- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
bende öyle düşünüyorum ama alışık olmadığı için zorlandı. Siz nasıl olumsuz cevap verdiniz peki ? Bu arada eşinizle nasıl tanıştığınızı ve nasıl olumlu cevap verdiğinizi yazarmısınız ?
kuzenim flört işine biraz karşı daha öncede pek olmadı zaten. önce işini kurdu şimdi de evlenecek nasipseGorucu isine giren kisi benim icin evde kalmistir. Yoksa kendi bulur
çok güzellik takıntısı yok ama gözüne hoş gelmesini istiyor. Resmini beğenmediği kişilerle de bi buluşma yapmasını mı tavsiye ediyorsunuz yani ? yoksa ben mi yanlış anladımResimden olmaz derse de daha çokkkkk bekar gezer
Ben de güzel değilim
10 yıllık evliyim mesela
Burada da vardır ayy çokkkk güzel denmeyecek evli onlarca hatta binlerce kadın
kuzenim flört işine biraz karşı daha öncede pek olmadı zaten. önce işini kurdu şimdi de evlenecek nasipse
kuzeninin annesi bizim çocuk beğenmedi desin geçsin.. net.Kızlar merhaba,
Daha öncede bahsetmiştim kuzenim bir kızla tanışacak diye. Kuzenim görücü usulü tanıştırıldı ve kuzenim ilk buluşmadan sonra kızı beğenmedi. Aracı olanlara kuzenim ben kızı beğenmedim diyemiyor hem aracı olanlara ayıp olmasın diye hem de kızın gururu incinmesin diye. Sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi ? böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız nasıl bir cevap verdiniz yardımcı olurmusunuz ?
genelde kuzenime işyerindeki arkadaşları bulduğu için kuzenim direk aracılarla konuşmak durumunda kalıyor. tabi annesine gelenleri öyle geri çeviriyorlar. Asıl sorun kuzenim arkadaşlarına nasıl olumsuz cevap vereceği. Bence en mantıklısı ısınamadım desin geçsin şimdi aklıma geldi.kuzeninin annesi bizim çocuk beğenmedi desin geçsin.. net.
valla kardeş görsellik şart. öyle böyle cirkin yada güzel yüzüne baktığında hissettiğin bir şey olmalı. kaşını beğendim dese bile birşeydir.çok güzellik takıntısı yok ama gözüne hoş gelmesini istiyor. Resmini beğenmediği kişilerle de bi buluşma yapmasını mı tavsiye ediyorsunuz yani ? yoksa ben mi yanlış anladım
çok güzellik takıntısı yok ama gözüne hoş gelmesini istiyor. Resmini beğenmediği kişilerle de bi buluşma yapmasını mı tavsiye ediyorsunuz yani ? yoksa ben mi yanlış anladım
elbette tamaman kısmet. zaten kuzenimde benle yaşıt hemen hemenGörücü usulü kimsenin evde kaldığını gostermez
Bu bir tercih meselesidir
Kimi florte karşıdır, kiminin tanışacak ortamı çevresi yoktur, görücü usulüyle tanistirilir
Ben 23 yaşındaydım ilk kez biriyle tanistirdiklarinda
23 yaşındaki birinin evde kaldığı söylenemez sanırım
Ama o işler kismet olmadı
26 yaşında KPSS kursunda esimle tanıştım
Bu işler tamamen nasip kismet
heh gene direkt söylesin. sonuç karşo taraf beğenilip beğenilmeyeceği riskinin oldugunu bilerek bu işe soyunmuş. bu riski hesap etmeden yanaştı ise kuzenine, kızın aklında şüphe edin. hemen kaçın o kızdangenelde kuzenime işyerindeki arkadaşları bulduğu için kuzenim direk aracılarla konuşmak durumunda kalıyor. tabi annesine gelenleri öyle geri çeviriyorlar. Asıl sorun kuzenim arkadaşlarına nasıl olumsuz cevap vereceği. Bence en mantıklısı ısınamadım desin geçsin şimdi aklıma geldi.
elbette tamaman kısmet. zaten kuzenimde benle yaşıt hemen hemen
çok haklısınız. Öyle bir pozisyonu hem kuzenim hemde kız bilerek bu işi yapıyorlar ve sonuçlarına da katlanmaları gerek :)heh gene direkt söylesin. sonuç karşo taraf beğenilip beğenilmeyeceği riskinin oldugunu bilerek bu işe soyunmuş. bu riski hesap etmeden yanaştı ise kuzenine, kızın aklında şüphe edin. hemen kaçın o kızdan
evet ya çok zor işler. Allah yardımcımız olsun ne diyelim :)Kisaca isinamadim desin. Begenmedim derse kiz kendini kotu hisseder, bana gore degil derse kendini yuksekte goruyormus da kizi dusuk bulmus gibi olur. Elektrik olayi zaten fix begenilmeyen herkese soylendigi icin elektrik alamiyorum dedigi anda "begenmedim" demis oluyor. Hatta basina guzel kizmis eklesin.
Off ne zor is bunlar ya.
Esimle tanismadan once de biri beni gormeye gelmisti (planli degil, yasim kucuktu ve ailem istemiyordu) ben sonradan haber yolladim olmaz diye. Sonra bunlar camura yattilar asil biz seni begenmedik vs. diye. Sonra oglan haber yolladi onu kizginlikla soyledim dusunursen hala buradayim falan.
Bir daha gorucu falan kabul etmedik. Ask forever
Çok imrendim size Allah mutluluğunuzu daim etsin :) sempatik gelen yanlarını yazarmısınız merak ettim doğrusu :)Ben esimi ilk gordugumde ayy ne çirkin çocuk demiştim
Ama arkadaş ortamında konustukca çok sempatik geldi
Sonra zamanla farklı yönlerini de gordum
Çok merhametli, kibar ve çok doğal biriydi
Böyle böyle aşık oldum
Şimdi sorsalar kocam dünyanın en yakışıklısı derim
neden saf dediniz ki ? bu işler daha önce başından geçmedi ve kimseyi de kırmak istemiyor. 24 25 yaşlarında.Kuzen kaç yaşında, saf galiba biraz?
E tamam saf işte. Daha önce hiç sevgilisi olmamış. Bu sebepten dolayı nasıl davranacağını bilmiyor. Bence hiç cevap vermesin. Sorunca da nasip deyip geçsin. Anlarlar mutlaka.neden saf dediniz ki ? bu işler daha önce başından geçmedi ve kimseyi de kırmak istemiyor. 24 25 yaşlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?