görümce oldum...

evet yeniler ama kizin ailesinde bi toplanma oldu mu (onlar 4 kardes ve hepsi evli coluklu cocuklu) abim gidiyor ama kiz bize pek yaklasmiyor. kardesi ablam biraz mesafelidir, biz kardes oldugumuz halde bana bile soguk diyor ama bilemiyorum iste...

kendi ailesi olunca gidip geliniyorsa o zaman yanlış tabi, ama abinizde suç oda gitmesin o zaman onların ortamına

Beraber vakit geçirmek istiyorlardır fazla üstüne düşmezsen bir süre sonra o arar sorar seni.

tatlım sen benim gelinim eltim görümcem vs m olsan bu kadar prosedür sebebi ile sana asla gelmeyi düşünmez ve hiç teşebbüste bulunmazdım eşinin ablasının eşinin aramasına koptum zaten

Prosedür değil ki onlar öyle yapıyor dedim; komik diye yazdım

Hani insanlar kv hep oğlunu arıyor bana bir gün arayıp da biz geleceğiz demiyorlar diye şikayet ediyorlar ya

Biz de akrabalık bağı olmadığı için enişte beni arıyor dedim. Görümcem kardeşini yahut kadın kadını arar deyip gelin olan beni değil de damat gelini arıyor

hayır bitanem çok hoşuma gitti ondan öyle yazdım. eşimin ablasının kocasıda beni arar napıosunuz çıkalım mı gelelim mi vs vs .. çok tanıdık geldi yani

Anladim sizi ben ... sizde özeniyorsunuz istiyorsunuz ki kardes kardese bulusun kaynasin edin ...
Erkekler biraz farkli onlar Cabuk yanasir kaynasir arkadas edinir....kiz belki cekingendir.

zaten kiz araniza girdikten sonra zamanla acilir :)) anladigim kadariyla iyi bir görümcesiniz

1- görümce olmak artı bir sorumluluk yüklemiyor kimseye
2-aramız iyi olsun arkadaş olalım demekle olmaz.Veya kardeşinin karısı olması ille de iyi anlaşmanızı gerektirmez.Herkesin kafa yapısı farklıdır.
3-Gelin mesafeli olmak istiyorsa tercihidir.
4-senin de dediğin gibi oluruna bırakmak gerek.İlla nasıl davranman gerektiği konusunda bir kıssas yok.Her normal insana nasılsan öyle.

Gorumcenizin eşimi sizi ariyor :)
İlginç :/
Gorumce hnm neden aramiyormus

daha 1 aylık nişanlılar kendileri gezip tozup eğlenmeye bi doysunlar birbirlerini bi tanısınlar bakalım

E kızın ailesine gidip toplanıyorlarmış ya görümce çağırınca mı suç oluyor. Görümcelik zor zanaat

ben 1 kez teklif edildikten sonra ısrar edilmemesi taraftarıyım
bende görümceyim bizde olay tam tersiydi.
sürekli gelinlerimiz gezelim buluşalım onlara gideyim kalayım istiyorlardı ama ben istemiyordum
sevmediğimden değil ama yapım böyle.. sonra soğuk olduğumu anlayıp tamamen geri çekildiler hatta küs gibi bişeyiz umduğunu bulamayınca ben suçlu oldum:) neyse...
zamanla bir samimiyet kurulursa zaten kendiliğinden gelişir ama daha ilk günler sizi doğru süzgün tanımıyor sıkılır büyük ihtimalle..samimiyeti sevmiyor olabilir, yalnızlığı seviyor olabilir, yani soğuk duruyorsa vardır bi bildiği çok ısrar etmeyin.. kardeşinizle aranız soğumaz merak etmeyin hem zaten evlenince ister istemez uzaklaşıyor.. bırakın kendi hallerine..

Bende görümcemle arkadaş olmak içim girişimde bulundum , ama duvara tosladım. İnşallah siz sonradan yakınlaşırsınız, sıcak ilişkileriniz olur .

Çoook beğendim davranışını canım, ama belki çekiniyordur zamana bırak

Yengenizin huyu böyle demekki mesafeli durmak.. Boşverin çok sıkı fıkı olmakta iyi değil bence..

iyimiyim bilmem ama iyi olmak isterim. eltimle aramiz hic iyi degil ve gelinimizi gercekten seviyorum. yani sevimli kiz ve hep beraber arkadas gibi olalim istiyorum. umarim dediginiz gibi zamanla hersey daha güzel olur

tabiki yüklemiyor ama icimden geliyor ve o yüzden iyi olalim anlasalim istiyorum. ben hic birseylerine karisacak bir tip degilim ve tam aksine hep kizdan yanayim. kendimde eksikligini hissettigim herseyin ona tam yapilmasi icin cabaliyorum aileme karsi (tabi bunu ona caktirmiyorum annemle hallediyoruz) :) ama tabi dedigin gibi herseyi oluruna birakacagiz artik Zaman ne gösterirse o olacak

İyi niyetini anlıyorum.Ama inan kimseden yana olman gerekmiyor.Veya bir taraf olman gerekmiyor.Aileni yapılacaklar konusunda uyarabilirsin o ayrı.Ama gelin görümce oarak çok sıkı fıkı olmakta gerekmiyor.Sadece hoşgörü ve saygı yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…