şu meşhur trafoya bağlayın....Elenktrik alamadım desinKızlar merhaba,
Daha öncede bahsetmiştim kuzenim bir kızla tanışacak diye. Kuzenim görücü usulü tanıştırıldı ve kuzenim ilk buluşmadan sonra kızı beğenmedi. Aracı olanlara kuzenim ben kızı beğenmedim diyemiyor hem aracı olanlara ayıp olmasın diye hem de kızın gururu incinmesin diye. Sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi ? böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız nasıl bir cevap verdiniz yardımcı olurmusunuz ?
Kuzenim çekingen olduğu için onu diyemiyor ki :)şu meşhur trafoya bağlayın....Elenktrik alamadım desin
Acaba ısınamadım dese sorun olur mu ki ? şimdi aklıma geldiBeni de öyle biriyle tanistirmislardi
Aracı kişiye "Allah sahibine bagislasin" demiş onlarda anlamislar
Isıtıcı bozuldu desinAcaba ısınamadım dese sorun olur mu ki ? şimdi aklıma geldi
bende öyle düşünüyorum ama alışık olmadığı için zorlandı. Siz nasıl olumsuz cevap verdiniz peki ? Bu arada eşinizle nasıl tanıştığınızı ve nasıl olumlu cevap verdiğinizi yazarmısınız ?Ben esimi bulmadan önce çok kişiyle tanistirildim bu şekilde
Benim begenmedigim de oldu beni beğenmeyen de oldu
Aracı kişiye ayıp olacak bir durum yok
Onlar sadece tanistirir gerisi gençlere kalmis
Reddetmiş olmak kimsenin kötü olduğunu göstermez
İki insanın ortak noktada olmadıklarını gosterir sadece
:)Isıtıcı bozuldu desin
Beni de öyle biriyle tanistirmislardi
Aracı kişiye "Allah sahibine bagislasin" demiş onlarda anlamislar
peki resmini beğenmediği zaman ne demeli karşı tarafı kırmadan ?Uyuşmuyoruz ikimiz de zaman kaybetmeyelim desin olsun bitsin
Yani aracılar bunun için var kıza onlar söylesin
Uzatmasın ama çok
Acaba ısınamadım dese sorun olur mu ki ? şimdi aklıma geldi
yok kuzenim net insandır. Bence de öyle desin. Peki resmini beğenmediği zaman aracıya nasıl anlatmalı durumu ?Neden sorun olsun ki
Bu işler böyle olur zaten
Net olması önemli ama
Gereksiz yere uzatmasın gorusmeyi
Evlensin ozaman. Te allahim. Niye evde kaldigi belli.Kuzenim çekingen olduğu için onu diyemiyor ki :)
evde kalmadı ki :) daha yeni başladı bu işlere ondan pek bilmiyor bu işleriEvlensin ozaman. Te allahim. Niye evde kaldigi belli.
Gorucu isine giren kisi benim icin evde kalmistir. Yoksa kendi bulurevde kalmadı ki :) daha yeni başladı bu işlere ondan pek bilmiyor bu işleri
yok tanıştıkları da oluyor ama bazen resim de gösteriyorlar onu sormak şimdi aklıma geldi.Sadece resmini mi gördü kızla tanışmadı mı
O zaman da X abi, abla ben daha farklı düşünmüştüm yapamayız biz herhalde desin geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?