- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 35
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Umarım dediğiniz gibi olurEşimin bunu birkez demedi defalarca aileme bile bana değer vermiyorlar ki tereliyeye versinler dedi eşimde çok şükür lafının arkasında duran biridir sanmıyorum ki birgün canım ailem desin bunun rolünü hiçbiri kesemez yani.
Kesinlikle elestirmiyorum kotu seyler yasamissinizdir, caniniz yanmistirki bu denli davraniyorsunuz.Hakliligini tartismiyorum bakin zira, herkes kendi yasadigini bilir herkesin olaylara bakisi tavri farklidir ona zaten yorumda bulunmadim hicbir zaman.Beni sadece bir abla olarak algilayin lutfen.Gercekten en buyuk kotulugu kendinize yapiyorsunuz.Suan yasiniz genc enerjiniz fazla.Ama hayat herzaman boyle devam etmiyor malesef.Kafa rahatligi sakinlik huzur istiyceginiz zamanlar gelicek hayat sartlari zaten yeterince yorucu daha da zorlastirmayin kendinize cevrenize.Olgunlastikca sindirmeyi ogreniceksiniz hayat size dinginlil getiricek ve bu anlamsiz problemleri buyuttugunuz icin en cokda kendinize kizicaksiniz.Ama bir daha bu yaslara donulmuyor malesef.Harcamayin zamaninizi zihninizi boyle anlamsiz olaylar icinSadece bu tavrım eşimin ailesine karşı böyle ne yazık ki çünkü onlar beni ciddi derecede kırmış yıpratmış üzmüş insanlar demek ki buda benim savunma mekanizmam olmuş artık.
Asıl uğraşan kim onu anlatamadım ya yanarım yanarım ona yanarım
Bu yüzden hayatını yaşamaya bak gerisi hikaye ...Ben memnun edemem ki 30 sene eşim yaranamamış kendi söylüyor.
Tanimayanlardan biri benmiyim acaba Buarada sizin yorumlarinizi takip ederim geneldeYanlız tereliyeyi tanımayanlar ne güzel yorumlar yapıyor üzüluyorum :)
Bu arada morcuğum hiç demiyor musun bu kadar insan beni hatalı buluyor bütün konularda acaba olmuyor mu kafanda sorun bende olabilir mi demiyor musun ciddi soruyorum
Bunu defalarca söyledim yaşadıklarıma tanık olan birsürü insan varken burada hiçbirşeyden haberi olmayan yüz üstü anlattığım konularda beni suçlu bulan kişiler önemsiz gerçek hayatta biri bile hatalı sensin dememiş burayı mı dert edeceğim mantıksız yani.Yanlız tereliyeyi tanımayanlar ne güzel yorumlar yapıyor üzüluyorum :)
Bu arada morcuğum hiç demiyor musun bu kadar insan beni hatalı buluyor bütün konularda acaba olmuyor mu kafanda sorun bende olabilir mi demiyor musun ciddi soruyorum
Ya onlar kim ki beni istemeyecek onlarla mı evleniyorum pardon?Seni istememekte o kadar haklılarmış ki. Belalarını bulmuşlar resmen.
Aramın bozuk olduğu kişiler annesi babası ve kardeşi düğünüme gelmemiş akrabalarıyla bile görüşürüm çok iyiyiz çok şükür ne garip ki o akrabalarla eşimin ailesi görüşmez akraba diye bildikleri eşimin annesinin iki teyzesi :)) birde birkaç komşuları var bütün çevre bu:))Kusura bakma da çekilecek dert değilsin be bacım. Yani kocan sana nasıl katlanıyor bilmiyorum . Ya çok aşık ya da çok gamsız. Bütün aileyle aran bozuk hepsiyle aranda bi gerginlik. Sana daha önce ki konunda söyledik dimi mesaj atma uzak dur diye niye dinlemedin ? Bak herşey daha beter olmuş.
Ay bu cok iyi balkon guluTereliye oğlum doğduktan sonra iş hayatına ara verdim. Eşime annesi ve ablası ile ilgili iki kez yakındım. İkincisinde bana "iyice balkon gülü oldun çok değiştin sen çalış bence" dedi. Kendimden soğudum düşününce. Söyleyeceklerim bu kadar. Ben lafımı ortaya koyarım isteyen alır ahahjsjs.
Valla ben genele bakıyorum kim iyi kim kötü diye bulunduğumuz şehire geleli 5 yıl oluyor ama hiçte azımsanmayacak kadar çevremiz var düğün kartı yetiştirememiştik eşimin ailesi dağıtmak için 10 tane falan aldı 10 aile yoktu düğünde :))bunun yanı sıra kalabalık bir sülale olmamıza rağmen tek küs olup görüşmediğimiz biri yok düğünümde herkes geldi ki kendi aralarında küs olanlarda vardır bayağı iyiyiz ya maşallah subhanallah bende böyle insanları görünce soğuyorum insanın bütün çevresi iki akraba üç beş komşu mu olur yazık beTereliye oğlum doğduktan sonra iş hayatına ara verdim. Eşime annesi ve ablası ile ilgili iki kez yakındım. İkincisinde bana "iyice balkon gülü oldun çok değiştin sen çalış bence" dedi. Kendimden soğudum düşününce. Söyleyeceklerim bu kadar. Ben lafımı ortaya koyarım isteyen alır ahahjsjs.
Aramın bozuk olduğu kişiler annesi babası ve kardeşi düğünüme gelmemiş akrabalarıyla bile görüşürüm çok iyiyiz çok şükür ne garip ki o akrabalarla eşimin ailesi görüşmez akraba diye bildikleri eşimin annesinin iki teyzesi :)) birde birkaç komşuları var bütün çevre bu:))
Bi onceki konunda sana gerekli cevabi vermistim ama yetmemis..evet deniz feneri gibi kime isik verip yanacagin belli degil. Sirf surda vakit gecirmek icin konu actigin ortada artik. Gecmiste insanlar seni istememislerse once bi boy aynasina bir bak ben neden sevilmedim diye.. ben senin yerine cevap bulmanda yardim edebilirim cevap: bir dedigin ikinciyi tutmuyor.. durduk yere huzurluk cikarmak icin fesatlik yapiyorsun.. yada hayalperest bi insansin bunlarin hepsi bir uydurma senaryo.. sen sec kuşum hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?