Görücü usulünde nasıl olumsuz cevap verdiniz ?

Gorucu isine giren kisi benim icin evde kalmistir. Yoksa kendi bulur
Ben ilk gorucu olayina girdigimde daha 20 yasindaydim.guzel de bi bayanim.hani evde kalinan cinsten degil sizin tabirinize gore.zaten 24 yasimda da evlendim.bazen insanlarin disinda gelisen birtakim olaylar da onlari bu ortamlar da bulunmalarina sebep olabilir.surekli seni biri gormus gelcek vs muhabbetlerinden bikmistim.sagolsun annem de hic geri cevirmezdi gelene gelme denmez mantiginda.her gelene sofra acardi aman Allahim ne gunlerdi.sanki bi cay verse olmuyo.yemek tatli cat meyve sanki yuzuk takcaz.artik bu olanlara son vermek icin gorusmek isteyenlerle kendim bulusma yonunu sectim.boylelikle aradaki anne baba muhabbbetlerini kestim.gittim herseferinde.gayet rahat davranip ben evlenmeyi dusunmuyorum.sevmiyorum oyle ortamlari yuz yuze konusmak istedim.iyi bi insan cikar karsiniza insallah deyip siyriliyodum isin icinden.

Konu sahibi sizin kuzende aynisini yapsin.ben evlenmeyi dusunmuyorum ama ettafindakileri kirmamak adina gorustum desin siyrilsin

Çok imrendim size Allah mutluluğunuzu daim etsin :) sempatik gelen yanlarını yazarmısınız merak ettim doğrusu :)

Amin inşallah :)

Çok dogal olması mesela sempatik gelmişti bana
Kendini kimseye begendirme çabası yoktu
-kurs ortamında çok erkek vardı öyle kendini beğendirmek için olduğundan farklı görünmeye calisan-

Esimle zaman mekan fark etmeksizin aklımıza estiği gibi davranabilecegimizi anladım ve daha çok sevdim onu

Ve kesinlikle kim ne demiş asla takmayan biridir eşim
Bu yönü de çok hoşuma gitmişti
Kimsenin ne dediğini umursamaz benden başka :)

E tamam saf işte. Daha önce hiç sevgilisi olmamış. Bu sebepten dolayı nasıl davranacağını bilmiyor. Bence hiç cevap vermesin. Sorunca da nasip deyip geçsin. Anlarlar mutlaka.
sevgilisi olmayanlar saf mı oluyor ? Çok yanlış düşünüyorsunuz. işi gücü olmadan bu işlere bakmak istemedi hepsi bu.

yok kuzenim evlenmeyi düşünüyor o yüzden böyle bir neden bılamaz ama başka yorumlarda dediğim gibi çok ısınamadım desin geçsin diye düşünüyorum.

Bizde erkek ailesi telefonla arar sonucu merak ediyorsa kız olumsuz ise elektrik alamadı derler.

en mantıklısı da o geldi zaten bana. Hem kızda üzülmemiş olur. Asıl mesele kzın kendini kötü hissetmeden söylemiş olmaz zaten

Konuyu yeni okudum tamışmadığı biri için ısınamadım demek garip olur.

Resim farklı, aura, enerji farklı. Resimden bir şey anlaşılmıyor bence bir tanışsın ne kaybeder ki?

erkek tarafı bir daha aramaz sormaz sa bu iş olmaz demek fazla kasmayın...(50 bin görücü rekoru kırmama ramak vardı bir zamanlar )

kuzenimin işi gücü yerinde ve yaşıda gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Siz neden böyle dediniz ki ? 25 yaş bir erkek için çok mu erken ?
Bence erken
Kızlar için 25 ve sonrası
Erkekler bence 30 a doğru ancak olgunlaşır
Zaten baksana cevabı bile kendi veremiyo

Konuyu yeni okudum tamışmadığı biri için ısınamadım demek garip olur.

Resim farklı, aura, enerji farklı. Resimden bir şey anlaşılmıyor bence bir tanışsın ne kaybeder ki?
kuzenimde tanışıyor genelde ama çok yakın arkadaşları önerdiği zaman olumsuz cevap veremediği için onların önerisini hep erteliyordu.

Bence erken
Kızlar için 25 ve sonrası
Erkekler bence 30 a doğru ancak olgunlaşır
Zaten baksana cevabı bile kendi veremiyo
Cevap veremediği için değil kimseyi üzmeden olumsuz cevap vermek istediği için bi derdimizi açtık buraya. Zaten kuzenim çok ince birisi olmasa böyle bir şeyi dert edinmezdi

erkek tarafı bir daha aramaz sormaz sa bu iş olmaz demek fazla kasmayın...(50 bin görücü rekoru kırmama ramak vardı bir zamanlar )
aracı olanlar soruyor ne yaptınız ne düşünüyorsunuz diye :) keşke sormasalar hiç bir sorun kalmazdı.

Cevap veremediği için değil kimseyi üzmeden olumsuz cevap vermek istediği için bi derdimizi açtık buraya. Zaten kuzenim çok ince birisi olmasa böyle bir şeyi dert edinmezdi
Olsun
Kırmadan nasıl cevap verilir onu da kendi bulmalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…