Siz soruyu anlamamışsınız ben neyi hayal ettiğimi istediğimi bilen biri oldum hep heralde kimse de kendini kötülemez ama ilk cümlelerinize cevap vermiycem çünkü sizin gibiler konu açma sebebimi bile anlamış degilsoracağı soruyu bilmeyen verdiği cevapların manasını hiç çözemez ne soracağını bekliyorsan cevabını sorman lazım bu test usulü değil öncelikle evlilikten beklentini düşün evlilik için o olgunluğa eriştinmi nasıl bi hayat bekliyosun yada hayal ediyosun bunları düşün ayrıca sorsanda kimse yoğurdum eşki demez duymak isteyeceğin cevaplar verir
Ne istiyorsanız onu konuşun neden bu kadar onemsediniz ki begenilmeme korkunuz mu varArkadaşlar merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum annemin arkadaşı aracılığıyla biriyle tanışabilirim evlilikte kırmızı çizgiler vardır, nişanlılık süreçlerinde dikkat edilmesi gerekenler vardır ya ,ilk tanışmada da bunun gibi kıstaslar neler var nelere dikkat edeyim neleri sorayım konuşmayı soru sormayı bilmediğimden değil...
Daha önce tabi ki birileriyle görüştüm ama spontaneydi ama bu bi tık görücü usulü gibi aracı yoluyla olduğu için soruyorum
(Sorduğum soruyu düzenledim çünkü her konuda olduğu gibi yanlış anlayanlar konuyu farklı yere getirenler oldu )
Belkide korkuyorum beğenilmemekte. Bilmiyorum. Ama son yorumuma cevap verebilir misiniz biraz endişeliyim deNe istiyorsanız onu konuşun neden bu kadar onemsediniz ki begenilmeme korkunuz mu var
Bence biraz bekleyin oda toparlanir resmini gördünüz mü biraz heyecanlı gördüm sizi beğenmişsiniz galibaBelkide be
Belkide korkuyorum beğenilmemekte. Bilmiyorum. Ama son yorumuma cevap verebilir misiniz biraz endişeliyim de
Buluşun açık havada oturun bişey olmaz.Evliliği nasıl hayal ettiğini neler bekledigini,gelin kayinaile,damat kayinaile dengesinin nasıl kurulması gerektiği konusunda ne düsündügünü,gelecekle ilgili maddi manevi planlarını,ölmeden önce yapılacaklar listesini .....uzar.Laf lafı açar zaten ama biraz zor dialog kurar bazı insanlar .O nedenle böyle sorular biraz açılmasını saglar bence.Belkide be
Belkide korkuyorum beğenilmemekte. Bilmiyorum. Ama son yorumuma cevap verebilir misiniz biraz endişeliyim de
Yok heyecanlı değilim de biraz korktum sanırım omicrondan dolayı ya fotoda şöyle gözlüklü 2 tane atmışlar göremedim kendi yüzünü yani tipi vs anlaşılıyor da gözlüksüz resmî yok bendeBence biraz bekleyin oda toparlanir resmini gördünüz mü biraz heyecanlı gördüm sizi beğenmişsiniz galiba
Yakından daha iyi anlaşılırYok heyecanlı değilim de biraz korktum sanırım omicrondan dolayı ya fotoda şöyle gözlüklü 2 tane atmışlar göremedim kendi yüzünü yani tipi vs anlaşılıyor da gözlüksüz resmî yok bende
Bence de yüz yüze olduğu gibi olmuyor hiçbir şeyYakından daha iyi anlaşılır
İlla değilde öyle artık herkese şans vermek istiyorumYaşamadan tanımak olanaksız
Bir yerde birkaç saat oturup kahve içerek insanları tanıyamazsınız.
İlla bu adama şans vermek istiyorsanız
Görüşmeniz ve olaylar , sorunlar karşısındaki davranışlarınız gözlemlemeniz gerekir.
Görüşmekten zarar gelmezİlla değilde öyle artık herkese şans vermek istiyorum
Bunu evlenince de sormam yaniİlk görüşmede anca hobbyleri ilgi alanları konuşulur.
Evlenince bebeğin altını kim alacak diye sorulmaz ya
Aksine bunları evlenmeden konuşmalısınız. Ancak ilk görüşmede değilBunu evlenince de sormam yanieğer yardıma ihtiyacım olursa tabi ki eşimde alabilir olmalı yada yardım etmeli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?