Görücü usulü

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.185
115
43
21
Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle size bir konu hakkında danışmaya geldim 22 yaşındayım ve son sınıf olacağım nasipse, teyzelerim görücü usulcü düğüne gitmiştik,birkaç kişi beni sormuş teyzemlerde hemen,okuyor mezun olacak demiş ama ben hayatımda birini istemiyorum. Şu an bunu sorma sebebim mezun olur olmaz aramaya başlayacaklar sizce napmalıyım bir şey diyince teyzem yaşın geldi diyor ne alaka yani daha 22 yaşındayım sanki 30 35 yaşına bastım şimdiden teşekkürler.

Nasıl tabir edeceğimi bilemedim ona sıcak bakıyorlar öyle diyim birde biz teyzelerimden ayrı şehirdeyiz tek görüştüğümüz yerler düğünler o yüzden öyle yazdım
Kimsenin seni zorla evlendireceği yoksa,boşuna bunu takıyorsun.Yani ciddiye alman bile bence boş.Kim arıyorsa,arasın istemiyorum dersin olur biter.

Şu 22 yaşında cidden senin kadar daldan dala koşan, her şeyden laftan sözden bakıştan bir şey çıkaran kimse görmedim. Bu ne acele ya? Biraz nefes alın.
Ben çıkarmadım ki iyi mi okumadınız her hangi biri beni soruyor teyzemde evet boşta mezun olacak diyor ben zaten istemiyorum ama onlar tutumumu anlamıyor

Diyorum yok diyorlar mezun sayılırsın boş mu öleceksin diyorlar
Of zorla seni nikah masasına mı oturtacaklar. Yani bıktık senin şu konularından. Evlenmeyi düşünmüyorum de geç, ısrar ederlerse sen de ısrarla istemiyorum dersin. Gerçi istemediğinden emin değilim ben ama.

Gerçekten istemiyorum evlenirsem ve görücü usulü olursa eşim hakemlik yapmama taekwondo yapmama izin vermez buna katlanamam

Beni zorbalayacaksanız gelmeyin konuma benim de kalbim var ve kırılıyor ben size kötü bir söz söylemiyorum söylemeyeceğim ama kırıcı konuşuyorsunuz
Nesi kırıcı? Raporsuz aspergerim diye kendin demedin mi? Yalan mı söyledim, iftira mı attım?

Bütün konularında da kendini ifade etme becerine hep birlikte şahit olduk. Üzülüp kırılacağına iki kitap oku da imla falan öğrenirsin belki.

Hayır istemiyorum diyeceksiniz bu kadar basit ,teyzelerde arasın dursunlar.
Düğünden düğüne gördüğüm teyzelerin neye sıcak baktığı da beni hiç ilgilendirmez, güler geçerim yani.

Gerçekten istemiyorum evlenirsem ve görücü usulü olursa eşim hakemlik yapmama taekwondo yapmama izin vermez buna katlanamam
Kızım sen değişik misin tam anlayamadım ben. Gerçekten istemiyorum yazdıktan sonra evlenirsem diye devam etmişsin. Seni zorla mı evlendirecekler hele bir söyle?

Zorba bir diliniz var karşıdaki de insan bence bunu unutmayarak yorum yapın güzel bir dille uyarmak varken höt höt konuşuyorsunuz size hiçbir şey demiyorum imla felan biliyorum çok şükür işinize gelmeyen her yerde hemen imlama suç atıyorsunuz.

Kızım sen değişik misin tam anlayamadım ben. Gerçekten istemiyorum yazdıktan sonra evlenirsem diye devam etmişsin. Seni zorla mı evlendirecekler hele bir söyle?
Evlendiremezler ama isterseniz kızın,hakkınızdır hayır diyemeyen biriyim bir derim iki derim ısrar edilince hakkımı savunamam maalesef ki küçükken hep bastırıldım ailem tarafından bu yüzden sessiz birine dönüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…