Görümce degil resmen (g)örümcek

Gorumcem olacak her zaman beni savunur gibi yapar ama abisinden de çok kıskanırdı hem bana seni kardeşim gibi görüyorum benimle herşeyi paylaşabilirsin derdi hem paylaşınca tavrı değişirdi 😂 Abisi gorumcemin geçmişte yaptığı hatalar yüzünden onu defalarca silmiş konuşmamış küsmüş ama bu bizim aramız ne zaman kötü olsa . Abicim su getireyim mi ? Abicim üstünü orteyim mi ? Abicim uzanansana söyle gibi gibi 😂😂 evi terk ettim geldim diye beni aradı bi ne oldu diye sordu dedim her zaman ki konular işte artık dayanamadım bu işin oluru yok çıktım geldim. Barışırsınız falan dedi yalandan abimde bi akıllanmadı demeler 😂 Bugün de abisinin resmini paylaşıp altına İyikim yazmış Allahım ne iki yüzlülük . Kaynanam aradı kaynım aradı bana diyolar ki buraya gel bi konusun host ordan bide ben onun ayağına gideceğim öyle mi ? Neymiş × in huyunu biliyormuşum o inadından vazgeçmezmiş o gelmezmis ben oraya gidip konuşacak misim 😂😂 yok yaaaaa daha neler neler . Ben gurursuz onursuz muyum Allahın cezaları oglunuzu ikna edin beni değil. Ha gerçi ikna olsa da değişen bişey olmucak gelse de ben biliyorum ki o adam değişmeyecek o yüzden bende geldiği gibi geri göndercem. Böyle bir mantıksızlık olabilir mi ben gidecekmişim haydee yallah başka kapıya . Birde kaynanam olacak hala oğlunu savunuyor sen onu dedin de o o yüzden bunu dedi vs vs . Azcik saydıram rahatlayam didim 😁😁😁
Örümceklerden korkarım
8 ayaklı onlar 😣
Karnım açıktı
Yağmur yağıyor lapa lapa
Kafalar leyla
Gel bırak bu görümceyi
Koca da iş yoksa
Görümcede boş kaynanada boş
😒Diyeceklerim bukadar kuzum
Allah Yardımcın olsun

Örümceklerden korkarım
8 ayaklı onlar 😣
Karnım açıktı
Yağmur yağıyor lapa lapa
Kafalar leyla
Gel bırak bu görümceyi
Koca da iş yoksa
Görümcede boş kaynanada boş
😒Diyeceklerim bukadar kuzum
Allah Yardımcın olsun
Surda bir kaç gün daha benim canımı sıkarlar sonra geçer 😁 benim herşeye alışma surem 1 hafta 😂

Back
X