Yaaa biliyor musun geçmişte böyle bir şey yaptım sonradan çok pişman oldum bak hala olsa belki evlenmem o kişiyle ama keşke tanısaydım nedir necidir ben anlasaydım dedim ne olacaktı ki bi konuşmadan diyip o pişmanlığı yaşadığım için öylesine de olsa içimden çıksın hemde bir şans değerlendirmek gibi düşünüyorumAaa öyle mi? Yorumları okumadan cevaplamıştım. O zaman gidip zamanını boşa harcama bence. Onunla görüşeceğin vakti film izlemekle değerlendir
Haklısın aslında. Yapılmayanın pişmanlığı daha kötü. Dediğin gibi yap madem git bi bak bakalım. Belki bi kıvılcım olurYaaa biliyor musun geçmişte böyle bir şey yaptım sonradan çok pişman oldum bak hala olsa belki evlenmem o kişiyle ama keşke tanısaydım nedir necidir ben anlasaydım dedim ne olacaktı ki bi konuşmadan diyip o pişmanlığı yaşadığım için öylesine de olsa içimden çıksın hemde bir şans değerlendirmek gibi düşünüyorum
Hahahas korkuyorum olmasından yaHaklısın aslında. Yapılmayanın pişmanlığı daha kötü. Dediğin gibi yap madem git bi bak bakalım. Belki bi kıvılcım olur
NiyeHahahas korkuyorum olmasından ya
Maaşlı değil ama sonuçta gidiyor ve masa da birilerinin yanında oturup resim çekip te paylaşmış ilginç yani her gece de acile gittiğini belirttitek iyi yanı arayıp nezaketli davranıp beklediğimi düşünüp 15 gün daha gelmeyeceğini söylemesi o kadar ama arada kalmasından bende çok sıkıldım görüşseydik te bitseydi şu iş benimde kafam rahatlayacaktı bilenler sorup duruyor
Tabi yoluma bakıyorum bu süreçte ama bence bu olaylar da biraz enerji de tıkanıklığa yol açıyor yeni birilerini engelliyor
Ya bilmiyorum galiba evlilik korkum da olabilir hemde biraz başka şeyler de var
Ya pek göremedim durumlarında da net değildi görsel birde sürekli profilinde gözlüklü resmî var aracı da gözlüklü attıAdam görsel olarak çok mu ilgi çekici ?
Ya pek göremedim durumlarında da net değildi görsel birde sürekli profilinde gözlüklü resmî var aracı da gözlüklü attı
Hayır canım kendisi teklif etmeli aramalı bence ki hayır derim yüz yüze görüşmek daha iyi konuşabiliriz istersen gelene kadar dedi bana ses etmedim gelince görüşürüz dedim oda haber veririm dediGörüntülü konuşmayı teklif edin.
Hayır canım kendisi teklif etmeli aramalı bence ki hayır derim yüz yüze görüşmek daha iyi konuşabiliriz istersen gelene kadar dedi bana ses etmedim gelince görüşürüz dedim oda haber veririm dedi
Evet aslında ailesi benim yaşadığım yerde yaşıyor ama kendisi işi için başka şehir de yaşıyor çalışıyor aramızda 1 saatlik yol var aşırı da uzak degil ayrıcaAdam başka bir şehirde mi yaşıyor ?
E o zaman görüşmesende pişman olacağın bişey yok kiYa bilmiyorum galiba evlilik korkum da olabilir hemde biraz başka şeyler de var
Gunes gozluklu herkes cool , önemli olan gozluksuz HaliYa pek göremedim durumlarında da net değildi görsel birde sürekli profilinde gözlüklü resmî var aracı da gözlüklü attı
Ay bence cool olunmuyor saçma olunuyorGunes gozluklu herkes cool , önemli olan gozluksuz Hali
Yine de bir şans vermek istedim ay zaten adam gelecek mi belli değil geleceği yokE o zaman görüşmesende pişman olacağın bişey yok ki
Gozluge gore degisirAy bence cool olunmuyor saçma olunuyor
Güzel cevapGozluge gore degisir
Gözlüksüz cirkin muhtemelenGüzel cevap
Adama laf atıyırum da benimde whatsap profilimde fotoğraf vs hiçbir şey yok gri ekran var bitki böcek bile yok amaaa tabi
O benim yüzümü fiziğimi attığım fotolardan net anladı ben ise anlayamadım o yüzden bana saçma geldi atılan fotolar da yine gözlüklü adam profili de gözlüklü
BHahajja valla aracı öyle abarttık ki yakışıklılığın tabi ki bu aracılara güvenmiyorum ama yani brad pitt vs bekliyorum öyle abarttıGözlüksüz cirkin muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?