- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
bence de. Seninle arama şuan mesafe koyuyorum demiyoruz, sadece ona gore davraniyoruz da karsi taraf anliyormesafe koyalim anlasamiyoruz yerine soyleden direkt mesafe koymak daha mantikli olurdu bence..
Evet,görümce tamam sıradaki gelsinYine adım attım dedim ki arada sırada da olsa görüşürüz tamam canciğer olmayız ama aramızda sorunda olmaz böyle düşündüm ve mesafeli olmak istediğimi açıkça söyledim.Farklı insanlarız düşüncelerimiz farklı belliki anlaşamıyoruz dedim.Onu iğneleyici tek bir söz söylememe rağmen çileden çıktı whatsapptan ses kayıtları attı yok ya canciğer olurmuş ya hiç görüşmezmiş abisinin eşiyle.İyi keyfin bilir dedim iyice çileden çıktı ne saygısızlığım kaldı ne kötü insanlığım dedim tamam kötü benim siz mükemmelsiniz benim sizinle ne işim olur olamaz ki daha ne sözler ne tehditler yok bizden biri ölürse gelemezsin yok karşıma çıkmalar falan tabiki karşılık vermedim sinirle söyledin pişman olursun diye tekrarladım arasıra o kadar yüzgöz oldu ki artık biraz gururu varsa zaten konuşmaz benimle.Şimdi sırada eşimin ailesi var bakalım onlar ne yapacak hayırlısı...
bence de. Seninle arama şuan mesafe koyuyorum demiyoruz, sadece ona gore davraniyoruz da karsi taraf anliyor
Adım diyorsun da,buradan yerinde sayıyor görünüyorsun, hatta kocanı da sürükleyip kaçacak gibiBen ahiret için att bu adımı karşılığını çok güzel verdi sorumluluk onda beni bağlamaz o saklıyor herşeyi valla çekileceği hiçbirşey yok hiçbir zamanda olmadı herkes ortada
Bittim bu yoruma bittimSen sanki bi şeyleri eksik mi anlatıyorsun ben seni anlayamadım.
Zaten mesaj dediğin şey duygu ifade etmeyen yanlış anlaşılmalara müsait bir durum sen birde bu durumda görümceye böylesi bir mesaj mı attın görümcen de köpürdü
Köpürmeyip napacak kadının bam telinde resital vermişssin
Ne gerek var bu kadar insan duygularını hiçe sayıp ben doğruları söylerim demeye. Mesafe vardı zaten aranızda gayet de duvar örüp yaklaşana yağlı kazan döküyordun illa yazıya dökmek mi lazımdı.
Olmamış morsever ayıp etmişssin kalp kırmışssın.
Boşverrrr sen bi süre 100. kez tekrarlıyorum biraz uzak dur eşinin ailesinden.
Kendi çoluğuna çocuğuna yuvana odaklan.
Gereksiz gerginlik yaşıyorsun valla hiç gerek yok.
bence eşinin ailesinden biri yalın ayak ekmeğe bastı. Başka hicbir şekilde Rabbim bu kadar ağır cezalandırmaz kullarını !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?