insan sevdiğiyle mutlu olmuyor kendim olmadım ondan biliyorum... hatta insana lanet ettiriyor tanıdığı güne... bu yüzden aşk sevgi hepsi yalan... bende karşıma ilk çıkan aklıma mantığıma uyan kişiyle evlenecem... üzülüp mutsuz olmaktansa mutlu olup odun gibi yaşamaya razıyım...
insan sevdiğiyle mutlu olmuyor kendim olmadım ondan biliyorum... hatta insana lanet ettiriyor tanıdığı güne... bu yüzden aşk sevgi hepsi yalan... bende karşıma ilk çıkan aklıma mantığıma uyan kişiyle evlenecem... üzülüp mutsuz olmaktansa mutlu olup odun gibi yaşamaya razıyım...
canım bu kişiyle bi tanış bence. tanışmakdan bi zarar gelmez. hem ne biliyosun mantık evliliği yapıp onu hiç sevemiceğini. belki tanışıp bi iki görüşünce onu seversin, hoşlanırsın. hatta eskisine karşı hissettiklerini tam olarak anlaman içinde faydalı olur. belki sadece takılıp kalmışsındır, sevgi yoktur. bu iyi bi fırsat bence. karşı tarafa fazla ümit vermeden sadece görüş, ilerde görüşmedim diye pişman olmakdan iyidir.
insan sevdiğiyle mutlu olmuyor kendim olmadım ondan biliyorum... Hatta insana lanet ettiriyor tanıdığı güne... Bu yüzden aşk sevgi hepsi yalan... Bende karşıma ilk çıkan aklıma mantığıma uyan kişiyle evlenecem... üzülüp mutsuz olmaktansa mutlu olup odun gibi yaşamaya razıyım...