Görümce kişisi

yenge yemeği yaptın da mı geldin nasıl bir cümle ramazanda olsa bayramda olsa bir kere giderim yeterli

Bence cagrilmadan gitmeyin: (

Gecen annem bile bana diyoki iftara size gelcektim.. dedim habersiz mi gelcektin:)) normal gun olsa bise demem ama insanlar ac.. birseyler yapmak isterim dedim..:)) bi yere cagrilmadanda gitmem Ramazanda.. annemde dahil buna.. ki gitmeye halim yok cidden..

Demekki tutumlu bir insan . Banada kv demişti çeşmeyi çok açiyorsun diye. Tek problem böyle demesiyse büyütülcek bişey değil

Çoluğu çocuğu topla görüncenin üstüne yıkıl arayıp biz geliyoruz diyin görümce napsın haklı kız bence işten yeni çıkmış evde babasıyla iki kaşık yiyip dinlenecek bi de başında sizimi çekecek ramazan ramazan gitmeyin yahu ne gelinmişsiniz sizde :)

Böyle muamele gördüğüm yere "ben geliyorum" diye aramam..
Hatta hiç aramam. Mutlaka sorulacaktır o zaman gereken cevabı veririm.
Sınırını ve değerini kişi kendi belirler. Demek ki fazla yüz göz olunmuş..

Bundan sonra ısrar etmedikleri sürece gitmeyin,hatta bir daha böyle konularla uğraşmamak için samimiyet falan aramayın çünkü dozunda mesafe daima iyidir. Nedense bayram seyran veya ramazan geldi mi hep bir tansiyon yükselmesi yaşanıyor bizim toplumda. Şimdi bayram kapıda ne aksiyonlar olacak şu bdv bölümünde

Kendiniz diyorsunuz gelip gitmeyi sevmez diye bu baskı niye???? Belli ki yalnız takılmak istiyor.

Iyide neden emrivaki yapıyorsunuz anlamadım? Size gelicez diye niye arıyorsunuz? Gitmeyin. Birde kendiniz diyorsunuz gelip gitmeyi sevmez diye,annesi de yokmuş zaten.
Birşey diyen olursa da Ramazan ayı,hepimiz oruç tutuyoruz,birlikte iftar yaptık zaten deyip geçin.
Ben bu ısrarı anlamıyorum.
Madem soğuk cevap verdi,deseydiniz müsait degilseniz gelmeyelim diye.

2 gunde bir degil 2 sefer gittik geri kalan gunler genel olarak hep ben cagirdim
Biz vallahi ramazanda 3 kere buluşuyoruz. Biri bizde biri annemde biri kayınvalidemde. 3 aileyiz hep. Daha fazlasına gerek yok. Görümceniz hoşlanmıyor demek ki bizim gibi.

Kuzum bir sey soylicegim ama kotu anlama.Bikmadinmi esinin ailesinden konu acmakdan?gozlerim kor oldu artik senin konularindan usenmedim baktim bir ayda 10 konu acmssin konularinin coguda esinin ailesi kv gorumce

Niye arıyosunuz. Çat kapı gidin sofra kuruluyosa yardım edersiniz. Bazı şeyleri sürekli yaparsanız göreviniz haline gelir. Benim eşimin ailesi de öyle gel gel diye konuşurlar geçen iftardan sonra çay içmeye diye gittik evli olan görümcem mutfakta hayırdır niye geldiniz dedi sanane dedim direk. Sonra kıvırmaya başladı iftar geçti de ondan sordum diye çaya geldik dedim sonrada eşime söyledim. Çok gerektirmedikçe çok ince düşünmeyin yanlız kalmak istemiyorlarsa size gelsinler.

Iftar sonrasi caya gidin.
2 saat oncesi gidip neye yardim edebilirsiniz zaten misafir gelince genelde butun yemekler yapilmis olur. Hatta zeytinyaglilar falan bir gun onceden yapilir.

Yemeğe gitme de al tatlını çaya git kaynana kayınpeder ısrar eder gorumceye sormazlar belki yemeği yapmak ona kalıyor hizmet etmekte hem isten de cikmis boslukta olmak zor gelmiştir onun için laf yapıyor belki size olan ilgiyi kıskanıyor b n olsam bahane uydurur az mesafe koyardim.

Resmen her defasında kendinizi davet ettiriyorsunuz ne diye gidiyorsunuz insanların evine bir de üstüne yok çok mu yüz veriyorum insanlar belki istemiyor birakinda istiyorlarsa onlar davet etsin sizi siz davet ettirmeyin kendinizi.

Resmen her defasında kendinizi davet ettiriyorsunuz ne diye gidiyorsunuz insanların evine bir de üstüne yok çok mu yüz veriyorum insanlar belki istemiyor birakinda istiyorlarsa onlar davet etsin sizi siz davet ettirmeyin kendinizi.
Buzamana kadar onlar hergun cagiriyordu gitmedigimzdede sorun yasatiyirlardi ramazandada genel olarak hep ben cagirdim 2 seferde onlara gittik bugunde kayinvalidem geldi hasta gorumcem geldi esim gidelim dedi. Abartilicak kadar insanlari rahatsiz ettigim yok hatta mesafe koyup onlarin istedigi gibi hergun gitmeyende benim. Neyse ben hatami anladim zaten ilk defa boyle bisey yaptim ama hic bir sekilde aramamam gerekiyordu

Tamam da neden siz cagirmiyosunuz da surekli oraya gidiyosunuz valla kusura bakmayinda ben de gorumce olsam rahatsiz olurdum surekli geliyor cagirmiyor diye..
Aynısını düşündüm, bir kişi bile gelse farklı olur hazırlanması, görümce de bu durumdan usanmış bence, biraz anne babasıyla kalıp kafa dinlemek istiyor olabilir, yorulmuştur, konu sahibi yardım dahi etse evdeki kalabalık yeter yormaya. Haftada bir yeterli gitmek için, gerek de yok bana göre ama normalde de haftada bir gidiyormuş. Arada da kendiniz davet edip hazırlanın madem beraber yemek istiyorsunuz :)

Çaya oturmaya fln arayıp gidin sorun yok ama iftar olunca daveti karşı taraftan bekleyin.

Normal gunlerde onlar hergun orda yememizi istiyor ama ben yinede haftada 2 gun caya gidiyoruz yemege davet etmedkleri surece asla gitmeyiz bununla bile yetinemiyorlar hergun gitmiyorum diye esimle bosanma asamasina getirdiler bizi. Ramazan dedim kirginlik kusluk olmasin diye ben davet ettim birkac kez cagirdim kayinbabam esi olmadan kimsenin evinde rahat etmedigi ni soyledi kizim bol bol siz gelin dedi. Ondan sonra 2 sefer de biz aradik ilkinde gorumcem vwrki 2cisinde kayinvalidem gelmisti onun icin aradik hasta gorumcem oldgu icin cagirsamda gelemezlerdi o gun . Ama yinede soeun bende her ne olursa olsun aramamam gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…