Görücü

Ben arkadaşların aksine görüşmeyin diyorum neden olarak da yeni biten bir evliliğiniz var insan önce kendi kalbini onarması lazım başka kalplere açılması için ama siz hala boşanmanın etkisindesiniz gibi.

ben olsam görüşürdüm hayat bu belli mi olur ya sizin asıl kaderiniz o ise

Bence gorusmekten zarar gelmez.
Bir de benim icime guzel seyler dogdu boyle ne bileyim.
Belki size de iyi gelir yeni biriyle oturup sohbet etmek.
aynı şekilde ben de öyle hissettim doğrusu:) yoksa genel yorumum önce bi acınızı atlatın sakinleyin olurdu ama cidden içimden güzel hisler geçti,hayırlısı olsun bakalım:)

mügecim çocuklu çocuksuz diye ayırt etmekten ziyade, daha çok taze boşanma durumun,
bir yanlışlan çıktın yeni bir hataya düşme, kendini dinle şu aralar.

senin yaşın kaç idi ? aday 35 yasında ortalama bir yaş bunda sıkıntı yok.

ex ile çok uzun yıllar birlikteydiniz, içinden tamamen gitmemiş olabilir.

hayat küsmedik ama aceleye gerek yok :)
hayırlısı olsun arkadaşım, hepimiz için inşallah.

canım görücü usulu öyle köyü birsey degil annen degilde bir arkadasın tavsiye ediyormus gibi düsün ardındanda adamla ilk görüsmenin ardından baktın içine yattı ısındın devam edersin bir kac daha görüsüp yoluna devam edersin .hem yrni bosandım deme yeni biri için üzerinden kaç gün gecmesi gerekiyor.

Anlatış tarzınız istemediğinizi değil de baya heyecanlanıp istediğinizi düşündürdü.
.

Gülücük filan koydugum ıcın oyle hıssettın sanırım ama ınankı her sey komık gelıyor ondan :) Böyle seylere heyecanlanıcak seyler yasamadım ve daha cok yenı bosandım ınsanların hemen bırını bulması bızımkılerın heveslenmesı tuhafıma gıdıyor.

Çocukluya hayır. net.

Senı yerım yaa.. Net hatun. Bayılıyorum sana.

Kuzum ay öyle mi diyorsun? Ben reddetmeyi düşünüyorum hiç görüşmeyim diyorum ama çoğunluk bi çay iç demiş Yok yaa içemem herhalde :/

Sizi nasıl etkiler olumsuz bi görüşme çok canınızı sıkar mi mesela.. bence de bi görüşmek çok da önemli değil sonra belki keşke dersiniz kim bilir

Yook, hiç sıkmaz tabi karşımdaki çok densiz bir tip değilse tabi. O zamanda salak gibi geldim diye uzulurum yoksa bır sey dusunemıyorum.

Kesinlikle görüşme Müge.
Henüz ayrılığı atlatamadın bile.
Çiviyi çiviye sakın söktürme.
Çok pişman olursun

Ya ben aslında goruseyım derkende evlenırım dusuncesıyle dememıstım hanı basımdan atsammı gorusup yoksa hıc gorusmessem mı gıbılerınden sormustum. Yoksa cıddı cıddı bır seye gıremem cok yenı daha. ay cok sacma seyler yasıyorum gercekten

Dimi yaa.. bencede. Bızımkılere anlatması var bıde bunu Cocugu 6 yasındaymıs.

Öncelikle dert edeceğin şey çocuk değil şu aşamada.

Belki adamı beğenmeyeceksin o seni istemeyecek. Git görüş elektrik alamadım dersin :)

Yok yavrum yaa ne ciddisi. Allah aşkına kafamı toplayamadım daha ben depresyon modundan çıkmış değilim
Onlar bu kadar ısrarcı olunca gorusup basımdan oyle mı atsam yoksa hıc bulasmasam mı oldum. Bızımkıler de onun yenıden evlenıcek oldugunu ogrendıler ya cıldırdılar. Nıspet pesındeler.

Foto falan gösterdiler mi hiç nasıl biriymiş :)))

Gösterdiler, yakısıklı degıl Klasik doktor tipi var..

Benım kı evlenıyormuş ekimde :)

Yaşınız kaç?

