o ne öyle sevinç gözyaşları falan ne saçma bir tepkiMrhaba kizlar, ozellikle ablalar yardimci olursaniz cok sevinirim.. bi anda kendimi, anlamadigim bi durumun icine buldum.. gunumuzde pek olmayan, hatta bugun nerdeyse hic alisik olmadigimiz bisey ile karsi karsiyayim.. 19 yasindayim ve yurtdisinda dogdum hala burda yasiyorum.. yaklasik bi senedir bi aile bana talip, babam olmadigi icin annemi bi cok kez aradilar gelmek istediklerini soyledir, ciddi olduklarini ve bu isin olmasini istediklerini beyan ettiler. 2 ay once annem bana gelsinlermi diye sordu okadar israr uzerine.. ki bende Bundan bi yarim sene once basimdan bi cok ufak bi iliski gecti ve kendi buldugum bi insanla gizli sakli bulusmaktansa ailelerin bildigi ve islama gore bi evlilik yapmak istedigimi dusundum ve anneme nasipimi geri tepmektense bi tanismak isterim dedim.. Dun buraya geldiler tanistirma amacli, cicek cikolata falan.. yurkardada belirttigim gibi babam olmadigi icin annem yalnizca oglanin ve bayanlarin gelmesini istedi.. biz cok bilmedigimiz icin turkiyeden teyzemi aradik ve cayi falan benim servis etmemi soyledi ve oyle yaptim.. beni ve beni isteyen sahsi bi odaya aldilar ikimizin disinda onun ablasi ve benim ablam vardi.. pek sohbet edemedik, aklima hic bi soru gelmedi acikcasi pek de taniyamadim zaten yarim saatte birini tanimak mumkun degil.. fiziksel olarak begendim onu, ve konusmalari, utanmasi falan hosuma gitti.. ortak bi kararla birbirimizi daha yakindan tanimak istedigimizi belirttik ve iceri haber vardigimizde erkek tarafi goz yaslarina boguldu sevincten optuler beni sarildilar falan.. ki ben o sirada cok sasirdim hic beklemiyodum oyle bi tepki.. neyse hemen istemeye gelmek istediklerini soylediler aile buyuklerini toplayip... ben biraz korktum, bu kadar hizli gelismesini istemiyorum.. anneme soyledim onlarada ayni sekilde soyleyecek benim dusuncemi.. sizce noormal mi erkek tarafinin boyle davranmasi? daha birbirimizin numarasi bile yok, facebooktan ulasirsa artik ulasir .. hayatimda ilk dun gordum onu.. simdi o bana facebooktan yazmazsa istemeye gelene kadar gorusmyecez mi? ben hic bisey anlamadim :S
Biraz zaman geçirin.. Ilk izlenim olumlu Anladığım kadarıyla ama anneniz daha yaşınızın küçük Olduğunu ve biraz birbirinizi tanımanız gerektiğini anlatsın onlara.. Yangından mal kaçırır gibi evlilik yapılmaz, bu ciddi bir iş. Ne bileceksiniz hırlı mıdır Hırsız mıdır huyu suyu nasıldır.. Biraz zaman geçirmeniz birbirinizi daha yakından tanımanız gerek evlilik gibi ciddi bir karar verebilmeniz için..Mrhaba kizlar, ozellikle ablalar yardimci olursaniz cok sevinirim.. bi anda kendimi, anlamadigim bi durumun icine buldum.. gunumuzde pek olmayan, hatta bugun nerdeyse hic alisik olmadigimiz bisey ile karsi karsiyayim.. 19 yasindayim ve yurtdisinda dogdum hala burda yasiyorum.. yaklasik bi senedir bi aile bana talip, babam olmadigi icin annemi bi cok kez aradilar gelmek istediklerini soyledir, ciddi olduklarini ve bu isin olmasini istediklerini beyan ettiler. 