- 14 Ağustos 2018
- 20.833
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.589
- 598
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
Ya ben de şok içinde okuyorum bu normalleştirmeyi. Çocuklar kundak bebesi de değil gayet büyük çocukların olduğu çadırda araya dandirikten bi kumaş parçası çekince üst üste nefes nefese tepininlerin naptığını duyup anlamıyo mu bu cocuklar. Biri es kaza kalksa hele skandal. Yan çadıra sevişicez diye çocuk emanet etmek nedir hiç mi tv izlemiyoruz neler görüyoruz. Allah korusun.Ben sizden tam anlamıyla kaderci havası aldım.Dikkat ettim de kim ne yorum yaparsa yörenizdeki durumlara göre kabullenip,savunmaya geçerek cevap veriyorsunuz.Hiç mi kendi fikriniz,içinde bulunduğunuz ortamdan farklı bir hayata bakışınız oluşmadı.Yanlis anlamayın,kırmak istemiyorum.Aksine biraz garipsedim,bu kadar savunmacı olmanıza.Bu yanlış deniyor hayır normal diyorsunuz.
Çadır a çocuk emanet etmek kısmına kimse dikkat etmedi mi?Bir bana mı garip geldi.Ayni çadırda cinsellik için arada komşuya çocuk emanet ediliyor yazmışsınız.Kac tane Yörük çocuğu vakası duydum bu sene boğulan, tecavüze uğrayan,kaçırılan bence dikkat edin.Bu kadar normal de anlatmayın şunu.Benim sinir ucuma dokundu,komşu çadıra fik fik için çocuk bırakmak.
Bir de konu sahibi cidden 30 yaşında değil 14 yaşında gibi konuşmaları var ablasıyla konusup “pipişko diye bir şeyin varlığını” öğrenmiş gibi.