- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Komşu beni ilgilendiriyor ama aileden sayılıyormuş akrabada önemli hani anne baba kardeşi oluyor el değil bu taraftan bakarsak bende eşimle bir aileyim banane anneden babadan kardeşten.Annesi babası kardeşi bütün ailesi oluyor zaten. Teyzeden, amcadan, haladan komşudan kime ne ?
Valla ben genele bakıyorum kim iyi kim kötü diye bulunduğumuz şehire geleli 5 yıl oluyor ama hiçte azımsanmayacak kadar çevremiz var düğün kartı yetiştirememiştik eşimin ailesi dağıtmak için 10 tane falan aldı 10 aile yoktu düğünde :))bunun yanı sıra kalabalık bir sülale olmamıza rağmen tek küs olup görüşmediğimiz biri yok düğünümde herkes geldi ki kendi aralarında küs olanlarda vardır bayağı iyiyiz ya maşallah subhanallah bende böyle insanları görünce soğuyorum insanın bütün çevresi iki akraba üç beş komşu mu olur yazık be
Bilmiyorum bütün yorumları okuyamadım :) teşekkürlerTanimayanlardan biri benmiyim acaba Buarada sizin yorumlarinizi takip ederim genelde
Komşu beni ilgilendiriyor ama aileden sayılıyormuş akrabada önemli hani anne baba kardeşi oluyor el değil bu taraftan bakarsak bende eşimle bir aileyim banane anneden babadan kardeşten.
Burayı dert etmiyorsan takmıyorsan sürekli neden buraya konu açıyorsunBunu defalarca söyledim yaşadıklarıma tanık olan birsürü insan varken burada hiçbirşeyden haberi olmayan yüz üstü anlattığım konularda beni suçlu bulan kişiler önemsiz gerçek hayatta biri bile hatalı sensin dememiş burayı mı dert edeceğim mantıksız yani.
Ya pardon ama 80 yaşında ki onlar tarafından tanıdık birinin gelip beni insanlar içinde rezil etmeye çalışmasını kim nasıl açıklayabilir evet beterin beteri var ama bu insanlar benimle uğraşmaktan bıkmıyorlar eşimin annesinin teyzesiyle görüşmem bekleniyor ki bu kadın bizi ayırmaya çalışmış kafa tutmuş bir insan büyük büyğk olsun küçükte küçüklüğünü bilsin bir zahmet bir durduk yere birşeyler çıkarmuyorum görüşmüyorum diye küs sanıyorlar anlaşamıyoruz hayatlarımız farklı görüşüp kavga mı edelim yaniTereliye bak asıl sorun bana verdiğin cevapta gizli. Bilmiyorum anlamana yardımcı olur mu ama daha geniş şekilde izah edeyim. Bak gerçekten hayat düğün, akraba, davetiye, komşu, görümce vs.den ibaret değil. Kendimi zorlayarak geyik yapmadan cevap veriyorum sana. Kendine dön. Kendinle ve gelişiminle ilgilen. İnan bana 50 yaşına geldiğinde hala bu kafada değilsen üzüleceksin saçma sapan şeylerle kafanı yorduğun yıllara.
Onlar uzak duramayan gelip kapıya dayanan Konularım ortadaSananeyse niye uzak duramıyorsun?
Beni anlayan anlıyor bazılarıda anlamak istediği yerden anlıyor benim dert etmediklerim bunlarBurayı dert etmiyorsan takmıyorsan sürekli neden buraya konu açıyorsun
O zaman anlatmanda sıkıntı var kimse seni haklı bulmuyor ne anlatsan onu biliyoruz biz çünkü
Onlar uzak duramayan gelip kapıya dayanan Konularım ortada
Ben görüşmeyince dedikodu yapıyorlar sussunlar istedim kadının biri gelip geçende beni rezil etmek istedi tanımam etmem eşim bile tanımıyor artık duymak istemiyorum bunları sıkıldım çeneleri kapansınE daha ne arıyorsun o zaman?
Onlarla da olmuyor onlarsız da senin için.
Sende de var biraz dengesizlik kabul et.
O kadar insan da uyardı yine başının dikine gitmişsin.
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Ailesiyle görüşmeyi deneyeceğim onlarda kızları gibi yaparsa kendileri bilirler.E daha ne arıyorsun o zaman?
Onlarla da olmuyor onlarsız da senin için.
Sende de var biraz dengesizlik kabul et.
O kadar insan da uyardı yine başının dikine gitmişsin.
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Ben görüşmeyince dedikodu yapıyorlar sussunlar istedim kadının biri gelip geçende beni rezil etmek istedi tanımam etmem eşim bile tanımıyor artık duymak istemiyorum bunları sıkıldım çeneleri kapansın
Benim ki tanimamak degilde anlamaya calismak diyelimBilmiyorum bütün yorumları okuyamadım :) teşekkürler
İyi de birinin kardeşi ve diğerinin çocuğu değil mi? Biri gorumcen biri kayinvaliden. Esin istemesen de onların canından kanından biri. Kopamazlar yani. Senin gül yüzüne hasret oldukları için değil eşin için senin kapina dayanıyor olmasinlaeOnlar uzak duramayan gelip kapıya dayanan Konularım ortada
hak ediyorlarsa bişey diyemem.Yine adım attım dedim ki arada sırada da olsa görüşürüz tamam canciğer olmayız ama aramızda sorunda olmaz böyle düşündüm ve mesafeli olmak istediğimi açıkça söyledim.Farklı insanlarız düşüncelerimiz farklı belliki anlaşamıyoruz dedim.Onu iğneleyici tek bir söz söylememe rağmen çileden çıktı whatsapptan ses kayıtları attı yok ya canciğer olurmuş ya hiç görüşmezmiş abisinin eşiyle.İyi keyfin bilir dedim iyice çileden çıktı ne saygısızlığım kaldı ne kötü insanlığım dedim tamam kötü benim siz mükemmelsiniz benim sizinle ne işim olur olamaz ki daha ne sözler ne tehditler yok bizden biri ölürse gelemezsin yok karşıma çıkmalar falan tabiki karşılık vermedim sinirle söyledin pişman olursun diye tekrarladım arasıra o kadar yüzgöz oldu ki artık biraz gururu varsa zaten konuşmaz benimle.Şimdi sırada eşimin ailesi var bakalım onlar ne yapacak hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?