Görümce görümce şaka maka beni görmeyeceksin artık ömrünce...

Sinirden elleri titriyormuş o sebepten ses kaydı atmış insan gibi konuşalım dedik olmadı görüşmek istemiyor zaten ben yapışık değilim eyvallah
Herşey karşılıklıdır bu hayatta asla bir tarafın suçu olmaz yada ben aksini görmedim. Durduk yere delirmez kimse de. O yüzden kaşıyıp durmayın yarayı

Su insanlarında yok biri ölünce gelemezsin lafina bitiyorum... dirinizden ne hayir gördüm ki ölünüzu ne yapayim okurum duami uzaktan gonderirim....
Sanırım beni pısırık biri sanıyor insanın sesi çıkmayınca tabi öyle sanarlar bende korkumdan adım atamam şimdi :)

Herşey karşılıklıdır bu hayatta asla bir tarafın suçu olmaz yada ben aksini görmedim. Durduk yere delirmez kimse de. O yüzden kaşıyıp durmayın yarayı
Bana dediği tekşey uzak durdun bize kucağını açmadın vs. onu bunu yaptın yok yani onların yaptığına karşı bende uzak durdum sustum sesimi çıkarmadım ve işime baktım ve böyle olmaya devam edecek.

Kendilerini ne kadar da çok değerli görüyor ,önemsiyorlar ya ... Tamam bı oğlan yetiştirdiniz de , lutfetmediniz yani benim annem babam da beni yetiştirdi , kardeşlerim de yanımda büyüdü bu ne demek hayatımın ekvatoru musunuz nesiniz ?

Sanki siz görümcenizin ne yapacagını bilip, özellikle yazmışsınız gibi geldi. Keşke görümceniz de peki deyip kenara çekilseydi de haklı iken haksız gibi olmasaydı. Üzüldüm onun adina

Suçlu benim dedim iyice çileden çıktı ne diyeyim yani ben bahsedemem ki bununla herkesin evladı kendine kıymetli

Sanki siz görümcenizin ne yapacagını bilip, özellikle yazmışsınız gibi geldi. Keşke görümceniz de peki deyip kenara çekilseydi de haklı iken haksız gibi olmasaydı. Üzüldüm onun adina
Malesef bu tür hesapları yapan onlar benim onlarla görüşmemi küslük bildiler anlamadılar bende söyledim yine anlamadı görüşmeyi istemedi keyfibilir ben onlar gibi yapışık değilim.

Suçlu benim dedim iyice çileden çıktı ne diyeyim yani ben bahsedemem ki bununla herkesin evladı kendine kıymetli
Tabiki öyle ... Birakin konuşsun yorulup susacaktir... Ayrıca yüz yüze illa ki geleceğin insana bu kadar cirkinlesmek de nedir ya

Tabiki öyle ... Birakin konuşsun yorulup susacaktir... Ayrıca yüz yüze illa ki geleceğin insana bu kadar cirkinlesmek de nedir ya
Benimde düşüncem bu zaten yolda görse yüzüme tükürmez abisinin yanında hal hatır sorar gerçekten katlanamıyorum böyle insanlara samimi ol ya neysen o ol.

Gorumce sizinle gorusmeyi zaten istemiyor ki
Durduk yerde mesafeli olalim diye mesaj atmak neyin kafasidir? Guluyorlardir simdi arkanizdan
İstemese selam söyleyip evine davet etmez ve meyve yollamaz sanırım.Ben adını bile geçirmiyorum.

Benimde düşüncem bu zaten yolda görse yüzüme tükürmez abisinin yanında hal hatır sorar gerçekten katlanamıyorum böyle insanlara samimi ol ya neysen o ol.
Olmazlar ... Kişi kendinden bilir işi .. fesatlık yapio işte aklınca

Konularinizi biliyorum tatlim,hemde yakindan takip ediyorum cogunlugun aksine sizi itici de bulmuyorum.Konuyla alakasi yok ama bir yorumda bulunmak istedim size.Benim icin hayatima giren es dost komsu ne olursa olsun ilk kriter, guven sonrada o insanda huzur ararim.Konusmasi tavri bana sevkat,sakinlik vermelidir.Sizde de tam tersi bir enerji var mesela karsinizdaki insani inanilmaz yoruyorsunuz,enrjisini dusuruyorsunuz hem kendinize hem esinize eziyet ediyorsunuz.Daha once de soylemistim sanirim. Bazi insanlar vardir ne kendini eksiltir ne de bu hayattan bisey katar torpuler sekil alir.Sizde bu yok kesinlikle.Hayata dair herseye kapali bir dusunce yapiniz var.Kirici olmak degil niyetim lutfen yanlis anlamayin sadece sizle ilgili izlenimlerim.

Olmazlar ... Kişi kendinden bilir işi .. fesatlık yapio işte aklınca
Eşim beni tanıdı valla fesat olmayıp herşeyi direkt söylediğimi bilir beni yakından tanıyan hiçbir kimse demez ki tereliye bu sözü neden dedi neden böyle yaptı ben akılda birşey bırakmam bu kadar netim eee ailesinide tanıyor adam 30 sene ben yaranamadım onlara diyor başka söze gerek yok sanırım.

Sadece bu tavrım eşimin ailesine karşı böyle ne yazık ki çünkü onlar beni ciddi derecede kırmış yıpratmış üzmüş insanlar demek ki buda benim savunma mekanizmam olmuş artık.

Şimdi burda birşey demek istedim nedense bana bu söz çok tanıdık geldiği için;
Sakın olaki eşinizin ailesi hakkında söylediği kötü şeylere kulak asmayin ....! Yarın bir gün bu olay için bile ailesi bı durumda fikir birliği ,çıkar birliği artık herneyse olduğu zaman benim ailem o deyip Seni yok sayıyor...
Tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum

Eşimin bunu birkez demedi defalarca aileme bile bana değer vermiyorlar ki tereliyeye versinler dedi eşimde çok şükür lafının arkasında duran biridir sanmıyorum ki birgün canım ailem desin bunun rolünü hiçbiri kesemez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…