- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayır direk bunu söylemedim konu geçince dedim bireysel paylaşacak birşeyimiz yok ben mesafeli olmak istiyorum diyedurduk yere mesaj mı attın?
bundan sonra görüşelim ama mesafeli olalım diye
işte unutalım dediği zaman hmm ok modunda başından savsaydın tekrar polemiğe girmemiş olurdun. neyse sağlık olsun sonuç değişmemiş :)O direk herşeyi unutalım kafasında insan ne yapsın nede unutacak birşeyi olsun ben zaten mesafe koydum hatta görüşmüyordum dedim mübarek ramazan al sana işte
Çünkü ben uzak durunca küstüm sandılar oysa ki benim amacım sadece uzaklaşmaktı bunu anlasın istedim açıkladım da zaten.birisi bana durduk yerde gelip artık mesafeli olalım dese ben ona totomla gülerim. harbi neden yaptın bunu?
Keyfibilir valla canciğer olacak başkalarını bulsun ben birine ne bu lafları derim nede canciğer olurumişte unutalım dediği zaman hmm ok modunda başından savsaydın tekrar polemiğe girmemiş olurdun. neyse sağlık olsun sonuç değişmemiş :)
Hayır direk bunu söylemedim konu geçince dedim bireysel paylaşacak birşeyimiz yok ben mesafeli olmak istiyorum diye
İftara davet etmek mi ne diyorsun noop mesafeli olmak istiyor bide evine mi çağıracak ramazan ramazankeşke iftara falan davet edip eşinde varken küslük olsun istemiyorum ama yine çekiniyorum birbirimize saygı duyarsak sıkıntı yaşamadan bu şekilde yaşayabiliriz deseydin.
Ben ahiret için att bu adımı karşılığını çok güzel verdi sorumluluk onda beni bağlamaz o saklıyor herşeyi valla çekileceği hiçbirşey yok hiçbir zamanda olmadı herkes ortadaYeminle çok tehlikelisin ama eninde sonunda o kocan görecek senin bu yüzünüortada hiç birşey yokken mesafeli olalım demek, bu ara hiç sorun olmuyor bi sorun çıkarayım demek resmen
O değilde güya çok dini bütünsün ahirette ne yapacan bu dünyayı boşver
Kibarca söyledim zaten karşılığı saygısızlığım tehditler oldu hiç umrumda değil valla o istiyor diye canciğer olamam bugün ki sözlerinden sonra hiç olmaz.Senle mesafeli olucam artık degip mesafeli olunmaz ki sınırlarını cizersin sınırını geçene haddini bildirirsin kibarca
Direk söylemedim bunu konunun devamında söyledim düşüncelerimiz farklı daha mesajda uzlaşamıyoruz mesafe en güzeli dedim oda kendine yakışanı yaptı.Kendim görümce değilim ama bir gelin olarak görümcem bana görüşelim ama mesafeli olsun dese, bende kestirir atarım ya görüş ya kes irtibatı diye, adım attım diyorsunuz Mübarek Ramazan ayında çok iyi güzel düşünceniz ama sizin adım atma işiniz, gösteririm ama elletmem misali bişey olmuş.Adım atıcak kararı verdiyseniz bişeyleri unutmak mümkün olmasada bundan sonraki huzur için üstünü örtebilirdiniz, karşı tarafın bu şansı nasıl değerlendireceğini bir yaşatıp görebilirdiniz. Baktınız yine iti niyetiniz suistimal ediliyor ozaman kesin olarak kestirip atarsınız en azından denedim diye.Görümceniz size laf sokarken ilk siz ona mesafeli olalım diye lafı sokmuşsunuz araya bence.
İftara davet etmek mi ne diyorsun noop mesafeli olmak istiyor bide evine mi çağıracak ramazan ramazan
Keşke eyvallah diyeceğim kişiler sadece eşimin ailesi olsa birtane alt komşum var onunlada görüşmemem dert olmuş sebebini sordu dedim bu nedeni bu mu deyip dalga geçiyor yok onların ailedenmiş falan saçmalık yani sen onu bil o seni banane eşim o kadını hiç önemsemez bile ama beklenen kütüğe kayıt sanırım.Kimseye eyv .deme kardeşim kimse ekmeğini suyunu vermiyor Allah veriyor hesabını da Allah alır bırak herkes kendi kalesinde oynasın adam olurlar kapı zaten açılır olmazlar yallah .
ama yolu yordamı budur. mesajla görüşmediğim birine ultimatom verir gibi mesafeli olalım denmez ki..
İnsan yeri geliyor ailesine rest çekiyor se köle değilsin gelinsin kapılar kapandı mı eşinin yanında sen varsın o değil hatır için ömür boyu çekilecek pek insan yoktur ve mesafeli olman tabiki en güzeli :)Keşke eyvallah diyeceğim kişiler sadece eşimin ailesi olsa birtane alt komşum var onunlada görüşmemem dert olmuş sebebini sordu dedim bu nedeni bu mu deyip dalga geçiyor yok onların ailedenmiş falan saçmalık yani sen onu bil o seni banane eşim o kadını hiç önemsemez bile ama beklenen kütüğe kayıt sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?