Görücü usulünde nasıl olumsuz cevap verdiniz ?

Ben direkt bir fotoğrafla raddetmedim tabi
Aracı olan kişinin evinde konuştuk, akşam aracı kişiye fikirlerimiz uyuşmadı dedim

Yukarda yazdığım gibi başka biri Allah sahibine bagislasin demiş benden için

Konuşmadan direkt fotoğraftan reddetmek zaten beğenmediğini gosterir
Kızın haberi yoksa sorun olmaz
Begenmedim diyebilir

Resimden olmaz derse de daha çokkkkk bekar gezer

Ben de güzel değilim
10 yıllık evliyim mesela

Burada da vardır ayy çokkkk güzel denmeyecek evli onlarca hatta binlerce kadın
çok güzellik takıntısı yok ama gözüne hoş gelmesini istiyor. Resmini beğenmediği kişilerle de bi buluşma yapmasını mı tavsiye ediyorsunuz yani ? yoksa ben mi yanlış anladım

kuzenim flört işine biraz karşı daha öncede pek olmadı zaten. önce işini kurdu şimdi de evlenecek nasipse

Görücü usulü kimsenin evde kaldığını gostermez
Bu bir tercih meselesidir
Kimi florte karşıdır, kiminin tanışacak ortamı çevresi yoktur, görücü usulüyle tanistirilir

Ben 23 yaşındaydım ilk kez biriyle tanistirdiklarinda
23 yaşındaki birinin evde kaldığı söylenemez sanırım
Ama o işler kismet olmadı
26 yaşında KPSS kursunda esimle tanıştım

Bu işler tamamen nasip kismet

kuzeninin annesi bizim çocuk beğenmedi desin geçsin.. net.

kuzeninin annesi bizim çocuk beğenmedi desin geçsin.. net.
genelde kuzenime işyerindeki arkadaşları bulduğu için kuzenim direk aracılarla konuşmak durumunda kalıyor. tabi annesine gelenleri öyle geri çeviriyorlar. Asıl sorun kuzenim arkadaşlarına nasıl olumsuz cevap vereceği. Bence en mantıklısı ısınamadım desin geçsin şimdi aklıma geldi.

çok güzellik takıntısı yok ama gözüne hoş gelmesini istiyor. Resmini beğenmediği kişilerle de bi buluşma yapmasını mı tavsiye ediyorsunuz yani ? yoksa ben mi yanlış anladım
valla kardeş görsellik şart. öyle böyle cirkin yada güzel yüzüne baktığında hissettiğin bir şey olmalı. kaşını beğendim dese bile birşeydir.
çocuk beğenmediyse vardır bir bildiği.
kız dese beğenmedim normal, erkek begenmeyicen hıh! diyemeyiz.
kuzeninde beğenmediği hoşlanmadığı biri ile evlenmesin.

Bence konuşmadan kimseyi taniyamaz
Kız belki fotoğraflarda öyle çıkıyor ama çok şirin biri
Belki kız güzel değil ama konuşması sempatik ve fikirleri uyusacak

Ben herkese bir şans verilmesi dusuncesindeyim

elbette tamaman kısmet. zaten kuzenimde benle yaşıt hemen hemen

heh gene direkt söylesin. sonuç karşo taraf beğenilip beğenilmeyeceği riskinin oldugunu bilerek bu işe soyunmuş. bu riski hesap etmeden yanaştı ise kuzenine, kızın aklında şüphe edin. hemen kaçın o kızdan

Kisaca isinamadim desin. Begenmedim derse kiz kendini kotu hisseder, bana gore degil derse kendini yuksekte goruyormus da kizi dusuk bulmus gibi olur. Elektrik olayi zaten fix begenilmeyen herkese soylendigi icin elektrik alamiyorum dedigi anda "begenmedim" demis oluyor. Hatta basina guzel kizmis eklesin.

Off ne zor is bunlar ya.

Esimle tanismadan once de biri beni gormeye gelmisti (planli degil, yasim kucuktu ve ailem istemiyordu) ben sonradan haber yolladim olmaz diye. Sonra bunlar camura yattilar asil biz seni begenmedik vs. diye. Sonra oglan haber yolladi onu kizginlikla soyledim dusunursen hala buradayim falan.

Bir daha gorucu falan kabul etmedik. Ask forever

elbette tamaman kısmet. zaten kuzenimde benle yaşıt hemen hemen

Ben esimi ilk gordugumde ayy ne çirkin çocuk demiştim
Ama arkadaş ortamında konustukca çok sempatik geldi
Sonra zamanla farklı yönlerini de gordum
Çok merhametli, kibar ve çok doğal biriydi
Böyle böyle aşık oldum

Şimdi sorsalar kocam dünyanın en yakışıklısı derim

çok haklısınız. Öyle bir pozisyonu hem kuzenim hemde kız bilerek bu işi yapıyorlar ve sonuçlarına da katlanmaları gerek :)

evet ya çok zor işler. Allah yardımcımız olsun ne diyelim :)

Çok imrendim size Allah mutluluğunuzu daim etsin :) sempatik gelen yanlarını yazarmısınız merak ettim doğrusu :)

neden saf dediniz ki ? bu işler daha önce başından geçmedi ve kimseyi de kırmak istemiyor. 24 25 yaşlarında.
E tamam saf işte. Daha önce hiç sevgilisi olmamış. Bu sebepten dolayı nasıl davranacağını bilmiyor. Bence hiç cevap vermesin. Sorunca da nasip deyip geçsin. Anlarlar mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…