- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
evet evet durum aynen özetlediğiniz gibi.. rahat olamam özelimi görse.. ki eminim iyi niyetli söylediğine ama işte hoşlanmıyorum böyle şeylerden ne yazıkki
selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?
ben size birşey anlatayım. ananemin anahtarı annemde vardı. onların evi müstakil ve çarşıda, bizim evimiz çok uzaktı onlara. benimde eşyalarım vardı. yanımda gezdirmeyeyim diye ananemlerin girişine koymak için anahtarlarını annemden aldım... ozamanlarda sevgilimle (eşimle) buluşacağım ya süsüm bozulmasın istemiştim... komşulardan biri annaneme söylemiş (kim olduğunu bilmiyorum artık).. ananemin parası varmış sakladığı yerden bulamamışlar... ihale bana kalmış. ben güya bir arkadaşımla onların evine girmişim. teyzem bana bunu sorduğunda mafoldum... benim yapmıyacağımı ama arkadaşımın yapabileceğini söyledi. o arkadaşta sevgilim değil mahalleden bir kız... arkadaşımla evlerine girmeyi bırakın tek başına bile evlerine girmedim...
bu konuyu sadece anneme söyledim o biliyor. babam felan bilse kesinlikle bir daha görüşmezdi. annemde ananeme anahtarını geri verdi...
eşimede söylemiş bulundum, eşimde ananeme ve teyzeme pek güvenmez, sevmezde...
selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?
selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. Dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. Aksilik işte yağmur başlamış. Benimde eşiminde işi evimize uzak. Eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. Bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. Yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. O da var dedi hemde çok yağıyor.. Kimsede yok mu anahtarınız dedi. Yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. Biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. Ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. Görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. Siz olsanız ne yapardınız? Verir miydiniz evinizin anahtarını?
selamlar,
kesinlikle hayır vermezdim vermedim de
ama bu senin-benim görümcen kötü kayınvaliden kötü anlamında değil
benim zihniyetime aykırı
insan tedbirli olmalı
istem dışı evde bir aksi bişey olduysada sonuçlarına katlanmalı
orası sizin eviniz anahtarıda yalnız ve yalnız sizde eşinizde ve ilerleyen dönemlerde çocuklarınızda olabilir olmalıdır
ben mesela ben ve eşimden hariç kimsede anahtar olmasına izin vermem vermedimde
tabiki verirdim. benım komşumda duruyor. kaldı ki görümce iyi birine de benziyor iyi biri olmasa komşuda varmı diye sormaz...
nasıl güveniyorsunuz bu devirde komşunuza sormadan geçemiycem.
Sana bişey diyeyim mi
Balkonunu kapattır i,ster pimapenle istersen katlanabilir camlarla
Ondan sonra da karda yağsa istediğini as çık
Görümcene de teşekkür et, artık balkonu kapattık zaten bişey olmaz de
fikrinizi düşünüyorum zaten bayadır
mantıklı, teşekkür ediyorum
İster yorganım ıslansın ister başka bişeyim
Anahtar vermem kimseye ben, orası benim özel alanım
teşekkür ederim. evet ıslansın ama yeter ki anahtarım kimse de olmasın. dediğiniz gibi evimiz özel alanımız
Benim eski evim herkese uzaktı bahçemi kapattım böyle yaptım
Şimdi kendi anneme yakınım ama yine de anahtar tercihim değil, balkonumu kapatırım yine
Ne annem koştursun ne ben acaba diyeyim, yağışta olsa içim rahat olur kapalı nasılsa diye
Rica ederim.
Bazı arkadaşlar hemen aaa eşinin ailesine güvenmiyo musun diyo da
Sadece güvenle ilgili değil ki
Öz anneme de vermiyorum ben
Hem özel buluyorum hem de kendi başımın çaresine bakmayı severim ben
selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?