Nasıl geliştireceğimi bilsem zaten yaparım yine de teşekkür ederim22 yasinda boyle bir fantastik hayat bilemiyorum ya nutkum tutuluyor .Teyzelerine diyeceksin ki sananeeeeeee sizeneeee bu benim hayatim diye seslerini keseceksin önce sonra da hayatina kariyerine bakacaksin. Kendini nolur gelistir biraz ya
Sen mi kendini savunmayı bilmiyorsunHep baskıyla büyüdüm kendimi savunmayı bilmiyorum hayır dersem ayıp olcak gibi hissediyorum
Yanlış hatırlamıyorsam ataması az olan bir bölümde öğretmenlik okuyordunuz. Yerinizde olsam atanmadan evlilik düşünmüyorum der mevzuyu kapatırım.Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle size bir konu hakkında danışmaya geldim 22 yaşındayım ve son sınıf olacağım nasipse, teyzelerim görücü usulcü düğüne gitmiştik,birkaç kişi beni sormuş teyzemlerde hemen,okuyor mezun olacak demiş ama ben hayatımda birini istemiyorum. Şu an bunu sorma sebebim mezun olur olmaz aramaya başlayacaklar sizce napmalıyım bir şey diyince teyzem yaşın geldi diyor ne alaka yani daha 22 yaşındayım sanki 30 35 yaşına bastım şimdiden teşekkürler.
Kendimi savunmaktan kasıtım hayır diyememekSen mi kendini savunmayı bilmiyorsun
Maalesef atanması zor bölümdeyim hatta kpss başladım yavaştan öyle diyorum ama inşallah ısrar etmezler ya teşekkür ederimYanlış hatırlamıyorsam ataması az olan bir bölümde öğretmenlik okuyordunuz. Yerinizde olsam atanmadan evlilik düşünmüyorum der mevzuyu kapatırım.
Senin annen baban yok muKendimi savunmaktan kasıtım hayır diyememek
Var çok şükür tabii kiSenin annen baban yok mu
İnsanları niye bu kadar ciddiye alıyor, her soranın sanki yarın kapınıza görücü olarak geleceğini düşünüyorsunuz ?Maalesef atanması zor bölümdeyim hatta kpss başladım yavaştan öyle diyorum ama inşallah ısrar etmezler ya teşekkür ederim
Ya ben derdimi şöyle anlatayım bazı insanlar olur tabiri caizse cazgırdır dediğini yaptırır ben öyle değilim kibar olucam diye biri kırılmasın üzülmesin diye kendimi tanıyamadımSenin annen baban yok mu
Sebebinin baskı olduğunu düşünüyorum.Ailem böyledir biri kırılmasın diye kendini feda ederler öyle göre göre doğrusu hep bu sandım maalesef değilmiş şimdi de kaç kez psikolojik destek aldım ama kendimi açmıyorum mecburen psikolog da ya kendini açacaksın ya da böyle kalırız demiştiİnsanları niye bu kadar ciddiye alıyor, her soranın sanki yarın kapınıza görücü olarak geleceğini düşünüyorsunuz ?
Velev ki geldiler, gelip size sormayacaklar, anneniz babanız kızımız daha genç, kariyer yapmadan evlenmeyi düşünmüyor deyince konu kapanır.
Babama kalsa mezun olunca, çocuk iyi biriyse düzgünse-ona göre-gelsinler görüş bi olmazsa olmaz deriz der böyle bir ailede büyüdümİnsanları niye bu kadar ciddiye alıyor, her soranın sanki yarın kapınıza görücü olarak geleceğini düşünüyorsunuz ?
Velev ki geldiler, gelip size sormayacaklar, anneniz babanız kızımız daha genç, kariyer yapmadan evlenmeyi düşünmüyor deyince konu kapanır.
Madem mezun olur olmaz evlendirme kafasındalar niye okutmuşlar o zaman?Babama kalsa mezun olunca, çocuk iyi biriyse düzgünse-ona göre-gelsinler görüş bi olmazsa olmaz deriz der böyle bir ailede büyüdüm
Evet ama artık akıllandım zaten ilişki arayışında değilim hatta eğitimime odaklandım diyebilirim bir an önce okulu bitirmeye odaklanıyorum
Hep baskıyla büyüdüm kendimi savunmayı bilmiyorum hayır dersem ayıp olcak gibi hissediyorum
Nasıl geliştireceğimi bilsem zaten yaparım yine de teşekkür ederim
Maalesef atanması zor bölümdeyim hatta kpss başladım yavaştan öyle diyorum ama inşallah ısrar etmezler ya teşekkür ederim
Lütfen artık erkekleri içermeyen kendini geliştirmeye yönelik konular aç ki biz de sana yardım edebilelimSebebinin baskı olduğunu düşünüyorum.Ailem böyledir biri kırılmasın diye kendini feda ederler öyle göre göre doğrusu hep bu sandım maalesef değilmiş şimdi de kaç kez psikolojik destek aldım ama kendimi açmıyorum mecburen psikolog da ya kendini açacaksın ya da böyle kalırız demişti
Öyle ama baba sevgisi görmedim erkekte aradım hepLütfen artık erkekleri içermeyen kendini geliştirmeye yönelik konular aç ki biz de sana yardım edebilelim
Babanızın böyle deyip demeyeceği meçhul, siz öyle söyleyebileceğini düşünüyorsunuz, ki ortada fol yok yumurta yok, birileri düğünde sormuş geçmiş, klasik düğün geyikleri bunlar, her soran yarın kapıya gelmiyor.Babama kalsa mezun olunca, çocuk iyi biriyse düzgünse-ona göre-gelsinler görüş bi olmazsa olmaz deriz der böyle bir ailede büyüdüm
Onlara kredi çekip bakmam için birde hava atmak için köyümüze bizim köyde kız öğretmense o aileye çok saygı duyulur çünkü sülalede okuyup tek öğretmen olan kız benimMadem mezun olur olmaz evlendirme kafasındalar niye okutmuşlar o zaman?
Teşekkür ederim öyle yapacağımBabanızın böyle deyip demeyeceği meçhul, siz öyle söyleyebileceğini düşünüyorsunuz, ki ortada fol yok yumurta yok, birileri düğünde sormuş geçmiş, klasik düğün geyikleri bunlar, her soran yarın kapıya gelmiyor.
Siz psikolog desteğine devam edin ve onun sözünden çıkmayın.
He sen benim meslektaşım edebiyat öğretmeni olacak kızsın bildim seni :)Onlara kredi çekip bakmam için birde hava atmak için köyümüze bizim köyde kız öğretmense o aileye çok saygı duyulur çünkü sülalede okuyup tek öğretmen olan kız benim
Evet oyum ya burda bana çok kızıyorlar ama yemin ederim kötü bir niyetim yok bu aileden zaten zor kurtardım kendimi dayak yiye yiye,yerde ders çalışıyordum dayak yedikten sonra tabii ki böyle aptal düşüncelerim olur akıllı değilim zaten, yurda gidince demiştim ki ben 19 yıl delilerin arasında yaşamışım düşünün yaniHe sen benim meslektaşım edebiyat öğretmeni olacak kızsın bildim seni :)
Sen hangi üniversitede okuyordun?Evet oyum ya burda bana çok kızıyorlar ama yemin ederim kötü bir niyetim yok bu aileden zaten zor kurtardım kendimi dayak yiye yiye,yerde ders çalışıyordum dayak yedikten sonra tabii ki böyle aptal düşüncelerim olur akıllı değilim zaten, yurda gidince demiştim ki ben 19 yıl delilerin arasında yaşamışım düşünün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?