2 ay once annem bana gelsinlermi diye sordu okadar israr uzerine.. ki bende Bundan bi yarim sene once basimdan bi cok ufak bi iliski gecti ve kendi buldugum bi insanla gizli sakli bulusmaktansa ailelerin bildigi ve islama gore bi evlilik yapmak istedigimi dusundum ve anneme nasipimi geri tepmektense bi tanismak isterim dedim.. Dun buraya geldiler tanistirma amacli, cicek cikolata falan.. yurkardada belirttigim gibi babam olmadigi icin annem yalnizca oglanin ve bayanlarin gelmesini istedi.. biz cok bilmedigimiz icin turkiyeden teyzemi aradik ve cayi falan benim servis etmemi soyledi ve oyle yaptim.. beni ve beni isteyen sahsi bi odaya aldilar ikimizin disinda onun ablasi ve benim ablam vardi.. pek sohbet edemedik, aklima hic bi soru gelmedi acikcasi pek de taniyamadim zaten yarim saatte birini tanimak mumkun degil.. fiziksel olarak begendim onu, ve konusmalari, utanmasi falan hosuma gitti.. ortak bi kararla birbirimizi daha yakindan tanimak istedigimizi belirttik ve iceri haber vardigimizde erkek tarafi goz yaslarina boguldu sevincten optuler beni sarildilar falan.. ki ben o sirada cok sasirdim hic beklemiyodum oyle bi tepki.. neyse hemen istemeye gelmek istediklerini soylediler aile buyuklerini toplayip... ben biraz korktum, bu kadar hizli gelismesini istemiyorum.. anneme soyledim onlarada ayni sekilde soyleyecek benim dusuncemi.. sizce noormal mi erkek tarafinin boyle davranmasi? daha birbirimizin numarasi bile yok, facebooktan ulasirsa artik ulasir .. hayatimda ilk dun gordum onu.. simdi o bana facebooktan yazmazsa istemeye gelene kadar gorusmyecez mi? ben hic bisey anlamadim :S
o ne öyle sevinç gözyaşları falan ne saçma bir tepki
yani benim aklıma da o geldi açıkcası başka ne olabilir ki ha en fazla bu tepkiyi nerde verirsin atıyorum kız hamiledir aileler hemen yapalım düğünü der sen de durumdan sıyırdım diye aşırı sevindirik olabilirsin diğer ihtimal de evde kalmışsındır herşeyden ümidi kesmişken bu iş olmuşdur falan filan da çok komik konfeti falan patlatmamışlar allahtanOturma iznini kaptik diye sevinc gozyaslari da olabilir .
kendini neden robot gibi hissediyosun . . tanış iyice. telefonunuz yoksa verin birbirinize. nişanlılık sürecini birz uzun tut derim
canim o da bura dogumlu..Oturma iznini kaptik diye sevinc gozyaslari da olabilir .
buluşma olmasın ne demek ya sakın kabul etme. bişey mi saklıyolar. ? tbikide buluşucaksnız tnıyıcaksınız birbirinizi.bende aynen oyle dusunuyorum, en az 1 sene nisanli kalmak istiyorum.. o istemeden ben istemem numarasini.. zaten suan ortada oyle bisey yok.. islama gore istiyolar yalniz basimiza bulusma olmasin falan, aslinda oyle kapali bi ailede degiller..
canim o da bura dogumlu..
Ben de hicbir sey anlamadim, 10dk gordugun biriyle ne evlenmesi kuzum ? 19 yasinda niye evlenmek istiyorsun, okulun yok mu? Daha ne hayati ne erkekleri taniyorsun, kim curuk yumurta, kim duzgun adam nasil ayirt edeceksin ki? Bence biraz daha olgunlas, daha sonra etrafindan birine zaten icin isinir (nacizane tavsiyem tabi).
Vize pesinde olmasin bu cocuk ? Yurtdisindan gorucu usulu yapan erkekler genelde vize pesinde oluyor. Iyice tani, konus, gorus , adam gibi biri olduguna net kanaat getirdikten sonra kararini ver derim. En az 1 yil gorusun derim.
