- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Ya ama şöyle evet soru sorunca kaçıyorlar ama ilk görüşme de havadan sudan bende konuşmak isterim ama o zaman net birşey oluşmaz kafam da maalesef çevremdekiler ilk görüşmeden sonra devam mı tamam mı diye cevap bekleyecekler bence tabi ki daha fazla görüşülmeli evlilik bu ama tamamen benim kafamdan zıtlar bende olur ya kısmet nerden belli olmaz değerlendirmek için kabul edip görüşmeyi düşünüyorumSadece keyifli bir sohbet için neler gerekiyorsa onları konuşun, eğer mülakat gibi geçerse iki taraf için de sıkıcı olur. Akıcı sohbet etmeye bakın, sürekli soru soran ya da sürekli kendini anlatan biri bana çok itici gelir ne kadar cazip özellikleri olursa olsun, sürekli sorular soran ya da kendini anlatan birinden kaçmaya çalışırım.
Havadan sudan konuşup neler yapıyorsun diyebilirsiniz. Hem tüm sohbeti siz yönlendirecek değilsiniz konuşmaya gönlü varsa o da konuşacaktır. Bir de abartılı olmadan özenli gitmenizi tavsiye ederim. Rahat olun güler yüzlü olun böyle şeyler sohbeti devamlı hale getirir. Bizim ilk buluşmamızda eşim gergin gibiydi meselaYa ama şöyle evet soru sorunca kaçıyorlar ama ilk görüşme de havadan sudan bende konuşmak isterim ama o zaman net birşey oluşmaz kafam da maalesef çevremdekiler ilk görüşmeden sonra devam mı tamam mı diye cevap bekleyecekler bence tabi ki daha fazla görüşülmeli evlilik bu ama tamamen benim kafamdan zıtlar bende olur ya kısmet nerden belli olmaz değerlendirmek için kabul edip görüşmeyi düşünüyorum
Yaaa ne güzel olmuş demek sizi de beğenmiş ondan kitabı vermişHavadan sudan konuşup neler yapıyorsun diyebilirsiniz. Hem tüm sohbeti siz yönlendirecek değilsiniz konuşmaya gönlü varsa o da konuşacaktır. Bir de abartılı olmadan özenli gitmenizi tavsiye ederim. Rahat olun güler yüzlü olun böyle şeyler sohbeti devamlı hale getirir. Bizim ilk buluşmamızda eşim gergin gibiydi meselaben rahat ve güler yüzlüydüm, gelirken kitap getirmişti bana, okumamı istiyormuş (kitabı iade edeceğim için ikinci buluşmayı garantiledi uyanık ) sonradan bunu itiraf etti, güler yüzlü rahat şeker gibiydin yoksa ne konuşacağız diye çok gergindim demişti
Kadınlar kadar erkekler de önem verdiği bulusmalarda gerilip çekinebiliyorlar...
Birde mavi bir elbise bilekte şeffaf topuklu yada kot önü drapeli sıfır kol zıbın tarzı üst yine şeffaf topuklu giyeyim diyorum zaten hiçHavadan sudan konuşup neler yapıyorsun diyebilirsiniz. Hem tüm sohbeti siz yönlendirecek değilsiniz konuşmaya gönlü varsa o da konuşacaktır. Bir de abartılı olmadan özenli gitmenizi tavsiye ederim. Rahat olun güler yüzlü olun böyle şeyler sohbeti devamlı hale getirir. Bizim ilk buluşmamızda eşim gergin gibiydi meselaben rahat ve güler yüzlüydüm, gelirken kitap getirmişti bana, okumamı istiyormuş (kitabı iade edeceğim için ikinci buluşmayı garantiledi uyanık ) sonradan bunu itiraf etti, güler yüzlü rahat şeker gibiydin yoksa ne konuşacağız diye çok gergindim demişti
Kadınlar kadar erkekler de önem verdiği bulusmalarda gerilip çekinebiliyorlar...
.Ee naptiniz gorustunuz mu? Gorustuyseniz nasil gecti?
Naptin bulustun muArkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum annemin arkadaşı aracılığıyla biriyle tanışabilirim evlilikte kırmızı çizgiler vardır, nişanlılık süreçlerinde dikkat edilmesi gerekenler vardır ya ,ilk tanışmada da bunun gibi kıstaslar neler var nelere dikkat edeyim neleri sorayım konuşmayı soru sormayı bilmediğimden değil...
