- 15 Haziran 2016
- 7.877
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.922
- 348
- 39
kimseyle konuşmam. yetişkin insanlar sorunları kendileri halletmeli. 3. kisiler girmemeli.Eşinizle cok asamadiginiz problemi ailesiyle konuşmak yanlis mi sizce ? Cok zor durumda kaldım yardim ederler düşüncesiyle konuştum ama bir pişmanlık düştü içime. Görümcem sanki böyle imali imali konuşuyor gibi hissediyorum
Iste bu mesele ailenin bilmesi gereken meseleydiAilenin bilmesi gereken, söylemediğiniz takdirde ileride problem çıkarsa 'aslında aralarında problem yoktu niye böyle oldu' diyecekleri konular dışında eşin ailesine anlatmamalısınız.
Ne kadar iyi olursa olsun yarın bir gün size dönmeyeceğini, sizin anlattığınız konuları kendi ailesi içinde konuşmayacağını asla bilemezsiniz. Sonuçta kendi kardeşi, ne kadar objektif düşünebilir?
Aradaki sınır korunmalı. Bir sorununuz varsa ailenizle paylaşın, eşinizin ailesi ile değil.
Yengem annemlerle konuşurdu. Onlarda ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdı. Tamamen görümcenizin nasıl bi insan olduğuyla alakalı.Eşinizle cok asamadiginiz problemi ailesiyle konuşmak yanlis mi sizce ? Cok zor durumda kaldım yardim ederler düşüncesiyle konuştum ama bir pişmanlık düştü içime. Görümcem sanki böyle imali imali konuşuyor gibi hissediyorum
Iste bu mesele ailenin bilmesi gereken meseleydi
Beni yapmadığım seyler yüzünden suçluyor inanmıyor uzakta olduğu içinbacım o zaman anlak mevzuyu da biz de ona göre yorum yapalım..
nedir yani parasını ailesine mi verdi? malı mülkü vardır da ailesinin üzerine mi yaptı? nedir?
Parasını mülkünü kendi bilir beni gecindiriyor mu ihtiyaçlarımı karşılaşar birikimi yaparım ailesidir tabi ki gerekirse yardım edecek karışmam onabacım o zaman anlak mevzuyu da biz de ona göre yorum yapalım..
nedir yani parasını ailesine mi verdi? malı mülkü vardır da ailesinin üzerine mi yaptı? nedir?
Beni yapmadığım seyler yüzünden suçluyor inanmıyor uzakta olduğu için
O zaman takmayın kafanıza, yapmanız gerekeni yapmışsınız. Bilmeleri gereken şeyleri söylemeyince, bak ne güzel geçiniyorlardı derler. İyi yapmışsınız.Iste bu mesele ailenin bilmesi gereken meseleydi
Yok canım bulmuyorlar daha da derdine dert ekliyorlar en iyisi hiç kimseyle paylaşmamak eşinle aranda çözmeye çalışmakAynen öyle oldu gibi geldi bana da bnde elden çözüm bulacağıma ailesi bulur sandım ama yanılmışım
Aynen bundan snra asla yaniYani bu durum çok değişir kişiden kişiye göre.
Baktınız olmuyor. Bir daha anlatmazsınız Hayat böyle deneye yanılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?