görümce anahtarımı istedi

evet evet durum aynen özetlediğiniz gibi.. rahat olamam özelimi görse.. ki eminim iyi niyetli söylediğine ama işte hoşlanmıyorum böyle şeylerden ne yazıkki

o zaman verme duymazlıktan gel cnm

kendi evinde rahat olmalı insan . ama kafana takmada . dediğin gibiyse anlar bidaha da istemez zaten ısrarla

Evin senin özelin canım herkesin kolayca girip çıkabileceği yer değil . gece sen uyurken pat diye girer canı sıkılır girer ne var ne yok dye bakmaya girer ben verme derim bu devirde babana bile güvenme diyolar canım evde ziynetlern paraların olur mazallah alır gider ben çok gördüm çevremde ne olursa olsun anahtarn bi sende bi eşinde olmalı sadece

bu yaşadıklarıma rağmen, ben anneme çok güvendiğim için verdim... ben yapmam ama bir başkasının anahtarını bu olaydan sonrada almam...

yeni evliyseniz siz şimdi buna kafanızı takar durursunuz :)
inanın hayat bu kadar önemsiz şeylerle sağlığınızı bozmaya değmez
anahtarınızı vermek istemezseniz vermezsiniz, zorla elinizden almazlar merak etmeyin
böyle söylüyorum çünkü ben insanlar her şeyi bana zorla yaptıracaklar sanırdım :)
şimdi niye kendimi üzüp de bu kadar yıprandım diyorum

Kendi kendine etmişsin :) Sen çamaşırları sorunca anahtar konusu açılmış.

Benim kimsede anahtarım yok.Hiç de merak etmem yağmur mu yağmış,fırtına mı çıkmış.
Önlemimi alır giderim.Ben yoksam da Allah'a emanet,başa gelen çekilir.

kesinlikle hayır vermezdim vermedim de
ama bu senin-benim görümcen kötü kayınvaliden kötü anlamında değil
benim zihniyetime aykırı
insan tedbirli olmalı
istem dışı evde bir aksi bişey olduysada sonuçlarına katlanmalı
orası sizin eviniz anahtarıda yalnız ve yalnız sizde eşinizde ve ilerleyen dönemlerde çocuklarınızda olabilir olmalıdır
ben mesela ben ve eşimden hariç kimsede anahtar olmasına izin vermem vermedimde

tabiki verirdim. benım komşumda duruyor. kaldı ki görümce iyi birine de benziyor iyi biri olmasa komşuda varmı diye sormaz...

elbette kötü oldukları anlamına gelmez anahtar vermemek. ama bazı üyelerin yapmış oldığu yorumlar bu yönde maalesef..
kendileri önlem almak yerine, akraba da olsa anahtarlarını verip başkasına emanet ediyorlar.. bende önlemimi alır çıkarım her sabah.
ama bu sefer hava durumunu takip etmeme rağmen yağmur yağdı. hiç de çamaşırı balkonda bırakıp çıkmışlığım yoktur. ilk defa oluyor.
bende verme alma tarftatı kesinlikle değilim

İster yorganım ıslansın ister başka bişeyim
Anahtar vermem kimseye ben, orası benim özel alanım

Sana bişey diyeyim mi
Balkonunu kapattır i,ster pimapenle istersen katlanabilir camlarla
Ondan sonra da karda yağsa istediğini as çık
Görümcene de teşekkür et, artık balkonu kapattık zaten bişey olmaz de

Sana bişey diyeyim mi
Balkonunu kapattır i,ster pimapenle istersen katlanabilir camlarla
Ondan sonra da karda yağsa istediğini as çık
Görümcene de teşekkür et, artık balkonu kapattık zaten bişey olmaz de

fikrinizi düşünüyorum zaten bayadır
mantıklı, teşekkür ediyorum

fikrinizi düşünüyorum zaten bayadır
mantıklı, teşekkür ediyorum

Benim eski evim herkese uzaktı bahçemi kapattım böyle yaptım
Şimdi kendi anneme yakınım ama yine de anahtar tercihim değil, balkonumu kapatırım yine
Ne annem koştursun ne ben acaba diyeyim, yağışta olsa içim rahat olur kapalı nasılsa diye
Rica ederim.

teşekkür ederim. evet ıslansın ama yeter ki anahtarım kimse de olmasın. dediğiniz gibi evimiz özel alanımız

Bazı arkadaşlar hemen aaa eşinin ailesine güvenmiyo musun diyo da
Sadece güvenle ilgili değil ki
Öz anneme de vermiyorum ben
Hem özel buluyorum hem de kendi başımın çaresine bakmayı severim ben

evet, annem dahi olsa anahtarımı vermek istemiyorum.
fakat bazı üyeler yanlış anladı sadece görümceme vermek istemiyomusum gibi sanıyorlar..
ne annem ne ablam ne kv ne de görümceye vermek istemiyorum.
sevgiler

Bazı arkadaşlar hemen aaa eşinin ailesine güvenmiyo musun diyo da
Sadece güvenle ilgili değil ki
Öz anneme de vermiyorum ben
Hem özel buluyorum hem de kendi başımın çaresine bakmayı severim ben

tam da demek istediğim bunlardı.
özetlemişsiniz düşüncelerimi, teşekkür ediyorum.
sevgiler

iyice tanıyıp güveniyosan ver ama kendi annesine bile anahtarını verdiğine pişman olan bi arkadaş paylaşmıştı kk da :) eminsen ver yani

sakın kimseye verme. burada ne konular açıldı. eşimle yatak odasında bilmem ne yaparken kv kapıyı açtı gibi konular vardı. evin yol geçen hanına dönmesin sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…