Görücü usulü

senrosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
6
3
1
Merhaba arkadaşlar
Ben nişanlımla bir tanıdıgımız vasıtasıyla tanıştık
Bir yakın arkadaşımız birgün beni arayıp nişanlımdan söz etti tanışmak ister misin dedi fotoğrafını istedim fotografından cok etkilenmedim ama ailem arkadaşımın, nişanlım hakkındaki güzel söylemlerinden dolayı bir tanış belki fikrin değişir dediler ve kabul ettim numaramı verebilirsin dedim.
Biz bir hafta mesajlaştık ve muhabbetimiz sarınca il dışında yaşadıgı halde nişanlım hemen çıkıp yanıma geldi sonra ben onun yanına gittim derken ilişkimiz ilerledi ben onun ailesiyle oda benimkiyle tanıştı derken söz kesmeyi teklif etti nişanlım, bende ilişkimiz güzel ilerlediği için kabul ettim yani tanışmamdan 3 ay sonrası için söz tarihi belirledik. Bir ortamda bizi tanıştıran kişilerin ne aceleleri var söz için , fıstık gibi çocugu buldular hemen söz kesiyorlar gibi bir söylemlerii kulağıma geldi( benim eskiden bir nişan atma durumum oldu) ve çok kırıldım beni nişanlıma uygun görmemeye başladılar içimde garip bir kin oluştu beni uygun görüp tanıştıran kendileri şimdi ilişkimiz olumlu olunca çevrede bu şekilde konuşması çok rahatsız etti.
Bu konuyu nişanlıma açtıgımda ne takılıyorsun insanlara biz birbirimizi beğenmesek sevmesek bu şekilde ilerlemezdi ilişkimiz çok seviyorum seni insanlara takılma onlar dışarıdaki insanlar dedi .
Ama bir kadın olarak çok gururum incindi konuyu açıp neden bu şekilde etrafta konuşuyorsun diyesim var ama nişanlım çok takılmaya değecek şeyler ve insanlar olmadıgını düşünüyor

Eğer çok mutluysanız başka şahısların ne dediğine kulak asmayın . Bu insanların muhtemelen kuyruk acıları var ki böyle olumsuz konuşuyorlar. Mutsuz insanlar devamlı saldırgan davranır. Siz önünüze bakın

Konuyu nişanlına açman acayip gereksiz. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmene gerek yok. “Evet ya ben ne buldum bu kızda” deyip çark ederse görürsün
Ay amacım onunda mesafe koymasını istememden dolayıydı

Bu durumda, nişanlınıza güvenin ve onun sözlerine kulak verin derim ben. İlişkinizde sizin ve nişanlınızın mutluluğu önemlidir, başkalarının konuşmaları buna engel olmamalıdır. Etrafta konuşan kişilerin niyetleri veya sebepleri ne olursa olsun, siz ve nişanlınızın kararı, bakış açısı, hissettikleri her şeyin ve herkesin üstündedir. Kendinizi çok rahatsız hissettiğiniz konuları da nişanlınıza açıkça ifade edebilirsiniz. Onun sizi anlamasına yardımcı olacak bir diyalog kurarak, endişelerinizi söyleyebilirsiniz.

İlla ki sizi tanıştıran insanın sonradan neden hakkınızda konuşmaya başladığını merak ediyorsanız, fikrimce siz ve nişanlınız tanışınca birbirinizi bu kadar seveceğinizi, tamamlayacağınızı, mutlu olacağınızı tahmin etmemiştir ve bu onda bir kıskançlık yaratmış olabilir. Sakın ama, bunu da ona söyleyip yüz göz olmayın. İdare edin bir şekilde. Teması azaltın.

Direk evlen

İnsanlar ileri geri konuşuyor işte. Kendilerince problem varsa tanistirmasalardi
Nisanliniza bundan daha fazla bahsetmeyin bence, hiç duymasa bile iyiydi.
Ozguveniniz düşmesin bu süreclerde çok şeyler duyuluyor siz iliskinize bakın

Onu geçte 3 ay çok kısa değil mi yüzük için ?
Bende öyle düşünebilirdim ama iki tarafın ailesi uyuşup destekleyince çiftler arasında muhabbet aşk uyuşunca evlilikle taçlansın istiyorsun Olay kendi içinde akıyor bir şekilde

Bende öyle düşünebilirdim ama iki tarafın ailesi uyuşup destekleyince çiftler arasında muhabbet aşk uyuşunca evlilikle taçlansın istiyorsun Olay kendi içinde akıyor bir şekilde
E ozaman hayırlısı olsun sen eminsen .
mutlu fotoğraflar paylaşın daha çok kudursunlar bari onun dışında moralini bozma güzel günlerinin keyfine bak , nişanlına da konuyu açma bir daha bebişim

Nişanlınız haklı, böyle düşüncelere kapılmayın. İçinize siniyorsa, mutluysanız basın nikahı gitsin. Ben de üç ay flört ettikten sonra evlenme teklifi alıp, toplam yedi ay içinde evlendim. Kulağıma neler neler geldi… Bir an bile pişman olmadım evlendiğime. İşi uzatsanız bu kez de “çocuk oyalıyor kızı” diyecekler. Bu işin bir ideali yok, herkes için farklı. Ne yapsanız konuşacaklar. Kulağınızı tıkayıp mutluluğunuza bakın, bu insanlara verilecek en güzel ders de bu olur

Çok haklısınız

Bunu bu sekilde nisanliniza anlatmaktaki motivasyonunuz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…