görümce anahtarımı istedi

fikirine sagım var ama o akraba
eşimizin bacısı ne bileyim ben asla şüphelenmem

konu öyle gelişmiş unut gitsin durup dururken de sormaz heralde, ay evet aslında olabilir de sorarsa anahtarı ki sanma sormaz,
unutuyourm çıkarmayı falan de geçiştir işte, vermek zorunda değilsin vermediğin için de suçlu hissetmek...
benm eşim de annesine vermişti bi anahtar bana sormadan!!!!!!
ne yaptım ne ettşm gerşi aldırdım eşime

İyi niyetle söylenmiş bir şey kimse kimsenin özeli ne diye o kadar merak etmez güvenmeliyiz ama içinizden gelmiyorsa vermezsiniz geçiştirirsiniz bu kadar takmayın kafanıza

yok artık bişin kaybolsa ondanmı şüphelen,irsin yani. onun adına üzüldüm kusura bakma da yani

şu ana kadar şüphe edecek bir durum olmadı çok şükür. ama mesafeliyim içli dışlı olmam pek.. o da verse anahtarını bana istemem açıkcası. ilerde birşey olur şüphelenmeye fırsat vermek istemem, günah almaktan korkarım her zaman. ne bileyim şimdi siz de böyle diyince vicdana düştüm açıkcası :18:

o ayrı
bir gün anahtarımı unuttum kaybettim vs de
al bir dahada bahanelerle uydur verme

Allah Allah ya. ben evdeyken benim eşim yanında biri varken kapıyı anhtarla açamaz. ezerimmmmm

ooo çok yanlış eşinizin size danışmadan anahtarınızı vermesi iyi yapmıssınız almakla..
bende ne kimsenin anahtarını almak isterim ne de anahtarımı vermek isterim. içime sinmiyor

cnm sen ver bak sanada iyi gelicek bişi oldunda arar nolur bi koş yap
dersin
bak benim çamaşır oluyo temilikçi abla oluyor
ablam yada annem gidiyor bvaşına

unutuyom bazen kapıda kalıyom annemeden alıyım
çilingir dahamı iyi
famutsuzevli arkadaşa yazdım bişi olursada öle yap

Sevgiler

Ben sizi anlıyorum eşyalarınız kaybolacak falan diye değil rahat edemeyeceğiniz, özelinizi görmelerini istememenizden kaynaklanıyor. Görümceniz iyi niyetli olabilir ama aklınızın evde kalmaması için vermeyin derim. Kimi insan takmaz böyle şeyleri tuhafına gider ama bende sizin gibi rahatsız olurum. Tekrar konusu geçerse direk yok diyemezseniz bir ara çoğaltırız anahtarı gibisinden geçiştirin.

Biz komşumuzada veriyoruz yengemgilede istediginizi alabilirsiniz biz evde yokken acil bir şey olursa diye şuana kadar sadece bir kere girmişler onda da evlerinde un bitmiş kek yaparken onun için bide yagmur yagdıgında şarteli kapatıyorlar çokta güzel birşey bence

evet evet durum aynen özetlediğiniz gibi.. rahat olamam özelimi görse.. ki eminim iyi niyetli söylediğine ama işte hoşlanmıyorum böyle şeylerden ne yazıkki

fikirine sagım var ama o akraba
eşimizin bacısı ne bileyim ben asla şüphelenmem

Alır manasında elbette değil ama anahtar kimde vardı diye senin olmasa başkasının aklına gelir. Sadece vermek açısından düşünmemek lazım ben almam da aynı zamanda.

Güzel bir şekilde fikrini belirttiğin için de teşekkür ederim. KKda görmek istediğimiz hareketler bunlar. Bende düşüncene saygı duyuyorum.

Son düzenleme:

dediğiniz gibi.. şüphelenmektense anahtar alıp, vermemek en sağlıklısı

Güvensem de güvenmesem de anahtarımı kimseye vermek istemem. Almam da. Varsın ıslansın.

