Görücüler geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de şu an aile aracılığıyla tanıştığım birisi ile görüşüyorum yaklaşık bir aydır ama sadece numaraları verip aradan çekildiler, tabi haberleri olduğu için merak edip soruyorlar bu bile beni bazen geriyor
Aynı şeyleri belli bir ölçüde ben de yaşayacağım. Ben de endişeleniyorum, geriliyorum. Bu süreci yaşamış olanlarla konuş, fikir al istersen.

Cinsellikle ilgili bilgim var, bir erkekle ne arkadaşlığım oldu ne de yakınlaşmam. Evet, çok zeki olduğumu söyleyemeyeceğim. Ortalama atı bile olabilirim. Videolardan da kitaplardan da öğrendiğim cinsellik bilgim var. Arkadaşlarımdan veya ablamdan duyduklarım onların cinselliği gerçekten yaşıyor olmalarının getirdiği şaşırma halim.
Kimse sizden seks eksperi olmanızı beklemiyor da 30 yaşında birinin "pipi diye bir şey keşfettim süpermiş🤭🤭", "ablamla eniştem cinsellik yaşıyormuş ben şok🙀" noktasından ileride olması gerekir hani :KK45:
Anlayışlı olmanızı rica edicem, bilgisiz değilim. Olağan devam eden cinsel hayatın varlığının da normalliğinin de farkındayım.

Çadır hayatı derken Trabzon falan mı? Merak ettim.
😂😂😂🤣🤣🤣 Sabit durabilsek bizim de evimiz olur, devamlı gezmek ve hareket etmek zorunda kalıyoruz. Otlaklar bitiyor, su bitiyor, çevre felaketi yaşıyoruz, umarım bunun farkındasınızdır. Her şeye rağmen ben bu hayatı seviyorum, profilime de çadır resmi koydum.

İç Anadolu ve Doğu Anadolu diyelim. Keşke Trabzon veya Karadeniz olsaydı.

Yaa ben şu anda çadırda falan değilim, o hayata geri de dönmeyeceğim. İlçede bir kaplıca otelinde çalışıyorum.

Aynı şeyleri belli bir ölçüde ben de yaşayacağım. Ben de endişeleniyorum, geriliyorum. Bu süreci yaşamış olanlarla konuş, fikir al istersen.
Çok takılmıyorum biz istediğimiz şekilde vakit geçirdik bayramda, ama normalde farklı şehirlerde yaşıyoruz bu hafta yanıma gelecekti bi aksilik çıktı ertelendi, ailene söyleme buraya geldiğini dedim

Çok takılmıyorum biz istediğimiz şekilde vakit geçirdik bayramda, ama normalde farklı şehirlerde yaşıyoruz bu hafta yanıma gelecekti bi aksilik çıktı ertelendi, ailene söyleme buraya geldiğini dedim
Gerçi bugün annen aşure yaparsa bana da getir dedim ama 😁 aşure ince çizgim dayanamıyorum

Gerçi bugün annen aşure yaparsa bana da getir dedim ama 😁 aşure ince çizgim dayanamıyorum
İçin mi ısınmadı? Şimdiye kadar ne fikir edindin, mahsuru yoksa biraz bahseder misin?

Valla yayla ve dağ hayatı böyle. Ailenle her şey çadırda ve açık havada çadırın yakın çevresinde. 5 yıl öncesine kadar ben de çadırdaydım. Buradan fikir almak bana iyi geldi. Size de diğer üyelere de teşekkürler.
Müge Anlı daki Yörük kızı Müslüme aklıma geldi. Umarım çadırda bir de büyükler yoktur büyükanne büyükbaba gibi

İçin mi ısınmadı? Şimdiye kadar ne fikir edindin, mahsuru yoksa biraz bahseder misin?
Yooo içim ısındı ısınmasa görüşmeye devam etmezdim, bayramda memleketteyim bir kere görüşürüm diye düşünürken bir haftada dört kere buluştuk birinde de birlikte yaklaşık 400 km lik bir yolculuk yaptık, benim bir yere gitmem gerekiyordu eşlik etmek istedi ben de kabul ettim, şu an birbirimizi tanıma aşamasındayız , ama uzak olmak sorun oluyor , yan yana iken iletişimimiz daha kuvvetli idi o yüzden biraz şans vermek istiyorum

Üç hafta geçti son yüze yüze görüşmeden üstelik bir haftasında ben tatildeydim ama bizim 3 maksimum dört haftaya bir bir araya gelmemiz gerek çünkü telefon iletişimimiz benim için yeterli seviyede değil

Birlikte iken çok keyifli vakit geçirdik, kafama takılan bazı noktalar olumsuz olarak onları biraz gözlemliyorum ama kendisinden etkilenmesem görüşmeye devam etmezdim ve bağımız gün geçtikçe artıyor ama beklenti de artıyor ve sorun da çıkabiliyor bakalım nasıl devam edecek hayatımızı birleştirme kararı alır mıyız

Bana da hele bu çadır olayları duyunca içim çok huzursuz oluyor.o cocuklar hiçbir bi şeye şahit olmuyor. Saht oluyorlar ve sonrasında olanlar ortada malesef
Müge Anlı daki Yörük kızı Müslüme aklıma geldi. Umarım çadırda bir de büyükler yoktur büyükanne büyükbaba gibi
Çok üzgünüm ama sapık adam yörük de olsa sapıktır şehirli de olsa sapıktır. Kendi çevremde en ufak bir böylesi olayla karşılaşmadım.

Birlikte iken çok keyifli vakit geçirdik, kafama takılan bazı noktalar olumsuz olarak onları biraz gözlemliyorum ama kendisinden etkilenmesem görüşmeye devam etmezdim ve bağımız gün geçtikçe artıyor ama beklenti de artıyor ve sorun da çıkabiliyor bakalım nasıl devam edecek hayatımızı birleştirme kararı alır mıyız
Hayırlısı olur inşallah. Mesafenin uzak olmasa iyiymiş ama için ısındıysa tabi ki devam et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X