Görümce görümce şaka maka beni görmeyeceksin artık ömrünce...

Evet,görümce tamam sıradaki gelsin

Ben ahiret için att bu adımı karşılığını çok güzel verdi sorumluluk onda beni bağlamaz o saklıyor herşeyi valla çekileceği hiçbirşey yok hiçbir zamanda olmadı herkes ortada
Adım diyorsun da,buradan yerinde sayıyor görünüyorsun, hatta kocanı da sürükleyip kaçacak gibiBoşa emek sarfediyorsun et-tır-nak-tan-ay-rıl-maaaaz,
Eşini ailesinden koparamayacaksın,kafandaki tilkileri azat et.

Bittim bu yoruma bittim

Eşinizin ailesinden başka işiniz yok mu tereliye? Yani gerçekten sıkılmadınız mı?

Bizim gelin de senin gibiydi. Ne bahane bulsam da mağdur olsam kocamı ailesiyle dahası arkadaşlarıyla görüştürmesem. Sonra baktı kocası yavaş yavaş ellerinden süzülüyor bi can havliyle aman gelelim gidelim aman aile birlik beraberlik... İşe yaradı mı? Noooo...

Psikologa psikiyatriste gitseniz cidden sizin gibi birini çeken adam yakında antidepresan kullanmaya başlayacak allahım ne olur bunun gibi kullarını karşıma çıkarma amin

Hayır hadi istemediler etmediler diye kinlisin benide esimin ailesi istemedi neler neler oldu ama senin gibi kin yapmadım beni tanıdıktan sonra sevdiler ve hala cok severler bende onları
Başak burcu musun bu kinin başka bir açıklaması olamaz

Eşinizin ailesiyle anlaşamıyorsunuz burada onlarca konu açtınız daha geçen yok annesini eşim arıyor eşimi annesi arıyor diye konu açmışsınız sonra cumasını bile mesajla kutlasam da falan da demişsiniz şimdi de görümceye görüşelim ama mesafeli diyorsunuz ne gerek var polemik yaratmaya görüşürseniz görüşür görüşmezseniz görüşmezsiniz yani görüşmek isterken bile laf söylüyorsunuz aslında.

Mesafe sözle olmaz davranışlarla olur tekrar görüşmek istiyorsanız o mesafeyi zaten belirlersiniz ama annesine bile bu kadar zıtken eşinizin annesiyle sahurda konuşması uyandırması bile sorunken ben gerçekten görümcenizle iyi olmak gibi bir çaba içerisine girdiğinizi zannetmiyorum hergün eşimin ailesi bla bala gerçekten başka uğraşınız derdiniz yok mu ?

Bazı insanlar vardır sadece kaostan beslenen, karmaşanın içinde olmaktan mutlu olan. Siz de onlardan birisiniz bence.
Eski konu başlıklarınıza baktım, 1-2 konunuzu da hatırladım zaten. Yaptıklarınız hiç iyi niyetli şeyler değil. Karmaşa çıkarıp sonra mağdur olma peşindesiniz hep. Eşinizin de bunu görmesi uzun sürmez zaten merak etmeyin.

Sorunun temeli sizin evlendiginize pisman olmanız. Eşinizi sevmiyorsunuz, maddi durumundan da hoşnut değilsiniz. Ama bunu sesli söyleyecek cesaretiniz yok çünkü etrafa göstermeye çalıştığınız imajınıza uymuyor. Mutsuzsunuz ama evlilikte aradığımı bulamadim demek yerine eşinizin ailesini kötü gösterip mutsuzlugunuz bundan dolayiymis gibi davraniyorsunuz. Siz yapılan haksizliklara karsi en dogru tepkiyi veren mükemmel gelin, kv sorun çıkaran kişi. Tabi yersen.

Siz hasta ruhlu birisiniz. Yaptığınız kötülükler elbet size dönecek o zaman seyredin cümbüşü.

Durduk yere “mesafeli olalım” diye mesaj atmışsınız
Karşı taraf size saydırınca “tabii ki cevap vermedim” diyorsunuz. Yahu şu saatten sonra verseniz nolur, vermeseniz nolur

Durduk yere mesaj atarak “başka işim gücüm yok, hayatımdaki ve zihnimdeki tek meşguliyet ve en önemli konu sizsiniz” demişsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…