Görümce kişisi

Siz gitmiyormusunuz hic
Biz çok yakın oturuyoruz, eşim çok sık gidiyor, ben sofrayı toplarken mesela bi annemi babamı görüp geleyim diyor, 10 dk sonra geliyor. Beraber de gidiyoruz 1 saat oturup kalkıyoruz. Çağırdığında yemeğe de gittik, 9 aydır evliyiz yemeğe 3-4 kez gitmişizdir, biri bayramda zaten.

Ben istesemde sizin gibi davranamam zaten haftada 2 gun gittgmz halde kiyameti kopartiyorlar bize hic gelmiyorsunz diye :)

Istenmedigini daha nasil belli etsin? Orda yapacagin yemegi hizmeti evinde kendine yap. Ramazan diye her gun gitmek zorunda degilsin...

Ben istesemde sizin gibi davranamam zaten haftada 2 gun gittgmz halde kiyameti kopartiyorlar bize hic gelmiyorsunz diye :)
Size bir aydır gelin gidin diyen olmamış bu defa siz tırmalamışsınız. Bence artık siz de alışmışsınız onlara ya da onlarla uğraşmak takışmak hoşunuza gidiyor.
Ben görümce/kv olsam görüşmek için can atıyorsun diye düşünürdüm.

Eşinin ailesi ile yenge bir mi offf saçmalamalara gel.

Eşinin ailesi ile yenge bir mi offf saçmalamalara gel.
Görümcesi demiş sanırım konu sahibine yenge yemeğini yaptın da mı geldin diye :) Ben de iş çıkışı kv ye hal hatır sormaya uğradığımda yemeğin hazır mı der :) yok anne eve gidince yapıcam derim. Niyetini bilmiyorum ama kötü tarafa da çekmiyorum, aç kalmıyoruz sonuçta biliyor her gün de yaparım yemeğimi.

actigin konulara bakiyorum arkadaşım sen kimsin bir dusun don bi Allah askina aynaya bak bu ne boyke kafayi kocan kaynanan gorumcen vb ile bozmusun kiyametmi kopucak kopsun bir kere olur senin bir hayatin yok mu bir hobin bir isin ne.biliyim günun arkadas ortamin buyun hayatin kocan ve ailesi olmak zorundami birak artik 10 sene sonra.pismanliklarla dolu sinir hastasi bi kadin olursun

Yok gercekten normal bir sekilde aciyordum. Kendisinide severim saygili bir iliskimiz var. Bende sevdigim insanlara cok yuz verirrm simartirim alttan alirim. Banada bu sekilde davranmasi herlade cok yuz verdim dedirtti
Cok yuz vermenle alakasi yok
bikmislar senden/sizden
Baba kiz yalniz olmak istiyorlar ama sizden kurtulus yok

Seni her aksam her aksam istmiyor gorumce

Ne isin var her aksam her aksam
Ben olsam ben de istemem

Cok yuz vermenle alakasi yok
bikmislar senden/sizden
Baba kiz yalniz olmak istiyorlar ama sizden kurtulus yok

Seni her aksam her aksam istmiyor gorumce

Ne isin var her aksam her aksam
Ben olsam ben de istemem
Her aksam gelin diye kavga cikartan ailesi zaten . Ramazanda iki sefer anca gittik geri kalan gunler ben cagirfim bende merakli merakli gitmiyorum zatn ailesnn esimin gonlu olsun diye gittik

Her aksam gelin diye kavga cikartan ailesi zaten . Ramazanda iki sefer anca gittik geri kalan gunler ben cagirfim bende merakli merakli gitmiyorum zatn ailesnn esimin gonlu olsun diye gittik

O zaman kv varmis
Simdi yok
Demek ki gorumce her aksam sizi istemiyor

Ayrica onlar her aksam gelin deseler bile sizin gitmemeniz lazim
Ne alaka yani her aksam her aksam?

Kocanin gonlu de olmayiversin
Her aksam ailesiyle olacaksa niye evlenmis?
Sor bakalim.merak ettim

Laf yiyip , cevap verince arada kalacaksan hiç gidip strese sokma kendini. Halletsin kendisi yemeğini,bulasigini

Eski konularınızı okudum
Seviyorum demişşiniz de bence siz kocanızın ailesini sevmiyorsunuz
Gitmeyin görüşmeyin gidecrkseniz kocanızla gidin gelin mesafeyi koruyun

Her akşam gelin diye kavga çıkarmaları her akşam gitmenizi gerektirmez. Söylensin dursun. Gel dediklerinde gelip, git dediklerinde gidecek misiniz ömür boyu?
Çağıran kayınvalideniz ayrıca. Görümce yeni işten çıkmış dinlenmek istiyordur. İşi gücü yok misafirle mi uğraşacak?

İftara gidiyorsunuz. Sürekli iftara gidilmez. Ben sizi rahat gördüm. Kadın muhtemelen oruçlu, annesi de yanında değilmiş. Yani bir babasına bir kendine yemek pisirecegine size de sürekli yemek pişirmek zor geliyor olabilir.

Kaldı ki yalnız kalmasınlar diye istiyorsanız size geliyorum demek yerine siz bize gelin diyebilirsiniz.

Kız da haklı yemek yapmadan gitmişsiniz. 2 saat erkenden gideceğinize bir tatlı bir börek vs yapıp onu yanınızda goturebilirsiniz. Bir de kız sadece izin hizmet ve zahmet tarafını değil maddi tarafını da düşünüyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…