tamam sorabilirler Allah sahibine bağışlasın ilginiz için teşekkür ederim deyip geçecek bunuda diyemiyorsa zaten kuzeninize kimse aracı olmasınaracı olanlar soruyor ne yaptınız ne düşünüyorsunuz diye :) keşke sormasalar hiç bir sorun kalmazdı.
Şuan evliliği düşünmüyorum dha planlarım var falan diyebilir mesela bn öyle demiştim...Kızlar merhaba,
Daha öncede bahsetmiştim kuzenim bir kızla tanışacak diye. Kuzenim görücü usulü tanıştırıldı ve kuzenim ilk buluşmadan sonra kızı beğenmedi. Aracı olanlara kuzenim ben kızı beğenmedim diyemiyor hem aracı olanlara ayıp olmasın diye hem de kızın gururu incinmesin diye. Sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi ? böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız nasıl bir cevap verdiniz yardımcı olurmusunuz ?
kuzenim biraz ince düşünüyor kimse kırılsın istemiyordu ama en iyisi ısınamadım desin geçsin napalım :)tamam sorabilirler Allah sahibine bağışlasın ilginiz için teşekkür ederim deyip geçecek bunuda diyemiyorsa zaten kuzeninize kimse aracı olmasın
ohoo kimse kırılmasın derken kendini nikah masasında ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmesinkuzenim biraz ince düşünüyor kimse kırılsın istemiyordu ama en iyisi ısınamadım desin geçsin napalım :)
bunları aynen aktaracam kendisineohoo kimse kırılmasın derken kendini nikah masasında ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmesin
ohoo kimse kırılmasın derken kendini nikah masasında ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmesin
ay senin burda ne işin var
Allah başka dert vermesin....4 yıl şu kız kardeşimin, görücü usulu, evlenmek isteyen taliplerinden gına geldi...artık görücünün de usulünunde dedim yani.....üfff bak yine diken diken oldu tüylerim......karşı taraf ya elektrik kesildi dedi,ya da kömür kalmadı
Kuzenim çekingen olduğu için onu diyemiyor ki :)
yok kuzenim net insandır. Bence de öyle desin. Peki resmini beğenmediği zaman aracıya nasıl anlatmalı durumu ?
annem kızım henuz evlenmeyı dusunmuyor dedı
bende oyle dedım
veya allah sahıbıne bagıslasın ne dıyelım... dedım
ya da annem kızımı ıkna edemedım dedı
boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?