Görücü usulünde nasıl olumsuz cevap verdiniz ?

aracı olanlar soruyor ne yaptınız ne düşünüyorsunuz diye :) keşke sormasalar hiç bir sorun kalmazdı.
tamam sorabilirler Allah sahibine bağışlasın ilginiz için teşekkür ederim deyip geçecek bunuda diyemiyorsa zaten kuzeninize kimse aracı olmasın

Şuan evliliği düşünmüyorum dha planlarım var falan diyebilir mesela bn öyle demiştim...

tamam sorabilirler Allah sahibine bağışlasın ilginiz için teşekkür ederim deyip geçecek bunuda diyemiyorsa zaten kuzeninize kimse aracı olmasın
kuzenim biraz ince düşünüyor kimse kırılsın istemiyordu ama en iyisi ısınamadım desin geçsin napalım :)

Bunda üzerinde uzun uzun düşünecek bir şey yok. Sonuç olarak görücü usulü zaten. Birbirlerini tanımıyorlar. Beğenmedik demek yerine anlaşabileceğimiz düşünmüyoruz, Allah yolunu bahtını açık etsin, desin geçsin.

Allah başka dert vermesin....4 yıl şu kız kardeşimin, görücü usulu, evlenmek isteyen taliplerinden gına geldi...artık görücünün de usulünunde dedim yani.....üfff bak yine diken diken oldu tüylerim......karşı taraf ya elektrik kesildi dedi,ya da kömür kalmadıkızkardeşim beğenmedim dedi...ömrümden ömür gitti adamlara bakmaktan......hayırlısı aşk evliliği yapıyor bu ay;ama bisede yazık....gider birini bulur bunu istiyorum der,sizde konu açmakla kalırsınız inşallah...

bende de buna benzer bir şey oldu.çocuk iyi idi ama bir türlü olmadı.

yok kuzenim net insandır. Bence de öyle desin. Peki resmini beğenmediği zaman aracıya nasıl anlatmalı durumu ?

Abicim bana bu kızı mi uygun gördün pes! Diyebilir :) neyse direk beğenmedim desin. Hatta beğendiği bir kadın tipi varsa sarışın Minyon vs gibi direk söylesin ne var bunda çekincek ve hatta kirilacak anlamadım. Senin kuzen biraz fazla naif galiba

annem kızım henuz evlenmeyı dusunmuyor dedı
bende oyle dedım
veya allah sahıbıne bagıslasın ne dıyelım... dedım

ya da annem kızımı ıkna edemedım dedı
boyle

annem kızım henuz evlenmeyı dusunmuyor dedı
bende oyle dedım
veya allah sahıbıne bagıslasın ne dıyelım... dedım

ya da annem kızımı ıkna edemedım dedı
boyle

Ben sevmiyorum görücü usülü. Ama annem ve komşu teyzeler yılmıyor.
Neyse bir gün annem biri var bir bak dedi ben de pes ettim artık açtım baktım. Bu adam yaşlı anne dedim. O da dedi ki 32 yaşında.
B: seni kandırmışlar kart duruyor
A: yok valla 84lü
B: o zaman hayat acımasız davranmış
A: ?!?!?!

Bu da böyle bir anımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…