Ne kadar art niyet arıyorsunuz herşeyin altında. Siz görümcenizi arayıp yağmur yağıyor mu çok mu demişsiniz o da evet demiş kimsede anahtar yok mu demiş siz yok deyince biri bizde bulunsun böyle durumlar için demiş ne var yani çamaşırların ıslanmasındansa ya da insanlık hali evde daha acil bir durumda olabilir işyerinizde uzakmış Allah korusun. Nereden biliyorsunuz özel eşyalarınızı karıştıracaklarını olmadı kilitlersiniz yatak odanızı zaten mutfakta oturma odasında özel ne olacak geldiklerinde bile gördükleri yerler. Ütünün fişi takılı kalabilir, elektirikleri kapamamış olabilirsiniz insanız sonuçta ve sadece 20 dk var arada. Bizim evin anahtarı var kaynanamda, onların evininde bizde var yani apartmanda tanımadığınız insanlara bırakmaktan daha iyidir. Uzak bir yerden gitmek yetişmek mi 20 dk lık yerden mi. Dünyanın binbir türlü hali var ben artniyet göremedim siz öyle deyince çamaşırlarım var diye doğal olan bunu sormaktır tabii ister verir ister vermezsiniz.

artniyet aranıldığını nerden çıkarıyorsunuz Allah aşkına.. anlamadan yorum yapmayın lütfen.. en başında demiştim zaten iyi niyetli söylenildiğini..
siz anahtar vermişsiniz, kendinizi rahatlatmak için yazıyorsunuz buraya da..

sende saol. biz kadınız. birbirimize destek için burdayız. hemcinsimi kırmak en son
isteyeceğim şeydir . birazcıcık feministim galiba :26:

birde başka konulara olan yorumlarıma bakrsan hep söylüyorum kırmadan yorum yapalım diye

ayrıca içim rahat etmeyecekse vermem onuda belirtiyim. ne bilim bilemedim şimdi. neysa benimkiler uzak zati :))))))))))

Yani bir de o var anahtar bırakmak istenmiyorsa çok yağmur var mı diye neden soruluyor. Zaten işten gitmesi mümkün değil çok yağıyor dese ne farkediyor. Konuşma öyle gelişmiş durup dururken istememiş ki. Ben çok korkuyorum mesela bazen ütünün fişini çektim mi çekmedim mi emin olamıyorum birkaç saat içim içimi yiyor ev çelik kapı. Birkaç saat sonra haber gelmediğine göre bişi yok demek ki diyorum böyle şeyler herkese oluyordur ama hem boşa elektrik gitmesi hem de rahat olmak için birinde anahtar olmalı. Sadece işe giderken değil ki tatile giderken de aynı biz 2 hafta evde olmuyoruz. Su bassa birşey olsa kim koşacak ki bir kere neyse ki evdeydik üst kattan sular damladı meğer boru patlamış onların oradan da bize neyse ki haftasonu evdeyim ama olmasam bile kaynanam da anahtar var yukarı kattakilerde de numaramız var bize haber verirlerdi hiç değilse bile ya da tatildeysek müdahale ederlerdi. Haa tabi arada gelip girip kontrol ediyor mudur diyorum ama yatak odamı hep evden çıkmadan kilitlerim diğer yerleri görse de olur annem burada olsa anneme verirdim tabii ki ama başka şehirde.

ben size birşey anlatayım. ananemin anahtarı annemde vardı. onların evi müstakil ve çarşıda, bizim evimiz çok uzaktı onlara. benimde eşyalarım vardı. yanımda gezdirmeyeyim diye ananemlerin girişine koymak için anahtarlarını annemden aldım... ozamanlarda sevgilimle (eşimle) buluşacağım ya süsüm bozulmasın istemiştim... komşulardan biri annaneme söylemiş (kim olduğunu bilmiyorum artık).. ananemin parası varmış sakladığı yerden bulamamışlar... ihale bana kalmış. ben güya bir arkadaşımla onların evine girmişim. teyzem bana bunu sorduğunda mafoldum... benim yapmıyacağımı ama arkadaşımın yapabileceğini söyledi. o arkadaşta sevgilim değil mahalleden bir kız... arkadaşımla evlerine girmeyi bırakın tek başına bile evlerine girmedim...

bu konuyu sadece anneme söyledim o biliyor. babam felan bilse kesinlikle bir daha görüşmezdi. annemde ananeme anahtarını geri verdi...

eşimede söylemiş bulundum, eşimde ananeme ve teyzeme pek güvenmez, sevmezde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…