onlar gelip gitmelerinin hesabıni bilselerdi eşimde okadar şey değil durup dururken demedi eşim bişey eşimin korkusundan olmasaydı hiç bizden cikmazlardi eşimde kendi açısında haklı nekadar akrabada olsa doğru değil biz onlar okadar geniş dusunceli değilizBesle kargayi oysun gözünü.. O kadar iyilikten sonra gorumcenin ettiği laflara bak . ESinizde niye istemiyor enistesini. Çocuk gibi yani insan hoşgeldin bile dedirtmez mi pess
Anladigim kadarıyla çok yabanisiniz pencereleride iyice ortunde kimse görmesin disardan sizi bilirsiniz dinimizde yok çünkü tobe Yarabbi akil fikir veronlar gelip gitmelerinin hesabıni bilselerdi eşimde okadar şey değil durup dururken demedi eşim bişey eşimin korkusundan olmasaydı hiç bizden cikmazlardi eşimde kendi açısında haklı nekadar akrabada olsa doğru değil biz onlar okadar geniş dusunceli değiliz
bu da sizin bakış açınız tabi deeşim gelmesin demiyor herşeyin bir usulü var zaten bende rahat değilim dinimizde böyle bişey yok nekadar akrabada olsa eşimin hoşuna gitmiyor illa bi sebep olmasına gerek yok
onlar gelip gitmelerinin hesabıni bilselerdi eşimde okadar şey değil durup dururken demedi eşim bişey eşimin korkusundan olmasaydı hiç bizden cikmazlardi eşimde kendi açısında haklı nekadar akrabada olsa doğru değil biz onlar okadar geniş dusunceli değiliz
kadının kocası evde yokken görümce ve eşi geliyormuş.çok abes bir durum bu gerçekten.el sonuçta ve dinen nikah düşen insanlarla tek kalınmaz.
ayrıca bazı insan güven vermez.görümcen kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıyor o yüzden eşi sapık pis olsa dahi gözü görmüyor belli.görümcen cahil anladığım kadarıyla.aynısı bende de var
tabikide gurumcemin eşi oda gelmeyi abartılı olduğu içinbu da sizin bakış açınız tabi de
siz evinize gelen hiçbir erkeğin mi karşısına çıkmıyorsunuz?
yoksa görümcenizin kocasından hoşlanmıyor musunuz bazı hareketlerinden falan
bende böyle anladınm açıkçası böyle açıklayıcı olursa daha iyi olur
O zaman açık açık konuşulacak, allem kullem etmenın anlamı ne? Denecek ki " ben eniştenden rahatsız oluyorum" karşındaki anlayacak bunu. Yoksa olayı ortada birşey yokken dine bağlamayın lütfen!demek ki kadın birşeyinden rahatsız olmuş.
mesela bende rahatsız oluyorum.toplu taşımada bacaklarını gererek oturan erkekler varya adam aynı öyle oturuyor bende onunla oturmam mesela.belki böyle birşeydir.kimi erkek karısının gözü kör olduğu için sapıklığını bakışlarıyla oturuşuyla yapabiliyor. bunu anlatmaya çalışıyorum
iyide bu görümce o konuşmayı anlamayacak bir tip belli.açıkça söylense kocamla beni kıskanıyorlar der gibiO zaman açık açık konuşulacak, allem kullem etmenın anlamı ne? Denecek ki " ben eniştenden rahatsız oluyorum" karşındaki anlayacak bunu. Yoksa olayı ortada birşey yokken dine bağlamayın lütfen!
valla anlamadım :)tabikide gurumcemin eşi oda gelmeyi abartılı olduğu için
arkadaşım bak dinen açıklanmış şeyler var kuranı aç sahih hadisleri aç oku.
kim acınacak durumda onu Allah bilir tatlım
sonuna kadar okumuş olsaydiniz anlardiniz eşim on defa kardeşini uyardı kardeşi abisini biliyor zaten istemiyorduSorun dar veya geniş düşünce yapısı değil, anlamıyorsunuz sanırım. Madem düşünceniz böyle kardeşine öyle deseydi. Utanıyormusunuz düşüncenizden de söyleyemiyorsunuz karı koca? Biz namahrem buluyoruz o yüzden gelmeyin bu kadar basit.
Onun yerine görümce iftirası dinlemek daha çılgınca, esas genişlik o.
Sanaaa görümcen az bile yapmışş ohhhhhh!!!!!!yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ama malesef sizin kadar midemiz geniş değil hı din konusundada kusura bakmayın anlayabileceginizi dusundugum için paylaştım dini kimseden öğrenecek değiliz allah şükür babamın oğlu değil gitmek görmek sorunda değilim herkes haddini bilsin
Böylesi daha mı iyi olmuş peki? Ortada birşey olmalı kovulmak için. Görümcenın yaptığı terbıyesızliğe değinmiyorum bile..iyide bu görümce o konuşmayı anlamayacak bir tip belli.açıkça söylense kocamla beni kıskanıyorlar der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?