bence tanışmalısın aynı şeyi bende yapmıştım belki daha mutlu olursun en azından öbürünü düşünmene fırsat kalmaz hem ne olmuş bir tanışsan değerlendir derim bu fırsatı
Kendinize zaman verin..
İlle de her zaman hayatınız da biri olmak zorunda değil...
Sağlıklı kararlar vermek istiyorsanız biri tam olarak bitmeden diğerine başlamayın...
kızlar bilirsiniz belki ya da bilmeyenler için anlatayım biraz benim bir erkek arkadaşım vardı buradaki herkes ayrılmam için dua etti,gerçek yüzünü görmüşsün dediler çok faydalı yorumlarda bıkmadan usanmadan yazdılar çok teşekkür ederim yorum yazan okuyan herkese..şimdi konuya geleyim ama önce kısaca anlatayım bilmeyenler yeni yorum yapacaklar için arkadaşlar.Benim erkek arkadaşım babasının sözünden çıkmayan,bana saygı duymayan,hovarda arkadaşları olan biriydi.Çook acılar çektim ağladım ama işte insan yaşadığı güzel şeyler aklına geliyor,mutlu olduğum günler..neyse kızlar ben tam unutamadım ama bana bir kısmet çıktı..Acaba diyorum bir tanısam mı iyi mi olr kötü mü..Anneme söylemişler çocuk çok efendi,dürüst,aile olarakta uygun..Yani şimdi kötü bir ilişkiden çıktım hemen biriyle tanışmak o yeni çocuğa haksızlık mı olur dedim kendi kendime..Sizce tanışayım mı..
En azından,artık nasıl birisiyle beraber olmaman gerektiğini biliyorsun :)
Tanış tabii,neden tanışmayasın ? Hemen evlenecek değilsin ya.
Ama şunu unutma.Eskisinde seni üzen noktalar,yenisinde yoksa,bu onun mükemmel olduğunu göstermez.Tek kriterin bu olmasın.
Kötü özellikler,zaten kimsede olmaması gerekenlerdir.Geri kalan özelliklerin sana uygun olup olmaması önemli.Bu da zamanla anlaşılır.
kendini ruhen yeni bir ilişkiye hazır hissediyorsan git tanış ama hazır değilsen tanışmanında anlamı yok bence
bence hemen tanış... Aşk sevgi bunlaarın yepsi yalan sadece lafta olan şeyler... Aklının sesini dinle asla kalbini dinleme... Bu yüzden de eğer düzgün biriyse tanış anlaşırsanız hayırlısıyla evlilik olur... Unutma aşk sevgi her şey yalan bunlar 3 günlük şeyler... Sadece sözde olan şeyler en doğrusu akıllı ve mantıklı davranmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?