Vallahi o zaman bu sevinc gozyaslari olayina akil sir erdiremedim ?!
Mrhaba kizlar, ozellikle ablalar yardimci olursaniz cok sevinirim.. bi anda kendimi, anlamadigim bi durumun icine buldum.. gunumuzde pek olmayan, hatta bugun nerdeyse hic alisik olmadigimiz bisey ile karsi karsiyayim.. 19 yasindayim ve yurtdisinda dogdum hala burda yasiyorum.. yaklasik bi senedir bi aile bana talip, babam olmadigi icin annemi bi cok kez aradilar gelmek istediklerini soyledir, ciddi olduklarini ve bu isin olmasini istediklerini beyan ettiler. 2 ay once annem bana gelsinlermi diye sordu okadar israr uzerine.. ki bende Bundan bi yarim sene once basimdan bi cok ufak bi iliski gecti ve kendi buldugum bi insanla gizli sakli bulusmaktansa ailelerin bildigi ve islama gore bi evlilik yapmak istedigimi dusundum ve anneme nasipimi geri tepmektense bi tanismak isterim dedim.. Dun buraya geldiler tanistirma amacli, cicek cikolata falan.. yurkardada belirttigim gibi babam olmadigi icin annem yalnizca oglanin ve bayanlarin gelmesini istedi.. biz cok bilmedigimiz icin turkiyeden teyzemi aradik ve cayi falan benim servis etmemi soyledi ve oyle yaptim.. beni ve beni isteyen sahsi bi odaya aldilar ikimizin disinda onun ablasi ve benim ablam vardi.. pek sohbet edemedik, aklima hic bi soru gelmedi acikcasi pek de taniyamadim zaten yarim saatte birini tanimak mumkun degil.. fiziksel olarak begendim onu, ve konusmalari, utanmasi falan hosuma gitti.. ortak bi kararla birbirimizi daha yakindan tanimak istedigimizi belirttik ve iceri haber vardigimizde erkek tarafi goz yaslarina boguldu sevincten optuler beni sarildilar falan.. ki ben o sirada cok sasirdim hic beklemiyodum oyle bi tepki.. neyse hemen istemeye gelmek istediklerini soylediler aile buyuklerini toplayip... ben biraz korktum, bu kadar hizli gelismesini istemiyorum.. anneme soyledim onlarada ayni sekilde soyleyecek benim dusuncemi.. sizce noormal mi erkek tarafinin boyle davranmasi? daha birbirimizin numarasi bile yok, facebooktan ulasirsa artik ulasir .. hayatimda ilk dun gordum onu.. simdi o bana facebooktan yazmazsa istemeye gelene kadar gorusmyecez mi? ben hic bisey anlamadim :S
bende aynen oyle dusunuyorum, en az 1 sene nisanli kalmak istiyorum.. o istemeden ben istemem numarasini.. zaten suan ortada oyle bisey yok.. islama gore istiyolar yalniz basimiza bulusma olmasin falan, aslinda oyle kapali bi ailede degiller..
gercekten agladilar, ya oyle kotu insan degiller, bura taninmis bilinmis buyuk bi aile.. 1 sene ugrastilar.. sonunda evimize buyur ettik.. olumlu olunca cevap cok sevindilergerçekten ağladılarmı yoksa çok sevindilerde senmi abartıyosun ?
bende aynen oyle dusunuyorum, en az 1 sene nisanli kalmak istiyorum.. o istemeden ben istemem numarasini.. zaten suan ortada oyle bisey yok.. islama gore istiyolar yalniz basimiza bulusma olmasin falan, aslinda oyle kapali bi ailede degiller..
Yani oyle gizli sakli bulusma, opusme vs. olmasin istiyolar nkahdan once.. O da yurtdisi dogumlu, yani vize ile alakasi olamazİslama göre evlilik nasıl oluyo ya?? İslam adı altında yurtdısı vizesini kapacaklar söyleyeyimm!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?