Dedim zaten ama büyük teyzem aşırı ısrarcı koca delisi resmen 22 yaşındasın da mezun sayılırsın evlen artık bıktırdı engellemeyi bile düşünüyorumHayır istemiyorum diyeceksiniz bu kadar basit ,teyzelerde arasın dursunlar.
Düğünden düğüne gördüğüm teyzelerin neye sıcak baktığı da beni hiç ilgilendirmez, güler geçerim yani.
Biliyorsan kullan o zaman.Zorba bir diliniz var karşıdaki de insan bence bunu unutmayarak yorum yapın güzel bir dille uyarmak varken höt höt konuşuyorsunuz size hiçbir şey demiyorum imla felan biliyorum çok şükür işinize gelmeyen her yerde hemen imlama suç atıyorsunuz.
Anladığınız dil belli de ben konuşmayacağım mıy mıysam kendime mıy mıyım size ne?Sizle yaşıyorum da haberim mi yok? Mıy mıylığım birine zarar mı veriyor?Lütfen daha fazla muhattap olmayın benimle. Ben de kaba insan sevmiyorum her zaman kibar olmaya çalışıyorum hala da öyleyim iyi akşamlar.Biliyorsan kullan o zaman.
Mıymıy insan sevmiyorum. Kırılana japon hediye ediyoruz
Başkaları söylüyor diye evlenecek misin yani? Burda herkese laf yetiştirebildiğine göre teyzelerine de hayır dersin. Küçükken bastırılmış olmakla bunun bir ilgisi yok. Hayır istemiyorum de geç, kapat konuyu. Engelle, konuşma madem öyle.Evlendiremezler ama isterseniz kızın hakkınızdır hayır diyemeyen biriyim bir derim iki derim ısrar edilince hakkımı savunamam maalesef ki küçükken hep bastırıldım ailem tarafından bu yüzden sessiz birine dönüştüm.
Evlenirim çünkü gerçekten karşıda ki kırılır diye hayır diyemem zaten teyzelerime de telefonda hayır diyorum biz aynı şehirde değiliz onlarla yüz yüze gelmeyiz gibi bir şeyBaşkaları söylüyor diye evlenecek misin yani? Burda herkese laf yetiştirebildiğine göre teyzelerine de hayır dersin. Küçükken bastırılmış olmakla bunun bir ilgisi yok. Hayır istemiyorum de geç, kapat konuyu. Engelle, konuşma madem öyle.
Ay evlen o zaman karşıdaki kırılmasın diye, ne diyelim?Evlenirim çünkü gerçekten karşıda ki kırılır diye hayır diyemem zaten teyzelerime de telefonda hayır diyorum biz aynı şehirde değiliz onlarla yüz yüze gelmeyiz gibi bir şey
Koca delisiyse kendine bulsun , yeterince net olsanız ısrar edemez , bırak ısrarı konusunu bile açamaz.Dedim zaten ama büyük teyzem aşırı ısrarcı koca delisi resmen 22 yaşındasın da mezun sayılırsın evlen artık bıktırdı engellemeyi bile düşünüyorum
Yok artık ailem o olayı bile bilmiyor tabii ki de hayır bunu diyen teyzem annem oku der hepSiz telefondan size küfreden eski adamı abiyle kuzene havale eden üye değil misiniz?
Aileniz bir an evvel başını bağlayalım yoksa başımıza bela olacak diye düşünmüş olabilir
Evet oyum yaptığım hata belki ama o çocuğun da ilk vukuatı değil benden önceki eski sevgililerine de aynı muameleyi yapmış birinin onu durdurması lazımdı hiçbir kıza aynısını yapamaz artıkSiz telefondan size küfreden eski adamı abiyle kuzene havale eden üye değil misiniz?
Aileniz bir an evvel başını bağlayalım yoksa başımıza bela olacak diye düşünmüş olabilir
Hayır tabii kiSanirsin zorla kizi evlendiriyorlar
Nasıl bilmiyor yahu, kuzeninizle abiniz o olaya dahil olmuştu.Yok artık ailem o olayı bile bilmiyor tabii ki de hayır bunu diyen teyzem annem oku der hep
Tamam tek bilen ikisi kuzenim tembih etti hatalısın sakın amcam yengem bilmeyecek diye kuzenim kızdı baya zaten ben yüzde yüz suçsuzum demiyorum kiNasıl bilmiyor yahu, kuzeninizle abiniz o olaya dahil olmuştu.
Sizin daha dün Pandora yüzük alacağını söyleyip ortadan kaybolan ex flörtünüzü konuşmuyor muyduk ben mi yanlış hatırlıyorum?Merhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle size bir konu hakkında danışmaya geldim 22 yaşındayım ve son sınıf olacağım nasipse, teyzelerim görücü usulcü düğüne gitmiştik,birkaç kişi beni sormuş teyzemlerde hemen,okuyor mezun olacak demiş ama ben hayatımda birini istemiyorum. Şu an bunu sorma sebebim mezun olur olmaz aramaya başlayacaklar sizce napmalıyım bir şey diyince teyzem yaşın geldi diyor ne alaka yani daha 22 yaşındayım sanki 30 35 yaşına bastım şimdiden teşekkürler.
Konuşuyorduk sonra kafam dağılsın dlye düğüne gittim bunlar olduSizin daha dün Pandora yüzük alacağını söyleyip ortadan kaybolan ex flörtünüzü konuşmuyor muyduk ben mi yanlış hatırlıyorum?
Teyzen kim oluyor ? Okurken kendini neden eğitmedin? Hayır diyemiyormusun? Başına silahmı dayayacaklar kabul etmeMerhaba hanımlar iyi akşamlar öncelikle size bir konu hakkında danışmaya geldim 22 yaşındayım ve son sınıf olacağım nasipse, teyzelerim görücü usulcü düğüne gitmiştik,birkaç kişi beni sormuş teyzemlerde hemen,okuyor mezun olacak demiş ama ben hayatımda birini istemiyorum. Şu an bunu sorma sebebim mezun olur olmaz aramaya başlayacaklar sizce napmalıyım bir şey diyince teyzem yaşın geldi diyor ne alaka yani daha 22 yaşındayım sanki 30 35 yaşına bastım şimdiden teşekkürler.
Hep baskıyla büyüdüm kendimi savunmayı bilmiyorum hayır dersem ayıp olcak gibi hissediyorumTeyzen kim oluyor ? Okurken kendini neden eğitmedin? Hayır diyemiyormusun? Başına silahmı dayayacaklar kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?