Daha önce tabi ki birileriyle görüştüm ama spontaneydi ama bu bi tık görücü usulü gibi aracı yoluyla olduğu için soruyorum
Arkadaşlar yeni
Bir durum var ben bu kişiyle hala görüşemedim ve bugün haber geldi omicron olmuş bugün dışarı çıkabilmiş sanırım karantina bitmiş yarın görüşmek istiyor bulaşma riskinin fazla old düşünüyorum sizce görüşmeli miyim ertelemeli miyim ? Sağlık açısından endişeliyim
Hayır kendisi aradı hala kötü olduğunu covid den dolayı annesini ve başkaları dediği
Ben i riske atmak istemediğini dile getirdi bir 10 15 gün daha beklemek istediğini beni de bekletmemek için haber vermek istediğini söyledi
Adam şehir dışında çalıştığı için 15 gün sonra aracı gelecek dedi gelmedi o konuda haklısınız ama sonra geldiğinde ise Omikron olduğunu telefon numaramı istediğini söyledi sonra kendisi arayıp durumu belirtti şu an 15 gün daha beklemek istediğini söyledi ben adam oturup beklemiyorum aramıyorum da her seferinde kendisi aradı zaten aracına mahcup olduğunun niye böyle yaptığını falan söyleyip duruyor yapacak bir şey yok ben oturup adamı beklemiyorum görüşmeyi de iple çekmiyorım yani gelirse gelir gelmezse keyfi bilir ilk günden beri hasta degil ama o söylediği süreçte gelmedi orda haklısınız hoş değildiKonuyu 19 haziranda açmışsınız. 25 temmuz olmuş halen görüşememişsiniz. Adam sözde hala hasta ; 10-15 gün daha beklemek istiyor. Kusura bakmayın ancak hiç inandırıcı değil.
Size aracılık eden her kimse , bundan sonra onun lafını ciddiye alıp ; birileriyle konuşmayın bence.
Bu adamı da bir daha aramayın ve görüşmeyi de beklemeyin.
Valla günahı boynuna iş yerine de gidiyor durum paylaşıyor numaralaştık çünkü ama kesinlikle gelene kadar konuşmak istemedim telden kendisi biliyor yani ama neden bu kadar uzadı Merak ediyorum açıkçası kendisinin bahanesini değil ama acaba nasıl bir enerji halindeyim ki bu durum çözülemiyorNaptin bulustun mu
Gercekten omicron mu olmuş yoksa başka kız mi bulmuş o ara
Adam şehir dışında çalıştığı için 15 gün sonra aracı gelecek dedi gelmedi o konuda haklısınız ama sonra geldiğinde ise Omikron olduğunu telefon numaramı istediğini söyledi sonra kendisi arayıp durumu belirtti şu an 15 gün daha beklemek istediğini söyledi ben adam oturup beklemiyorum aramıyorum da her seferinde kendisi aradı zaten aracına mahcup olduğunun niye böyle yaptığını falan söyleyip duruyor yapacak bir şey yok ben oturup adamı beklemiyorum görüşmeyi de iple çekmiyorım yani gelirse gelir gelmezse keyfi bilir ilk günden beri hasta degil ama o söylediği süreçte gelmedi orda haklısınız hoş değildi
Valla günahı boynuna iş yerine de gidiyor durum paylaşıyor numaralaştık çünkü ama kesinlikle gelene kadar konuşmak istemedim telden kendisi biliyor yani ama neden bu kadar uzadı Merak ediyorum açıkçası kendisinin bahanesini değil ama acaba nasıl bir enerji halindeyim ki bu durum çözülemiyor
Zaten aracı da bir değişik farkında değilim zannetmeyin çok hayatımda degil öyle kendi kendine yaptıOturup işi gücü bıraktınız , adamı bekliyorsunuz demiyorum.
Bu adam bu saatten sonra gelse bile görüşmeyin , konuşmaları tutarsız ; o aracıyı da hayatınızdan çıkarın diyorum.
Maaşlı değil ama sonuçta gidiyor ve masa da birilerinin yanında oturup resim çekip te paylaşmış ilginç yani her gece de acile gittiğini belirttiHasta olsa işyerine gitmezdi. Maaşlı çalışansa 2 yıllık pandemi sonrası , raporu bitmeden kimse omicron olmuş adamı kapıdan içeri sokmazdı.
Teşekkür ederim ama bu görüşmede hiçbir şey sormayı düşünmüyorum çünkü kendisiyle telefonda görüşmemizde birazcık sorulardan rahatsız olduğunu düşündüm sanırım erkekler biraz fazla soru sorunca kaçıyorlar birde belki okudunuz bu adam uzun süredir gelemiyor görüşmeye hani çokta olumlu kafa da değilim sadece gidip Havadan sudan muhabbet edip muhabbetin nereye gittiğine göre konuşmayı düşünüyorumBen bu tarz görüşmelerde önce kendimden bahsederim.
Karakterimden, hoşlandığım/hoşlanmadığım şeylerden, evlilikten beklentimden vs. Zaten onları anlatırken karşı taraf sohbete bi şekilde dahil olur. Olmuyorsa "sende bahsetsene kendinden" derim. O şekilde ilerler. Eğer ortak yönümüz var ise o konulardan devam ederim. Yoksa da zaten o görüşme biter benim için
Aaa öyle mi? Yorumları okumadan cevaplamıştım. O zaman gidip zamanını boşa harcama bence. Onunla görüşeceğin vakti film izlemekle değerlendirTeşekkür ederim ama bu görüşmede hiçbir şey sormayı düşünmüyorum çünkü kendisiyle telefonda görüşmemizde birazcık sorulardan rahatsız olduğunu düşündüm sanırım erkekler biraz fazla soru sorunca kaçıyorlar birde belki okudunuz bu adam uzun süredir gelemiyor görüşmeye hani çokta olumlu kafa da değilim sadece gidip Havadan sudan muhabbet edip muhabbetin nereye gittiğine göre konuşmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?