- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
Aynen öyle canım. Tamam herkes ilk etapta kendini düşünür belki ama insanlar nasıl bu kadar ileri gidiyor aklım almıyor. Artık hiç bir şeye şaşırmamayı öğreniyor insan bu daha çok üzüyor. Empati bu kadar zor olmamalı. Ben bunu yapıyorum. Ya da onun başına gelen bana gelse ne yapardım demek.Ben de birkaç zamandır bunu diyorum. Bu İnsanlar neden böyle. Neden karakteri bozuk İnsanlar yüzünden benim canım sıkılıyor. Neden birilerinin fikirsizliği yüzünden benim uykum kaçıyor. Neden başkaları mutlu olacak rahat edecek diye ben rahatsız oluyorum diye diye ömrümüzden ömür yiyoruz
İnsanlar acımasızca bir şeyleri yaparken hiç düşünmüyor. Tonlarca şey görüp okuyoruz. Konu Begonfil'in olduğu için ondan örnek veriyorum. Yahu bu bebek benim yeğenim gelinimize bunu yapıyorum. Ya yarın öbür gün eşimin ailesinden biri bana bunu yapsa ne yaparım demek bu kadar mı zor. Evet zordur çünkü niye sorsan Begonfil suçludur. Onun başına böyle bir şey gelmez çünkü o mükemmeldir.
Tek bildiğim insanların artık kalp kırmaktan,üzmekten,incitmekten ve zarar vermekten korkmadığı..
Sonuç mu senin benim gibiler sinir olsun. Gece uykularını dağıtsın. Bu kadar mı zor yaa.