir deyip iyice arastirmadan bodozlama evlenmiyorlar cok şükür

Back
X