Görümce kaynana vs sesa

Sesa4

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2019
157
70
13
Merhabalar .. eski konularımdan bilen bilir görümcem ve kaynanam ile ilgili olayları. Anlaşamıyoruz pek sevmiyorlar beni sanırım sevmiş gibi yapıyorlar eşimin yanında.
Neyse . Şöyle bi olay oldu : bir aile whatsap grubu kurulmuş beni gruba dahil etmediler.. daha sonra görümcem grupta bişey gösteriyodu eşime yanımda - (ki zaren o zaman grubu öğrendim)- @istersen seni dr alalım” dedim “olur alın” o da tamam dedi almadılar ama.. neyse sonra gecen iki gün önce kaynanam da eşimi n yanında gruptan yebş acıkmış gibi bahsedip “alalım mı senii” dedi dedim dedim farketmez. Yine almadılar neyse gruba girip girmemek değil de konu cocuk gibi sırup sorup durmaları eşimin yanında ..
sonra eşim iki gün önce kızmış omlara “madem kızı gruba alamayacaktınız niye konusunu acıp acıp duruyosunuz” falan demiş onlarda hemen “çok alıngan” bilmem ne demiş . Almışlar gruba da cıksam mı napsam bilemedşö soru bir bu. Sinir oldum . Eşim onlara kızdığı için hetgün arayan annesi iki gndür aramadı bugün de eşim dışarı cıkınca annesi aramış konuşmuşlar falan yanımda konuşmuyor dışarda konuşuyor :).
Neyse cok karışık vve uzun oldu velhasıl kelam eşimin ailesi beni eşimin gözünde alıngan küçük düşürmeye falan calışıyo anladığım kadarıyla bu harketlerinden . Sabki onlar uzlaşmaya calılıyomuş da ben şstemiyomuşum gibi davranıyolar nasıl davranıp ne yapacam bi akıl verim yoksa onlara cok kötü patlicam eşim daha cok üzülecek

Whatsapp gruplarının %90'ından nefret ediyorum. Hep böyle gereksiz tartışma ya da alınma ortamları hazırlıyorlar.

Girmişsiniz artık gruba, çıkarsanız adınız iyice alıngana çıkar. Aktif olmayın.

Ayrıca aile gruplarına gelin ve damatların alınmasına karşıyım.

Sizi kötü duruma düşürmeye çalıştıklarını sanmıyorum . Ayıp olmasın diye sormuşlardır belki. Ben öyle gruplarda olmaktan hoşlanmam mesela. Ama bu kadar konuşmanın üzerine gruptan çıkarsanız pek hoş görünmez. Akışına bırakın bu kadar sıradan şeylere takılmayın

Almasalarmis daha iyiymiş.nolcak sanki gruba giripte
Benim drrdim grup değil zaten yaptıkları hareketler .. beni alıngan göstermeye calışıyolar . Napmaya calışıyolar anlamadım ama görümceme gelmicrm toplantılarınıza falan bebi boşuna almışsınız gruba dedim dayanamayıp

Ya takılmıyorum grupta olmuşum olmamışım umrumda değil zsten kaynanamla görümcemle aynı grupta ne işim var ben onların davranışlarına takığım eşimin yanındaki davranışlarına

Gerçekten cok bunaltıyolar beni gergin oluyorum cok fazla evliliğimi bitirecek raddeye geliyorum bazen ama eşimi çok seviyorum o kadar iyi bi insan ki nasıl böyle ailenin çocuğu olmuş şaşırıyorum

Grup olayını sevmiyorsaniz keşke baştan deseydiniz ben gruplari sevmiyorum almasanizda olur diye.simdi toplastiklarinda gitmezsenizde suç olur.belliki sizinle uğraşıyorlar.cik gitsin derim sana.bisey yapmasanda alıngan görmüyorlar mı zaten istedikleri gibi dusunsunler

Gerçekten cok bunaltıyolar beni gergin oluyorum cok fazla evliliğimi bitirecek raddeye geliyorum bazen ama eşimi çok seviyorum o kadar iyi bi insan ki nasıl böyle ailenin çocuğu olmuş şaşırıyorum
Bence eşinle mutluysan hiç tinlama.esinle git eşinle gel.takmamaya çalış en azından bir süre dikkate alma onlari

Birde ikide birde sormuşlar alalimmi alalimmi.sanki Avrupa birliğine sokacaklar

O da niye gelmiyosun dedi .. dedim zorla gruba almış gibi oldunuz muhtemelrn abin dediği için almışsınızdur gerel yoktu ddim.. cevap veremedi kendince bişeyi bahane edip eşimi aradı :) muhtemelen benim söyledikleriöi söylemek için .. ki ben çoktan söylemiştim bile eşime böyle böylr dedim onlara diye . O da “ben almayın dedim zaten bi anlsmı olmaz bu saatten sonra” diye . Almışlar yine de . Ben yine de temiz kalpli olduklarıbı düşünmüyorım. Bi kac gitmezsem de cıkarırlar gruptan diye düşünüyorum..

Bence eşinle mutluysan hiç tinlama.esinle git eşinle gel.takmamaya çalış en azından bir süre dikkate alma onlari
Haklısınız ama bu sefer de eşime “aramıza hiç karışmıyo soğuk duruyo” falan diyolar eşim bni sucluyo sürekli gerci iki haftadır gitmiyorum.

Ne emmeye ne gömmeye geliyorlar desene
Daha neler neler..
Ben böyle insanlar neden bi şekilde cezalarını bulmuyo ona cok üzülüyorum.. ortada bi kötülük olduğunda hemen cezalandırılsın istiyorum cok üzüyolar beniii

Daha neler neler..
Ben böyle insanlar neden bi şekilde cezalarını bulmuyo ona cok üzülüyorum.. ortada bi kötülük olduğunda hemen cezalandırılsın istiyorum cok üzüyolar beniii
Bence önemseme.senin bir şekilde taktiğini anlamislar.birsey yaptıklarında eşine hiç söyleme bir yapar iki yapar birakirlar

Evrt yeni evliyim. Eşime söylemeyince de o “onlarr sana napıyorlar, ailemi neden istemiyosun ?” Gibi şeyler söylüyor biz huzursuz oluyoruz. Söylememiştim zaten ama söylediğim günün sabahı “annemlere kahvaltıya gidelim” dedi bnde gelmek istemiyorum diynce koptu kıyamet

Baştan hep olur bu muhabbetler.bende çok takardim her yaptıkları batardi. AA sonra dedimki niye üzüyorum kendimi.hic dikkate almaya başladım.zamanla alıştık birbirimize.esine zıt giderek yapma bu işi.ben o hatayı yaptım.alttan alttan döşeme.yeni evlilik gerçekten çok zor.sonralari çoluk çocuk o bu derken kaynanaymis gorumceymis umrunda olmayacak

Yaa vallahi gelip gitmiyolar arayıp sormuyolar tek basımayım aileye yeni giren benim bide benden sıcaklık bekliyolar . Evet yapı olarak Soğuk bi insanım ilk basta sonradan alışırım ama bna soğuk davranıldığında laf sokulduğunda da sıcaklık falan gösteremem. İlgi mi çekmeye calışıyolar napıyolar anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…