Görümce görümce şaka maka beni görmeyeceksin artık ömrünce...

Aynen bibi, durup dururken gorumceyi arayip mesafeli olalim nedir yaw. Sırada eşimin ailesi var diyor bir de. Ekşin aradıkça eşinin aileye sarıyor

Keşke bunu anlasalar yok iste onlar sussa yaverleri susmuyor geçende 80 yaşındaki kadın beni rezil etmeye çalıştı başkalarının yanında eşimin ailesiyle görüşmüyorum diye bu kadın düğüne gelmedi nerden tanıyor bilmiyorum bile saçma sapan işler

Ben de abimin eşiyle aramın iyi olmasını isterdim. Böyle bir şey dese eşi tepki vermez ama uzulurdum. Hani düşünceleriniz farklı olabilir mesafe de isteyebilirsiniz de bunu dememiz gerekmiyordu gorumcenize. Eşiniz bu davranislariniza üzülmüyor mu ya yazık adama.

Sen sanki bi şeyleri eksik mi anlatıyorsun ben seni anlayamadım.
Zaten mesaj dediğin şey duygu ifade etmeyen yanlış anlaşılmalara müsait bir durum sen birde bu durumda görümceye böylesi bir mesaj mı attın görümcen de köpürdü
Köpürmeyip napacak kadının bam telinde resital vermişssin
Ne gerek var bu kadar insan duygularını hiçe sayıp ben doğruları söylerim demeye. Mesafe vardı zaten aranızda gayet de duvar örüp yaklaşana yağlı kazan döküyordun illa yazıya dökmek mi lazımdı.
Olmamış morsever ayıp etmişssin kalp kırmışssın.

Zaten ben mesafe koymuştum onlar görüşmek istiyorlar davet ettiğinde gitmemek yalan söyleyip ekmek samimi olmazdı bu sebepten açıkça söyledim.
Esinizin ailesine bu kadar düşman olmanızı aklım almıyor cidden. Zamanında sizi istememiş olabilirler ama insanlar size adım atıyor. Belki aranizi duzeltip çok iyi gecineceksiniz ama kininiz bitmiyor malesef

Bir laf vardır; Kendisi tekli koltuğa sığıyor, egosu 3 oda 1 salon diye. İşte o lafın tam tanımlaması sizin gibiler için söylenmiş. Durup dururken bir tavırlara, bir triplere girmek, ayhh ben çok önemliyim çok değerliyim, çok erişilmez ulaşılmazım havalarına bürünmek emin olun sizi değerli konuma sokmuyor ve düşündüğünüz kadar da önemli değilsiniz karşınızda ki kişiler için. Saygısızlık yaptı diyorsunuz kadına ama durup dururken biri bana mesafeli olalım dese karşılık olarak pardon numaranız bende kayıtlı değil, kimsiniz diye cevap atarım. İnin o çıktığınız dağlardan tepelerden yoksa düşmeniz an meselesi.

Önce bi adımı atsaydın meseafeyi sonra koyardın,
Sende galiba herşeyi bi anda halledeyim istedigim gibi olsun derken hiç birşey yoluna girmiyor..

Onlar benim koyduğum mesafeyi küslük olarak anlamışlardı bende açıkça söyledim

Direk söylemedim zaten konunun devamında söyledim bireysel paylaşacak birşeyimiz yok aile içinde görüşürüz dedim gerçektende öyle ondan çok o ne dedi bu ne dedi ben birşey demedim davası çıkıyor bunun lüzumu yok.

Kendimi böyle görsem suçlu benim iyi olsn sizsiniz demem o sözlere karşılık daha ağırlarını söylerdim ama yakışan bu olmazdı bana gerekte yoktu herkes yaptığından utansın.

Kusur arayan bulur hesabı bu dünyada herkesi memnun etme gibi ne zorunluluk ne de imkan yok kendi değerinizi en başta siz bilmezseniz kimse bilmiyor :)

Onlar benim koyduğum mesafeyi küslük olarak anlamışlardı bende açıkça söyledim
Başka derdiniz yok mu niye durup durup eşinizin aileye sariyorsunuz hiç anlamadım? Ben birakin eşi sevgilimin hatrina bile kardeşleri ile iyi konuşuyordum. Eşinizin hatrina daha fazla sarmayın insanlara

Ya zaten karsidaki kişilerin umrunda değil de insanlar da abimin eşi oğlumun eşi diyerekten iletişim kurmaya çalışıyor ama çok zor bı insan konu sahibi

Başka derdiniz yok mu niye durup durup eşinizin aileye sariyorsunuz hiç anlamadım? Ben birakin eşi sevgilimin hatrina bile kardeşleri ile iyi konuşuyordum. Eşinizin hatrina daha fazla sarmayın insanlara
Valla hiç olmadık bir zamanda kim olmadığını bilmediğim sözde eşimin ailesinin tanıdığı olan 80 yaşındaki bir kadın benim görüşmeme durumumu kullanıp ortamda rezil etmek istiyorsa ister istemez bunu kafaya takıyor insan diyor ki işleri yok mu acaba bu kadına yetiştirmişler düşünüyor insan öğüt nasihat vermek isteyen insan kenara çeker ortamda böyle konuşup kahkaha atmaz diye...

İşte bunların hepsi işsizlikten, birbirinize sarıyorsunuz.
Benim gün içinde görümceme ses kaydı atmaya yetecek zamanım kafam enerjim bile kalmıyor.
Sinirden elleri titriyormuş o sebepten ses kaydı atmış insan gibi konuşalım dedik olmadı görüşmek istemiyor zaten ben yapışık değilim eyvallah

Su insanlarında yok biri ölünce gelemezsin lafina bitiyorum... dirinizden ne hayir gördüm ki ölünüzu ne yapayim okurum duami uzaktan gonderirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…