Görücüler geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzgünüm ama sapık adam yörük de olsa sapıktır şehirli de olsa sapıktır. Kendi çevremde en ufak bir böylesi olayla karşılaşmadım.
Sizin için söylemedim zaten.Genel olarak bu çadırda yasamak bana cocuklar açısından çok sağlıksız geliyor.Uyuyo sanıp cinsellik yaşıyorlar diyelimde hep mi uyuyorlar. İlla şahit oluyorlar

Valla yayla ve dağ hayatı böyle. Ailenle her şey çadırda ve açık havada çadırın yakın çevresinde. 5 yıl öncesine kadar ben de çadırdaydım. Buradan fikir almak bana iyi geldi. Size de diğer üyelere de teşekkürler.
Ben hala çadırda yaşayan insanlar olduğunu bilmiyodum, şaşkınım

Hayırlısı olur inşallah. Mesafenin uzak olmasa iyiymiş ama için ısındıysa tabi ki devam et.
Evet beni zorluyor bi de ikimizin de işi çok yoğun ama yine de fırsat yaratmaya çalışacağız yaklaşık bi 700 km var aramızda iki haftaya bir ben iki haftaya bir sen gelsen diye sayıklıyordu bugün , işte gelince de iki üç gün kalırsak iyi olur

Aday sizi beğenmiş mi, sizinle ilgili bir şeyler söylemiş mi ?
Yoksa şartlar uygun haftaya oturalım konuşalım mı denmiş ?
Aslında olayın önemli bir yanı da bu. Ben kendimi beğenmezken başka birisinin beğenisi ne olur bilmiyordum. Ama bugün kız kardeşi ile de konuştuk, beğenmiş ve işten izin alma durumumuza göre önümüzdeki hafta buluşucaz.

Neden çadırda kalıyorlar
Yazlari sadece hayvanlari gutmek icin, agac kesip odun yapmak icin vs. Kisin normal evlerine gidiyorlar. Benim birkac kusak ustum de ayni. Biz yörügüz, habire yörümeden yapamayiz, sabit bir yerde duramayiz o yuzden 😂 bizimkilerin yeni nesil daglara cikmiyor ama yurtdisinda her ulkede akrabam var, yerimizde sabit duramiyoruz , genler 😂😂😂
Behim babaannem de hap çok sinir yapıyor diye kullanmamış 5 6 kürtajı varmış ve o zamanlar yasakmış... 5 6 kürtaj 2 3 düşük 1 bebek kaybı 4 çocuk yaşayanla ömrü gebelikle geçmiş
Teyzemin yasayan 5 cocugu var, kurtajlar, bebek olumleri vs sayarsak rahat 12-13 vardir. Kurtaj cok normalmis onceden, ilac kullanmiyorlar ama kurtaj yaptiriyorlar, tamamen cahillik.

Aslında olayın önemli bir yanı da bu. Ben kendimi beğenmezken başka birisinin beğenisi ne olur bilmiyordum. Ama bugün kız kardeşi ile de konuştuk, beğenmiş ve isten izin alma durumumuza göre önümüzdeki hafta buluşucaz.
Numaralarınızı aldınız mı buluşma gününe kadar biraz iletişimde olmak iyi olabilir

Kız Ayşe, sen hiç aşık olmadın mı ?😅 Böyle hayat arkadaşım olur dediğin biri çıkmadı mı ? Sen hep sexe odaklısın yani. Sex yoksa hayatta hiçbir şeyin anlamı yok modundasın :işsiz:
ikisinin paralel olarak ilerlemesi gerekiyor.zaten hoşlanmadığım sevmediğim biriyle birlikte olmaktan hoşlanmam.seviyorum, istiyorum ki evlenmişim.bu şartların oluştuğunu varsayıyorum.

İç Anadolu ve Doğu Anadolu diyelim. Keşke Trabzon veya Karadeniz olsaydı.

Yaa ben şu anda çadırda falan değilim, o hayata geri de dönmeyeceğim. İlçede bir kaplıca otelinde çalışıyorum.
Ben saygı duyuyorum ya böyle herkes şehire inmek zorunda değil. Tabi ki çocuklara güzel şartlar sağlanır ama, bu da çok başka bir emekçilik 😌

Yazlari sadece hayvanlari gutmek icin, agac kesip odun yapmak icin vs. Kisin normal evlerine gidiyorlar. Benim birkac kusak ustum de ayni. Biz yörügüz, habire yörümeden yapamayiz, sabit bir yerde duramayiz o yuzden 😂 bizimkilerin yeni nesil daglara cikmiyor ama yurtdisinda her ulkede akrabam var, yerimizde sabit duramiyoruz , genler 😂😂😂

Teyzemin yasayan 5 cocugu var, kurtajlar, bebek olumleri vs sayarsak rahat 12-13 vardir. Kurtaj cok normalmis onceden, ilac kullanmiyorlar ama kurtaj yaptiriyorlar, tamamen cahillik.
Benim bu kadar olmuyor hee.eskiden insanların üreme sistemi daha iyi çalışıyormuş nedense.bir tane oluyorsa o da 1 buçuk 2 senede.

Ben de şu an aile aracılığıyla tanıştığım birisi ile görüşüyorum yaklaşık bir aydır ama sadece numaraları verip aradan çekildiler, tabi haberleri olduğu için merak edip soruyorlar bu bile beni bazen geriyor
Ayy bir iş yapıyorlar sonra yaptıklarına pişman ediyorlar.eee ben de soracağım ama 😁 nasıl gidiyor?

Ben saygı duyuyorum ya böyle herkes şehire inmek zorunda değil. Tabi ki çocuklara güzel şartlar sağlanır ama, bu da çok başka bir emekçilik 😌
Çocuklar için okullar açılır açılmaz anne ve çocuklar hemen köydeki evlerine dönerler. Erkekler iyice kış bastırınca dönerler. Çadırda her çocuğun bile yararı vardır. Annem babam hayvanlarla ilgilendiğinde ablam bana ve kardeşime bakardı. Benim ve kardeşimin sorumluluğu resmen ablamdaydı. O yüzden ablama ikinci annem gözüyle bakarım.

Sizin için söylemedim zaten.Genel olarak bu çadırda yasamak bana cocuklar açısından çok sağlıksız geliyor.Uyuyo sanıp cinsellik yaşıyorlar diyelimde hep mi uyuyorlar. İlla şahit oluyorlar

Yani çocuklar akşam uyudu mu genelde gece bir saate kadar çok derin uykuda oluyorlar. Çadırda da yan yana yatmıyorlardır odaları ayrıdır yine. Anne babanın dikkatine ve acelesine kalmış biraz bu konu. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X