Görümce görümce şaka maka beni görmeyeceksin artık ömrünce...

O direk herşeyi unutalım kafasında insan ne yapsın nede unutacak birşeyi olsun ben zaten mesafe koydum hatta görüşmüyordum dedim mübarek ramazan al sana işte
işte unutalım dediği zaman hmm ok modunda başından savsaydın tekrar polemiğe girmemiş olurdun. neyse sağlık olsun sonuç değişmemiş :)

işte unutalım dediği zaman hmm ok modunda başından savsaydın tekrar polemiğe girmemiş olurdun. neyse sağlık olsun sonuç değişmemiş :)
Keyfibilir valla canciğer olacak başkalarını bulsun ben birine ne bu lafları derim nede canciğer olurum

Hayır direk bunu söylemedim konu geçince dedim bireysel paylaşacak birşeyimiz yok ben mesafeli olmak istiyorum diye

keşke iftara falan davet edip eşinde varken küslük olsun istemiyorum ama yine çekiniyorum birbirimize saygı duyarsak sıkıntı yaşamadan bu şekilde yaşayabiliriz deseydin.

Senle mesafeli olucam artık degip mesafeli olunmaz ki sınırlarını cizersin sınırını geçene haddini bildirirsin kibarca

keşke iftara falan davet edip eşinde varken küslük olsun istemiyorum ama yine çekiniyorum birbirimize saygı duyarsak sıkıntı yaşamadan bu şekilde yaşayabiliriz deseydin.
İftara davet etmek mi ne diyorsun noop mesafeli olmak istiyor bide evine mi çağıracak ramazan ramazan

Ben ahiret için att bu adımı karşılığını çok güzel verdi sorumluluk onda beni bağlamaz o saklıyor herşeyi valla çekileceği hiçbirşey yok hiçbir zamanda olmadı herkes ortada

Kendim görümce değilim ama bir gelin olarak görümcem bana görüşelim ama mesafeli olsun dese, bende kestirir atarım ya görüş ya kes irtibatı diye, adım attım diyorsunuz Mübarek Ramazan ayında çok iyi güzel düşünceniz ama sizin adım atma işiniz, gösteririm ama elletmem misali bişey olmuş.Adım atıcak kararı verdiyseniz bişeyleri unutmak mümkün olmasada bundan sonraki huzur için üstünü örtebilirdiniz, karşı tarafın bu şansı nasıl değerlendireceğini bir yaşatıp görebilirdiniz. Baktınız yine iti niyetiniz suistimal ediliyor ozaman kesin olarak kestirip atarsınız en azından denedim diye.Görümceniz size laf sokarken ilk siz ona mesafeli olalım diye lafı sokmuşsunuz araya bence.

Senle mesafeli olucam artık degip mesafeli olunmaz ki sınırlarını cizersin sınırını geçene haddini bildirirsin kibarca
Kibarca söyledim zaten karşılığı saygısızlığım tehditler oldu hiç umrumda değil valla o istiyor diye canciğer olamam bugün ki sözlerinden sonra hiç olmaz.

Direk söylemedim bunu konunun devamında söyledim düşüncelerimiz farklı daha mesajda uzlaşamıyoruz mesafe en güzeli dedim oda kendine yakışanı yaptı.

Kimseye eyv .deme kardeşim kimse ekmeğini suyunu vermiyor Allah veriyor hesabını da Allah alır bırak herkes kendi kalesinde oynasın adam olurlar kapı zaten açılır olmazlar yallah .
Keşke eyvallah diyeceğim kişiler sadece eşimin ailesi olsa birtane alt komşum var onunlada görüşmemem dert olmuş sebebini sordu dedim bu nedeni bu mu deyip dalga geçiyor yok onların ailedenmiş falan saçmalık yani sen onu bil o seni banane eşim o kadını hiç önemsemez bile ama beklenen kütüğe kayıt sanırım.

Sevgililerden biri ayrılmak isterken, diğerine "arkadaş kalalım " ya da "bir süre yalnız kalalım " der ya.. onun gibi olmuş sanki bu mesafe koyma işi ..

İnsan yeri geliyor ailesine rest çekiyor se köle değilsin gelinsin kapılar kapandı mı eşinin yanında sen varsın o değil hatır için ömür boyu çekilecek pek insan yoktur ve mesafeli olman tabiki en güzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…