- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Siz gitmiyormusunuz hicEşin çok istiyorsa kendi arasın, ben çekiniyorum sen ara söyle madem diyebilirsin. Otur evinde boşver horlatma kimseye kendini. Ben kv nin bir çöpüne dahi elimi sürmüyorum kafam rahat.
Biz çok yakın oturuyoruz, eşim çok sık gidiyor, ben sofrayı toplarken mesela bi annemi babamı görüp geleyim diyor, 10 dk sonra geliyor. Beraber de gidiyoruz 1 saat oturup kalkıyoruz. Çağırdığında yemeğe de gittik, 9 aydır evliyiz yemeğe 3-4 kez gitmişizdir, biri bayramda zaten.Siz gitmiyormusunuz hic
Ben istesemde sizin gibi davranamam zaten haftada 2 gun gittgmz halde kiyameti kopartiyorlar bize hic gelmiyorsunz diye :)Biz çok yakın oturuyoruz, eşim çok sık gidiyor, ben sofrayı toplarken mesela bi annemi babamı görüp geleyim diyor, 10 dk sonra geliyor. Beraber de gidiyoruz 1 saat oturup kalkıyoruz. Çağırdığında yemeğe de gittik, 9 aydır evliyiz yemeğe 3-4 kez gitmişizdir, biri bayramda zaten.
Size bir aydır gelin gidin diyen olmamış bu defa siz tırmalamışsınız. Bence artık siz de alışmışsınız onlara ya da onlarla uğraşmak takışmak hoşunuza gidiyor.Ben istesemde sizin gibi davranamam zaten haftada 2 gun gittgmz halde kiyameti kopartiyorlar bize hic gelmiyorsunz diye :)
Eşinin ailesi ile yenge bir mi offf saçmalamalara gel.Normal gunde olsa haftada bir giderdimm ramazan oldugu icin gidiyoruz hatta ben gidiyorumm. Gecen oglen gittim yenge yemegini yaptindami geldin diyince evime geri donmek zorunda kaldim. Bunlar bana hergun gelmem icin israr ediyorlar kendi kizlar yengesi eve sık gelince agirlamaktan aciz. Yarin bir gun esinin ailesi gelincede bana gosterdgi tepkiyimi gostericek merak ediyorum
Koparsınlar ne olmuş, baştan alıştırmışsınız. Siz de buyrun gelin arada deyin :)Ben istesemde sizin gibi davranamam zaten haftada 2 gun gittgmz halde kiyameti kopartiyorlar bize hic gelmiyorsunz diye :)
Görümcesi demiş sanırım konu sahibine yenge yemeğini yaptın da mı geldin diye :) Ben de iş çıkışı kv ye hal hatır sormaya uğradığımda yemeğin hazır mı der :) yok anne eve gidince yapıcam derim. Niyetini bilmiyorum ama kötü tarafa da çekmiyorum, aç kalmıyoruz sonuçta biliyor her gün de yaparım yemeğimi.Eşinin ailesi ile yenge bir mi offf saçmalamalara gel.
Cok yuz vermenle alakasi yokYok gercekten normal bir sekilde aciyordum. Kendisinide severim saygili bir iliskimiz var. Bende sevdigim insanlara cok yuz verirrm simartirim alttan alirim. Banada bu sekilde davranmasi herlade cok yuz verdim dedirtti
Her aksam gelin diye kavga cikartan ailesi zaten . Ramazanda iki sefer anca gittik geri kalan gunler ben cagirfim bende merakli merakli gitmiyorum zatn ailesnn esimin gonlu olsun diye gittikCok yuz vermenle alakasi yok
bikmislar senden/sizden
Baba kiz yalniz olmak istiyorlar ama sizden kurtulus yok
Seni her aksam her aksam istmiyor gorumce
Ne isin var her aksam her aksam
Ben olsam ben de istemem
Her aksam gelin diye kavga cikartan ailesi zaten . Ramazanda iki sefer anca gittik geri kalan gunler ben cagirfim bende merakli merakli gitmiyorum zatn ailesnn esimin gonlu olsun diye gittik
Normal gunde olsa haftada bir giderdimm ramazan oldugu icin gidiyoruz hatta ben gidiyorumm. Gecen oglen gittim yenge yemegini yaptindami geldin diyince evime geri donmek zorunda kaldim. Bunlar bana hergun gelmem icin israr ediyorlar kendi kizlar yengesi eve sık gelince agirlamaktan aciz. Yarin bir gun esinin ailesi gelincede bana gosterdgi tepkiyimi gostericek merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?