Görümce görümce şaka maka beni görmeyeceksin artık ömrünce...

Annesi babası kardeşi bütün ailesi oluyor zaten. Teyzeden, amcadan, haladan komşudan kime ne ?
Komşu beni ilgilendiriyor ama aileden sayılıyormuş akrabada önemli hani anne baba kardeşi oluyor el değil bu taraftan bakarsak bende eşimle bir aileyim banane anneden babadan kardeşten.

Tereliye bak asıl sorun bana verdiğin cevapta gizli. Bilmiyorum anlamana yardımcı olur mu ama daha geniş şekilde izah edeyim. Bak gerçekten hayat düğün, akraba, davetiye, komşu, görümce vs.den ibaret değil. Kendimi zorlayarak geyik yapmadan cevap veriyorum sana. Kendine dön. Kendinle ve gelişiminle ilgilen. İnan bana 50 yaşına geldiğinde hala bu kafada değilsen üzüleceksin saçma sapan şeylerle kafanı yorduğun yıllara.

Burayı dert etmiyorsan takmıyorsan sürekli neden buraya konu açıyorsun
O zaman anlatmanda sıkıntı var kimse seni haklı bulmuyor ne anlatsan onu biliyoruz biz çünkü

Ya pardon ama 80 yaşında ki onlar tarafından tanıdık birinin gelip beni insanlar içinde rezil etmeye çalışmasını kim nasıl açıklayabilir evet beterin beteri var ama bu insanlar benimle uğraşmaktan bıkmıyorlar eşimin annesinin teyzesiyle görüşmem bekleniyor ki bu kadın bizi ayırmaya çalışmış kafa tutmuş bir insan büyük büyğk olsun küçükte küçüklüğünü bilsin bir zahmet bir durduk yere birşeyler çıkarmuyorum görüşmüyorum diye küs sanıyorlar anlaşamıyoruz hayatlarımız farklı görüşüp kavga mı edelim yani

Burayı dert etmiyorsan takmıyorsan sürekli neden buraya konu açıyorsun
O zaman anlatmanda sıkıntı var kimse seni haklı bulmuyor ne anlatsan onu biliyoruz biz çünkü
Beni anlayan anlıyor bazılarıda anlamak istediği yerden anlıyor benim dert etmediklerim bunlar

Onlar uzak duramayan gelip kapıya dayanan Konularım ortada

E daha ne arıyorsun o zaman?
Onlarla da olmuyor onlarsız da senin için.
Sende de var biraz dengesizlik kabul et.
O kadar insan da uyardı yine başının dikine gitmişsin.
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Ben görüşmeyince dedikodu yapıyorlar sussunlar istedim kadının biri gelip geçende beni rezil etmek istedi tanımam etmem eşim bile tanımıyor artık duymak istemiyorum bunları sıkıldım çeneleri kapansın

Ailesiyle görüşmeyi deneyeceğim onlarda kızları gibi yaparsa kendileri bilirler.

Boşverrrr sen bi süre 100. kez tekrarlıyorum biraz uzak dur eşinin ailesinden.
Kendi çoluğuna çocuğuna yuvana odaklan.
Gereksiz gerginlik yaşıyorsun valla hiç gerek yok.

Onlar uzak duramayan gelip kapıya dayanan Konularım ortada
İyi de birinin kardeşi ve diğerinin çocuğu değil mi? Biri gorumcen biri kayinvaliden. Esin istemesen de onların canından kanından biri. Kopamazlar yani. Senin gül yüzüne hasret oldukları için değil eşin için senin kapina dayanıyor olmasinlae

Onun bu şekilde atarlanacağını kavga edeceğini biliyordunuz bence sizde durduk yerde gidip fitili ateşlediniz. Çok umursamaz birisiniz yorumlardan anladığım kadarıyla. Karşı taraf zor olabilir ama sizde çanak tutuyorsunuz

Mesafe öyle "seninle arama mesafe koyuyorum, seni bir daha görmek istemiyorum" vs vs lafla konulmaz. Mesafeni kendince koyarsın, aranı da bozmazsın. Gidip de birine durduk yerde bunları dersen kavga çıkar, o mesafe olur sana düşmanlık. Ne alıp veremiyorsunuz şu eşinizin aileleriyle anlamıyorum. O kadın o kadar kızdı da siz sakin mi kaldınız,... İnanmadım. Ona sorsak kimbilir dialoğu nasıl anlatır.
Gidip durduk yere kadına sarmışsınız, kızıp söylenince o suçlu olmuş. Bana görünen bu. :)

hak ediyorlarsa bişey diyemem.
peki gelin sana aynisini yapsaydi ne düşünrdün?

Tereliye aklimin almadigi bir kac soru soracagim.
Simdi sen kaynana hatrina oglu evlenemiyor diye nisanlandin ya görücü usulu ve dügün zamani kaynanan ,görümcen, esinin teyzeleri vs. hepsi seni ayirmaya calisti ailenin yüzüne bakmadi ya ne mecburiyetin vardi madem evlendin?

Gercekten aklim almadigi icin soruyorum 2 senelik evlisin ve sanki olaylar dün olmus gibi kinlisin dügün öncesi bu yapilanlari nasil hazmedip evlendin?

Görücüyle baslayan iliskinde daha sonradan kör kütük asik mi oldun?

Sanmiyorum ki bu kadar kinli biri bunlari sineye cekip evlensin.
Senin dügünden önce bu isi bitirmen lazimdi asla hicbir seyi affedemiyorsun unutmuyorsun.

Keske evlenmeseydinde o aileyede sana da yazik olmazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…