gorucu usulu kiz isteme

gercekten agladilar, ya oyle kotu insan degiller, bura taninmis bilinmis buyuk bi aile.. 1 sene ugrastilar.. sonunda evimize buyur ettik.. olumlu olunca cevap cok sevindiler
canım o zaman seni gerçekten çook beğenmişlerdir başka ne açıklaması olabilirki . ?

Yani oyle gizli sakli bulusma, opusme vs. olmasin istiyolar nkahdan once.. O da yurtdisi dogumlu, yani vize ile alakasi olamaz
hastalığı falan olabilir mi siz iyice bir araştırın bence bu aileyi

Oldu bittiye mi getirmeye çalışıyorlar nedir.
Birbirimizi tanıyalım dediniz diye hemen istemeye mi gelinir.
Yol yordam bilmiyorlar anlaşılan.

canım buluşmadan nasıl tanıyıcaksın ? sadece telefonla olmazki
aynen bende oyle dusunuyorum ama bende kiz olarak hemen ziplamak istemedim oyle numarani ver demek istemedim.. yalniz gorusturselerdi neler sorardim da, ablasinin yaninda utandim galiba..

ağlamaları da tuhaf sankı oğullarını kımse kabul etmemıste bır sen etmıssın .çevreden araştırdınız mı nasıl ınsanlar bunlar dıkkatlı olun aceleye gelmesın sakın ,iyice araştırın bu aile yı oğlanı yasın genç tecrubesızlıkten yararlanmasınlar .duygusal kararlara degıl mantığınla hareket her şeye evet deme hayır demesını bıl gerektıgınde.

Oldu bittiye mi getirmeye çalışıyorlar nedir.
Birbirimizi tanıyalım dediniz diye hemen istemeye mi gelinir.
Yol yordam bilmiyorlar anlaşılan.
Dugun hemen yapalim demedilerde ben yinede tedirgin oldum.. valla kadin kendi 3 cocuk evlendirmis .. bilmiyorum artik.. buyuk ablasi 35 yasinda

yok sanmam.. evin en kucuk oglu, babaannesi cok yasliymis o olmeden onun evligini gormek istiyomus falan filan..

Valla cnm 1 buçuk sene önce bana da böyle görücü geldi çok acele ettiler falan babası çok yaşlı işte hiç değilse oğlunun evlendiğini görsün falan filan ve çok iyi insanlar gibi duruyorlardı söz taktık ve ben çocukla hiç görüşmedim sadece tlfda sonradan öğrendik ki çocuk hastaymış

Dogru diyosun.. kotu bi aile degilleer, oglanda gayet sevilen sayilan biri arkadas cevresi genis.. benim hsuma giden onda zaten bana benim kiz kardesmi nasil davranmalarini istiyosam sana oyle davranirim dedi.. kimse kizinin veya kiz kardsinin adinin cikmasini istemez dedi.. annem aileden emin, cok iyiler diyo ama oglani abim arastiracakmis daha yakindan ve onula kisisel olarak gorusmeyide planliyo.

Allah korusun kiz.. insallah oyle bisey yoktur

O zaman çocukta bi sorun olmasın ne bu acele

Bence çoçukta birsey varda ondan dolayi öyle fake göz yaslari.

Bunlarin derdi islama uygun felan olmasi degil, dertleri herseyi hizli geçsin ve sen hiç birsey anlamaman konu sahibi. Bence bu aileden ve bu çoçuktan kosarak uzaklas. Bu yasta böyle seyler ile ograsma. Sanirim egonu biraz oksamis senin pesinde düsmeler ama inan burda kaç kiz var, esleri, aileleri nasil pesinden kostular ve sonuç mutsuz bir evlilik ve bosanma.

Yani çoçuk bile senin ile bulsamaya felan niyetli degil, telefon numarini sormaktan aciz. Evlilik öyle kolay birsey degil canim. Sen önce okulunu, egitimini tamamla. Biraz kiz arkadaslarin ile takil gez. Bu yasta senin daha görmedigin, alayamadigin çok sey var. Hayatin daha çook basindasin, etrafinda nasil insanlar var idrak edemezsin. Hayat tecrüben yokki idrak edebilesin.

Annene söyle artik böyle bir isin olmasini istemedigini ve kendini okuluna, egitimine vermek istedigini.

ne rahatsızlığı varmış merak ettım ?

Allah korusun kiz.. insallah oyle bisey yoktur
dıkkatlı ol ıyı ınsan oldukça az acele işe şeytan karışır derler ,bu ısler bukadar hızlı gıtmesı normal degıl ,hele o ağlamaları bu ısın ıcınde bır ıs var gerekırse 1 yıl tanı ama yüzük takma.

Ailenin verdigi tepki çok manidar. Sanki çocuğu kakalayacak birini bulduk der gibi ağladılar diye düşünürdüm ben apar topar istemeye gelelim demeleri de garip zaten. Siz birbirimizi tanıyalım demişsiniz. O aileye kalsa 1 ay içinde gerdek odasında bulursun kendini. Aman dikkat yaşın küçük. Dünyanın binbir türlü hali var.. keşke okusan, biraz daha buyudukten sonra bu işlere girsen..

ne rahatsızlığı varmış merak ettım ?

Kalple alakalı arada bir nöbet geçiriyomuş tuhaflaşıyomuş falan tam detaylı öğrenemesemde bu kadarını öğrendim onu da annesi ağzından kaçırdı toparlamaya çalıştı zaten benim içime sinmeyen şeyler vardı bunu öğrenince direkt attım yüzüğü

hmm.. bilemedim ya.. Rabbimden herzaman hayirlisini diledim.. ben tam eski svgilimden aylirdim bu cikti karsima. acaba Allahtan bana bak o seni uzdu bu seni mutlu edecek gibi bi hissiyata girdim.. yine diyorum Allah herseyin hayirli halleriyle nasip etsin.. hasta oldugunu sanmiyorum ya.. ama bakalim ne olacak.. onumuzdeki haftalar sinavim falan var dedim.. yani iki hafta en azindan dusunme firsatim olur.. ailem zaten oldu bittiye getirmelerini istemez sonucta canlarindan cok seviyolar beni.. bakalim artk ne olacak..

ben zaten okuyorum.. universteye gidiyorum.. o benim okumami istediginide belirtti istersen olene kadar oku dedi, ben okulumu bitirdigimde ailemin o yuz ifadesini gordugumde anladim zaten okulun ne kadar onemli bisey oldugunu dedi.. kendi meslegi var zaten onun disinda abisinin restorantinda calisiyomus .. evlendikten sonra rahatlikla okursun dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…