Görücü usulü

Konuyu nişanlına açman acayip gereksiz. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmene gerek yok. “Evet ya ben ne buldum bu kızda” deyip çark ederse görürsün
Aynen tamamen ozguveniniz zedelenmis nisanliniza soylemeseydiniz keske
herkes birdey soyler ama siz onunuze bakin kendinizden eminseniz kimseye bisey demeye gerek yok
ha nisanliniza demeden kadina soyleseniz daha anlamliydi
artik kurcalamayin

O kişilerle arasına mesafe koymasını istemem
Cok buyuk hata olmus. Bir gun bu olay donup dolasip bir kavga aninda size donecek. Bari kendinizi agirdan satmak icin “dusundum de gercektennacele ediyoruz. Bu soz isini 2-3 ay ertelesek mi?” Deyin. Cunku cidden bu konu sebebiyle uzuleceksiniz bir gun

Benim de bi arkadaşım yeğeni ile kendi arkadaşına aracı oldu. Sonra uyuz olmaya başladı işte yok erken yok havalandı gibilerinden. Ben arkadaşta şunu sezdim minnet duyulmasını bekledi, kendisi doğal olarak ekarte olup ilişki kendiliğinden akınca rahatsız oldu.

Ay vallahi sizi sizi sevecek biriyle biraraya getirmisler ,tesekkur edip hayir duasi edeceginize sacma sapan kiskancliklara girmissiniz.ilk tanismadan 3 ay sonra soz kesmek icin tarih almak cok erken esprili olarak cocuk yakisikli kaçirmiyosun demisler.sizin gibiler yuzunden birine iyilik yapmaktan korkar olduk.siz kendi icinizdeki nisan attim kompleksini yenin bence cunku buyuzden boyle dusunuyorsunuz.size iyilik edenlere nankorluk etmeyin

Siz de kendinizi eksik görüyorsunuz demekki yoksa bu kadar takılmazdınız. Ne olmus yani nişan attiysam iyiki attim deyin geçin. Hem o size laf edenler malesef kinadiklarini yasarlar dert etmeyin. Nisanliniza bunu demeniz bile hata sanki dertmis gibi. O da bisey sanacak ilerde belki javgada kullanacak. Omce endiniz ile barişın o zaman yedi sulale laf etse umrunuzda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…