28 :/

Belki çok yağuşukludur

Yok resım gosterdıler hayatım, degıl

Ekimde evleniyormuş :)

Hazır değilsen görüşme annenlerin seni yeniden evlendirme hevesi nedir böyle

Biraz nispet onların derdi. Ben depresyondan çıkmıyorum, eskisi evleniyor. O yüzden birilerini bulma telaşındalar Nispeten yaşıyorum

ay müge adam evleniyor mu hemen
yahu bu ne hız, atlı kovalıyor sanki
bu erkekleri anlamak cidden zor,

benim ex odunu alan geri gönderir sanırım

Sizin konularınızı takip ediyorum hep, ben sizin çocuklu bir adamla yapabileceğinizi düşünmüyorum.

Ama belki de farklıdır adam, bir tanışın bakın.

Yaa ne güzel!.. Bence siz o "şanslı" olan kesimdensiniz. Ben maalesef öyle şanslı biri değilim. Benim karşıma bekar biri çıksa benle evlenmez evlense bir sürü problem yaşarız kesin :) Kaldı ki evlilik düşüncesi çook uzak aslında. Sadece hani görüşüp mü hayır desem görüşmeden mi bilemedim

Çocuk kaç yaşında?

6 yaşındaymış

Mügoş ne alaturka ailen var yaa tam sitcomluk! Gitme bebeyim görüşme sen iyileşmedin daha, sokma böyle bir şeyin içine kendini.

Ya vivim, inanır mısın. Ben kendi ailemi tanımıyormusum Alaturkalıkta tarih yazıyorlar Gitmeyeceğim evet, netleşti kafamda iyice.

Öyle olur ama kuzum ya... Malum bizim toplum Gitmeyeceğim iyice karar verdim. :)

hiç olmadı hastanede bir tanıdıgın olur.

Hahah ama istanbuldaymışş

Onların derdi biraz da eski eşimin evleniyor olması. Bir an önce müge de birini bulsun, geri kalmasın :)

Adam radyologmus, kızı varmış, 35 yaşındaymış. Neden ayrıldıklarını bilmiyorum, belki o da aldatılmıstır ? :)

Görücü olmasına irrite olmadım aslında şaşırdım :) Bir de hiç böyle bir deneyimim olmadı, belki de öyle deneyimim olsaydı mantıklı davranırdım hoş.

Aminn canım ben 28 yasımdayım. Haklısın acele yok, ben hayatımı yaşamadım daha bıraz yaşamalıyım :)

ay müge adam evleniyor mu hemen
yahu bu ne hız, atlı kovalıyor sanki
bu erkekleri anlamak cidden zor,

benim ex odunu alan geri gönderir sanırım

Galiba kız hamile. Öyle düşünüyorum ben, başka bir açıklaması olamaz. Çünkü yeni boşandık daha...

Sizin konularınızı takip ediyorum hep, ben sizin çocuklu bir adamla yapabileceğinizi düşünmüyorum.

Ama belki de farklıdır adam, bir tanışın bakın.

Bende yapamam gibi geliyor, yok ya görüşmeyeceğim. Kafam daha rahat, annemlerle uğraşırım artık az

Galiba kız hamile. Öyle düşünüyorum ben, başka bir açıklaması olamaz. Çünkü yeni boşandık daha...

Çok mümkün bebeyim muhtemelen benim exin ki de hanileydi çünkü boşandıktan iki sene sonra arkadaşla facebook' tan baktığımızda çocuk eşşek kadar olmuştu. Amaaan bu saatten sonra zırt beybisi sen yaşayacağın güzel günlere bak.

vivi yanlış anlama ama yazmadan geçemicem
bir yorumunda ilk evliliğimde bekar bir evlilik geçirmiştim demiştin.
adamlar evde eşlerine gerekli ilgiliyi göstermezler dışardakileri hamile bırakırlar. pislik herifler
neyse şimdi o günleri hatırlamayacak kadar güzel bir hayatın var, daim olsun

görüşürdüm hem önyargılarımdan kurtulur
hemde milletin dilinden kurtulurdum
hadi hayırlısı olsun canım inş.

görüş derdim de şimdi görüşürsün hoşuna gider, bekarlığın tadını hiç çıkaramadan yine bir ciddi ilişki bence olmasın. azcık keyfini çıkar bekarlığın, kafanı dinle, sonra ne zaman kendini hazır hissedersen değerlendirirsin birilerini, ama şimdi hem de aile aracılığıyla evlilik amacıyla tanışmak isteyen bir adamla görüşmek için çok erken.
zaten beğenmemişsin, görüşmemeye de karar vermişsin, doğru karar

Artık oyle dıyorum kuzum, onun da bır posta krızını yasadım cunku Pislikler, umarım mutsuzluktan geberırler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…