Yaa vallahi gelip gitmiyolar arayıp sormuyolar tek basımayım aileye yeni giren benim bide benden sıcaklık bekliyolar . Evet yapı olarak Soğuk bi insanım ilk basta sonradan alışırım ama bna soğuk davranıldığında laf sokulduğunda da sıcaklık falan gösteremem. İlgi mi çekmeye calışıyolar napıyolar anlamadım ki
Nolur gecsin .. bide onların dibinde oturuyorum uzak olsam bu kadar takmam da yakın olunca daha bi sinirleniyorum. Resmen kocamı benden ve ailemden kıskanıyolar paylaşamıyorlar bizle değişikk
Ben olsam şu durumda gruptan çıkmaz , ama asla muhabbete dahil olmaz , tek kelime bile yazmazdım. Sevmediğim gruplara öyle yaparım . Çıkınca trip atmış gibi olur, gereksiz dedikodunuz döner
Gruptan çıkmayın ama birşeyde yazmayın... çıkarsanız saçma olur laf döner kalırsınız bakarsınız yazılanlara hatta bakmasanızda olur yasdık görmedinmi derlersede vaktim yok dersin... takılma bu tarz ufak şeylere...
Beni sevmeyen insanların arasına girmem , bide çocuk gibi soruyorlar. Almayın aile grubu bu ben girmek istemiyorum diyecektiniz. İsteselerdi baştan size sormadan alırlardı. Çıkın o gruptan , niye çıktın diye sorarlarsa aile grubu o ben dahil olmak istemiyorum deyin
Eşim de kurmuştu kendi ailesiyle bn hiç yazmıyordum ztn pek umrumda değiller. Eşim bi foto atınca hemen görünce elti biz daha mutluyuz daha çok eğleniyoruz vb diyerek kendi fotolarını atıyorlardı. Bn hiç birşey yazmazdım. Normalde kötü olan elti görümce aşk yaşarlardı grupta. Bi de kv kp görümce elti aynı evde gruba yazarlardı sanki bana birşeyler göstermek ister gibi. Bn de bi gün çıktım kimse sormadı eşimi de çıkardım. Sonra grup öldü ztn bn çıkınca. Çünkü amaçları ztn bni sinir etmekti
Merhabalar .. eski konularımdan bilen bilir görümcem ve kaynanam ile ilgili olayları. Anlaşamıyoruz pek sevmiyorlar beni sanırım sevmiş gibi yapıyorlar eşimin yanında.
Neyse . Şöyle bi olay oldu : bir aile whatsap grubu kurulmuş beni gruba dahil etmediler.. daha sonra görümcem grupta bişey gösteriyodu eşime yanımda - (ki zaren o zaman grubu öğrendim)- @istersen seni dr alalım” dedim “olur alın” o da tamam dedi almadılar ama.. neyse sonra gecen iki gün önce kaynanam da eşimi n yanında gruptan yebş acıkmış gibi bahsedip “alalım mı senii” dedi dedim dedim farketmez. Yine almadılar neyse gruba girip girmemek değil de konu cocuk gibi sırup sorup durmaları eşimin yanında ..
sonra eşim iki gün önce kızmış omlara “madem kızı gruba alamayacaktınız niye konusunu acıp acıp duruyosunuz” falan demiş onlarda hemen “çok alıngan” bilmem ne demiş . Almışlar gruba da cıksam mı napsam bilemedşö soru bir bu. Sinir oldum . Eşim onlara kızdığı için hetgün arayan annesi iki gndür aramadı bugün de eşim dışarı cıkınca annesi aramış konuşmuşlar falan yanımda konuşmuyor dışarda konuşuyor :).
Neyse cok karışık vve uzun oldu velhasıl kelam eşimin ailesi beni eşimin gözünde alıngan küçük düşürmeye falan calışıyo anladığım kadarıyla bu harketlerinden . Sabki onlar uzlaşmaya calılıyomuş da ben şstemiyomuşum gibi davranıyolar nasıl davranıp ne yapacam bi akıl verim yoksa onlara cok kötü patlicam eşim daha cok üzülecek
Bızdede var bu aile grubundan ama ben bazen tepem atınca cıkıyorum bı kac gun girmiyorum gorumcem beni geri aliyo yine aman cokta onemsenecek bi konu degil sizde cıkarsanız umursamayın.