- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
kendi ailemde dahil kimseye vermek istemiyorum anahtarımı..
rahat insanlar biraz, ben anahtarı versem birgün gitmesini istesem hemen gidecek değiller eminim buna gitmezler.
laf olsun diye söyledi.
hemde eşimde istemiyor vermemizi
Tamam canım istemiyorsanız vermezsiniz.
Madem acil bir durumda gelemeyecekler o zaman vermenize gerekte yok zaten.
Bir daha söylerse bir bahane uydurursunuz :) dert etmeyin.
evet öyle yapacağım artık :)
teşekkürler
Bir bahane uydurursanız bir daha isteyeceklerini sanmıyorum.
İyi günler size :)
üslubunuz belli evet, senli benli konuşmalarınızdan..
bu kadar sorun olduysa size konu lütfen yorum yapmayın.
teşekkürler.
ilk önce siz güzel okuyun öyle yazın.senli benli bir yazım yok.sadece yazmak için yazmayın..konuyuda saptırmayınnn.. benlik sorun olsa buraya konu acardım...ben sadece konunuza yorum yaptım eleştiriye açık değilseniz yazmayın buraya burda herzaman sizin istediğiniz gibi yorum yazan olmaz....
kendi ailemde dahil kimseye vermek istemiyorum anahtarımı..
rahat insanlar biraz, ben anahtarı versem birgün gitmesini istesem hemen gidecek değiller eminim buna gitmezler.
laf olsun diye söyledi.
hemde eşimde istemiyor vermemizi
Yağmur bahane anahtar şahane durumu olmuş.
Vermeyin...
selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?
Annemde ve kayınvalidem de evimin anahtarı var Allah razı olsun kötülüklerinden çok iyiliklerini gördüm.
Aynı sizin gibi durumlar yaşadım, yağmur yağdığında annem kaç kez gidip çamaşırlarımı toplamıştır.
Hayya bazen fırsatım olmaz çamaşırı yıkayamam annem sabah makineyi çalıştırır öğlen gelir asar akşam üstü toplar v.s.
Kayınvalidem de öyle. Geçenlerde eşim çantasını orada unutmuş bizde evde yoktuk getirip eve koymuşlar çantayı.
Umreye gitmiştik döneceğimiz gün sağolsun sabahtan gelmiş evimi temizlemiş.
Anahtarımı vermiş olmaktan yana hiç dezavantaj yaşamadım.
Annem ve kayınvalidemin anahtarları da bene vardır.
görümcenizin kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama ben anahtar verme işine pek sıcak bakmıyorum. Ne olur ne olmaz kimseyi zan altında bırakmamak lazım. İlk yıllarda bizimde anahtarı abine ver onda da yedek bulunsun muhabbeti yapıldı ama boş evin anahtarına bile karşıyım anahtar o evin içinde yaşayanlarda olmalı sadece
sizin anneniz ve kv niz yardımıza koşuyor her fırsatta.. benim annem uzaktır bize kv yakın sayılır ama o kadar düşünceli değildir.
ne zaman gitsem onlara hep hastalıklarından bahseder, evinin işini zor yaptığını falan anlatır. belki çalışmasam benden birşeyler de bekleyebilir.
hastalığı da tamamen psikolojik, dışarı çıksın adım atsın başım ağrıdı der. benim annemde kv ile aynı yaşta. hatta ciddi rahatsızlıkları var, kv gibi dert yanmaz. demem o ki anahtarımı versem sizinki gibi bir avantaj göremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?