- 17 Temmuz 2013
- 2.480
- 3.073
- 333
Ben ilk gorucu olayina girdigimde daha 20 yasindaydim.guzel de bi bayanim.hani evde kalinan cinsten degil sizin tabirinize gore.zaten 24 yasimda da evlendim.bazen insanlarin disinda gelisen birtakim olaylar da onlari bu ortamlar da bulunmalarina sebep olabilir.surekli seni biri gormus gelcek vs muhabbetlerinden bikmistim.sagolsun annem de hic geri cevirmezdi gelene gelme denmez mantiginda.her gelene sofra acardi aman Allahim ne gunlerdi.sanki bi cay verse olmuyo.yemek tatli cat meyve sanki yuzuk takcaz.artik bu olanlara son vermek icin gorusmek isteyenlerle kendim bulusma yonunu sectim.boylelikle aradaki anne baba muhabbbetlerini kestim.gittim herseferinde.gayet rahat davranip ben evlenmeyi dusunmuyorum.sevmiyorum oyle ortamlari yuz yuze konusmak istedim.iyi bi insan cikar karsiniza insallah deyip siyriliyodum isin icinden.Gorucu isine giren kisi benim icin evde kalmistir. Yoksa kendi bulur
Çok imrendim size Allah mutluluğunuzu daim etsin :) sempatik gelen yanlarını yazarmısınız merak ettim doğrusu :)
sevgilisi olmayanlar saf mı oluyor ? Çok yanlış düşünüyorsunuz. işi gücü olmadan bu işlere bakmak istemedi hepsi bu.E tamam saf işte. Daha önce hiç sevgilisi olmamış. Bu sebepten dolayı nasıl davranacağını bilmiyor. Bence hiç cevap vermesin. Sorunca da nasip deyip geçsin. Anlarlar mutlaka.
Siz safı saftirik olarak falan anladınız herhalde. Ben daha çok bu konularda saf yani tecrübesiz anlamında kullanmıştım.sevgilisi olmayanlar saf mı oluyor ? Çok yanlış düşünüyorsunuz. işi gücü olmadan bu işlere bakmak istemedi hepsi bu.
yok kuzenim evlenmeyi düşünüyor o yüzden böyle bir neden bılamaz ama başka yorumlarda dediğim gibi çok ısınamadım desin geçsin diye düşünüyorum.Ben ilk gorucu olayina girdigimde daha 20 yasindaydim.guzel de bi bayanim.hani evde kalinan cinsten degil sizin tabirinize gore.zaten 24 yasimda da evlendim.bazen insanlarin disinda gelisen birtakim olaylar da onlari bu ortamlar da bulunmalarina sebep olabilir.surekli seni biri gormus gelcek vs muhabbetlerinden bikmistim.sagolsun annem de hic geri cevirmezdi gelene gelme denmez mantiginda.her gelene sofra acardi aman Allahim ne gunlerdi.sanki bi cay verse olmuyo.yemek tatli cat meyve sanki yuzuk takcaz.artik bu olanlara son vermek icin gorusmek isteyenlerle kendim bulusma yonunu sectim.boylelikle aradaki anne baba muhabbbetlerini kestim.gittim herseferinde.gayet rahat davranip ben evlenmeyi dusunmuyorum.sevmiyorum oyle ortamlari yuz yuze konusmak istedim.iyi bi insan cikar karsiniza insallah deyip siyriliyodum isin icinden.
Konu sahibi sizin kuzende aynisini yapsin.ben evlenmeyi dusunmuyorum ama ettafindakileri kirmamak adina gorustum desin siyrilsin
özür dilerim o zaman evet ben safı saftirik anlamında anladım ve kırılmıştım açıkcası :)Siz safı saftirik olarak falan anladınız herhalde. Ben daha çok bu konularda saf yani tecrübesiz anlamında kullanmıştım.
en mantıklısı da o geldi zaten bana. Hem kızda üzülmemiş olur. Asıl mesele kzın kendini kötü hissetmeden söylemiş olmaz zatenIsınamadım desin.
en mantıklısı da o geldi zaten bana. Hem kızda üzülmemiş olur. Asıl mesele kzın kendini kötü hissetmeden söylemiş olmaz zaten
kuzenimin işi gücü yerinde ve yaşıda gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Siz neden böyle dediniz ki ? 25 yaş bir erkek için çok mu erken ?Kuzenin biraz büyüsün önce zaten
erkek tarafı bir daha aramaz sormaz sa bu iş olmaz demek fazla kasmayın...(50 bin görücü rekoru kırmama ramak vardı bir zamanlarKızlar merhaba,
Daha öncede bahsetmiştim kuzenim bir kızla tanışacak diye. Kuzenim görücü usulü tanıştırıldı ve kuzenim ilk buluşmadan sonra kızı beğenmedi. Aracı olanlara kuzenim ben kızı beğenmedim diyemiyor hem aracı olanlara ayıp olmasın diye hem de kızın gururu incinmesin diye. Sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi ? böyle bir durumla karşı karşıya kaldıysanız nasıl bir cevap verdiniz yardımcı olurmusunuz ?
Bence erkenkuzenimin işi gücü yerinde ve yaşıda gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Siz neden böyle dediniz ki ? 25 yaş bir erkek için çok mu erken ?
kuzenimde tanışıyor genelde ama çok yakın arkadaşları önerdiği zaman olumsuz cevap veremediği için onların önerisini hep erteliyordu.Konuyu yeni okudum tamışmadığı biri için ısınamadım demek garip olur.
Resim farklı, aura, enerji farklı. Resimden bir şey anlaşılmıyor bence bir tanışsın ne kaybeder ki?
Cevap veremediği için değil kimseyi üzmeden olumsuz cevap vermek istediği için bi derdimizi açtık buraya. Zaten kuzenim çok ince birisi olmasa böyle bir şeyi dert edinmezdiBence erken
Kızlar için 25 ve sonrası
Erkekler bence 30 a doğru ancak olgunlaşır
Zaten baksana cevabı bile kendi veremiyo
Kuzenin biraz büyüsün önce zaten
aracı olanlar soruyor ne yaptınız ne düşünüyorsunuz diye :) keşke sormasalar hiç bir sorun kalmazdı.erkek tarafı bir daha aramaz sormaz sa bu iş olmaz demek fazla kasmayın...(50 bin görücü rekoru kırmama ramak vardı bir zamanlar)
OlsunCevap veremediği için değil kimseyi üzmeden olumsuz cevap vermek istediği için bi derdimizi açtık buraya. Zaten kuzenim çok ince birisi olmasa böyle bir şeyi dert edinmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?