Görücü usulü sorunsalı

Siz soruyu anlamamışsınız ben neyi hayal ettiğimi istediğimi bilen biri oldum hep heralde kimse de kendini kötülemez ama ilk cümlelerinize cevap vermiycem çünkü sizin gibiler konu açma sebebimi bile anlamış degil

Arkadaşlar yeni
Bir durum var ben bu kişiyle hala görüşemedim ve bugün haber geldi omicron olmuş bugün dışarı çıkabilmiş sanırım karantina bitmiş yarın görüşmek istiyor bulaşma riskinin fazla old düşünüyorum sizce görüşmeli miyim ertelemeli miyim ? Sağlık açısından endişeliyim

Ne istiyorsanız onu konuşun neden bu kadar onemsediniz ki begenilmeme korkunuz mu var

Gitmeyin tabi ki deger mi bir koca adayı icin ? Bir hafta daha bekleyin.

Konuyu ilk sayfada anlattığınız kısımdan güncelleyin daha iyi olur.

Belkide be

Belkide korkuyorum beğenilmemekte. Bilmiyorum. Ama son yorumuma cevap verebilir misiniz biraz endişeliyim de
Buluşun açık havada oturun bişey olmaz.Evliliği nasıl hayal ettiğini neler bekledigini,gelin kayinaile,damat kayinaile dengesinin nasıl kurulması gerektiği konusunda ne düsündügünü,gelecekle ilgili maddi manevi planlarını,ölmeden önce yapılacaklar listesini .....uzar.Laf lafı açar zaten ama biraz zor dialog kurar bazı insanlar .O nedenle böyle sorular biraz açılmasını saglar bence.

Bence biraz bekleyin oda toparlanir resmini gördünüz mü biraz heyecanlı gördüm sizi beğenmişsiniz galiba
Yok heyecanlı değilim de biraz korktum sanırım omicrondan dolayı ya fotoda şöyle gözlüklü 2 tane atmışlar göremedim kendi yüzünü yani tipi vs anlaşılıyor da gözlüksüz resmî yok bende

Yaşamadan tanımak olanaksız
Bir yerde birkaç saat oturup kahve içerek insanları tanıyamazsınız.
İlla bu adama şans vermek istiyorsanız
Görüşmeniz ve olaylar , sorunlar karşısındaki davranışlarınız gözlemlemeniz gerekir.

İlla değilde öyle artık herkese şans vermek istiyorum

Bence zaten yeterince ertelemişsiniz .Acık havada görüsün.Bekledikce siz de iyice o anı iciniizde büyütüyorsunuz.Adam tecrübeliyse zaten muhabbeti döndürüyor benim icin oyle olmustu.Bir de ilk bulusmaların cok uzun sürmemesi gerektigini düsünüyorum.Sizin ondan hoslandıgınzdan baslangıcta cok da emin olmamalı.

Sadece keyifli bir sohbet için neler gerekiyorsa onları konuşun, eğer mülakat gibi geçerse iki taraf için de sıkıcı olur. Akıcı sohbet etmeye bakın, sürekli soru soran ya da sürekli kendini anlatan biri bana çok itici gelir ne kadar cazip özellikleri olursa olsun, sürekli sorular soran ya da kendini anlatan birinden kaçmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…