- 17 Ağustos 2011
- 25.572
- 162.632
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Annenin bakma seçeneği yok mu? 5 saatlik yol, çocuğu heder etmektense ananesiyle kalır birazKv öyle söyledi ayni gun doneriz dedi.
Aslinda napicagini kestiriyorum. Çok huzursuz olucak bir dakika yerinde duramicak ordan oraya kosturmak istiyicek.surekli bende arkasindan kosturucam.biz hastane bile giderken kan ter icinde kaliyorum peşinde kosturmaktan.. düğünlerede sogugum
O kısım da yorucu olacaktır eminim eşin de destek olur kayınvaliden de belki bi nebze rahat edersin diyeceğim de ne olursa olsun annenin sorumluluğu daha fazla malesef kiArabada fazla sorun cikarmaz normalde ama uzun yol olunca sorun cikarirmi emin değilim.en son bebekken uzun yola ciktim oglumlaama düğünde neler bekliuor beni cok iyi biliyorum
Tek olumlu yanı bu olsa gerekYatılı değil ama ayni gun icinde gidilip donulucek
Annemde baska sehire gidiyor baglarina. Zaten olsaydida bakmazdi. Hastayım diyor kosturamiyorum diyor. En son diş hastanesine gittigimde mecburen biraktim defalarca aradi beni gel durmuyor diye...Annenin bakma seçeneği yok mu? 5 saatlik yol, çocuğu heder etmektense ananesiyle kalır biraz
Aynen. Zaten onlar kalsada biz kalamayiz geri döneriz herturlu.ama kv donecegimizi söylediTek olumlu yanı bu olsa gerek
Çocuğunu en iyi sen tanıyorsun canım zorlanırız ama idare edebiliriz diyorsan git ama bu durum çocuğumun durumunu olumsuz etkileyecek , uzun bi süre etkisinde kalacak, gelişimine ket vuracak diyorsan kesinlikle gitmeAynen. Zaten onlar kalsada biz kalamayiz geri döneriz herturlu.ama kv donecegimizi söyledi
Çocuğun özel durumu varsa ozaman başka tabi. Bu durumda herkes anlayış gösterir,çocuğun durumunu en iyi anne bilir. Çok zor olacaksa tabi hiç gerek yok.Konu sahibi konularını bildiğimizi düşünerek yazmayı ihmal etmiş ama otizmli bir oğlu varkızım da benzer süreçlerde.. ben de geçen yıl kuzenimi arayıp düğünlerine gelmeyi çok istediğimi , tüm kalbimle yanlarında olduğumu ama asıl gelirsem düğünlerinin tadının kaçabileceğini söylemiştim..kuzenim kendi kardeşimden çok bana insanlığı dokunan kişidir ..ama geçen yıl kızımın durumunu biliyorum mümkün değildi.. babanne dede evine ziyarete gittiğimizde bile çok zorlanmıştım
Eşinizin kardeşi gitmelisiniz tabiki olumsuz düşünmeyinİyi geceler kızlar
Cok stres yaptım bu mevzuyu sanki benim düğünüm. Gorumcemin kınası bulunduğumuz memlekette düğün ise baska memleket. Ben kınaya giderim düğüne gitmem diye düşünüyordum.oglum durmaz yollarda kaos olur bizim için bunuda biliyorum. sadece esim gider diye vs.
Kayinvalideme söyledim (oyle şeymi olur dönüşümlü bakariz cocuga dedi)
Ya birde ben düğüne karsi inanilmaz soğuğum kendi düğünümden sonra
Benim kınamda kaza oldu o gün bizim icin travmaydi.nerde bi düğün görsem icim burkulur. Kinamin dugunumun olmamasına degil.kazada iki kişi öldü digeri cezaevine girdi.
Anlatinca gözümün onunden sahne gibi geçiyor.dugun goruncede ayni sekil.nefret ediyorum düğünlerden artik anliyacaginiz.
Sizce ben gitmelimiyim o düğüne birgun neysede düğün icin onca yol onca stres napicami sasirdim.ve içim sıkılıyor artik.
Çocuk otizmliymis ve çok zor çocuklar oluyorlar. Nerden mi biliyorum ablamın oğlu öyle. O da halasının düğününde ortalığı birbirine kattı. Ama ablam mecbur katıldı. Yine ablamın kaynının düğünü vardı ablam ona da katıldı.Kaç saat yol
Dediğim gibi çocuğu fanusun içinde büyütüyor degilsinizdir diye düşünüyorum
Teyzesinin dayısının düğünü olsa kendinizi zorlar şartları ayarlar çocuğu mutlu etmeye çalışırdınız yolu keyifli hale getirebilirsiniz pekala. Çocuğun hastalığı mi var özel durum dediginiz şey nedir
Üyenin çocuğunun özel durumları varTravmanızı anlıyorum ama bir yerde gitmeniz gerekir aşmak için. Yabancı düğünü değil sonuçta. Bebekle kimse yolculuğa çıkmıyor mu elbet cikiyor bebekler arabada daha rahat ediyor emin olun. Arabanın sallaması onları rahat uyutuyor. Yarin bir gün hiç mi kendi tarafınızdan birinin düğünü olsa katılmayacaksiniz. İnsanlar 2 aylık bebeğiyle tatile gidiyor geziyor. Bebek hayata engel degilki. Oyle bir bahsetmissiniz ki bir sizde bebek var gibi. Bizlerde bebekle her yere gittik. Hatta ben 2 çocuğu araba atıp biri daha 4 aylık yola çıkıyorum. 5 yaşında olan onu eğlendiriyor hep. Bana bebek var diye gitmemek saçma geldi.
Evet net hatirliyosunNormal şartlarda gidin derdim ama sizin bebişin özel durumu mevcut, eee görümceler de zaten çifkef insanlardı diye hatırlıyorum. O yüzden ben çocuğunuzu düşünerek gitmeyin diyorum.
Kesinlikle. Ya işte bende zaten istemiyorum kinaya katilacagim zaten şartları zorlayip neden düğün için gelemem dedigimde sasirdi tepki gosterdi anlamadim. Sanki iki adimlik yol.Cocuga iyi gelmeyecekse gitme.. dugun eglenmek icindir.. sen strese gireceksen herkes eglenirken gereksiz. Kocan gider abi olarak zaten yengeye gerek bile yok. Gorumcene kv ye esine soylersin cocuktan dolayi katilamayacagini.. cocugundan kiymetli degil hic birsey. Daha sonra evine gidersiniz cocugunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?