- 3 Eylül 2015
- 168
- 112
- 18
- Konu Sahibi semelmelse
-
Abimizi soldurmuyoruz ya biz doluyoruz :) zaten bu yemek muhabbetine kadar üç dört kere ailecek yemek yemişliğimiz var hem evimizde hem dışarıda.Yüzük ya da evlilik gibi saçma biseyi beklemeye ne gerek var dandirik yemege cagirmak icin.. Bu yüzden trip atmak da cok sacma ama. Ciddiye aldiginizi göstermediginiz icin kendini zorla ciddiye aldirtmaya çalışıyor işte. Bir iki tane düşünceli hareket yaparak onyargisini kırabilirsiniz abinizi doldurmak yerine. Yapıcı olmakta fayda var.
Bunu birisi daha yazmıştı , bilemiyorum belki aynı kişidir :))Yorumların hepsini okumadım ama bilmiyorum başka hatırlayan var mı :) geçenlerde de bi üye sevgilimin kız kardeşi ön koltuğa oturdu diye konu açmıştı. Acaba aynı kişi mi
evlenmeden annenizin ön koltuğunu mu kapıyor? hadi siz kardeşsiniz bir nebze tamammerhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)
ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorumbu alınganlıklar normal mi sizce ?
Yorumları okurken hem güldüm hem üzüldüm ya :) ben de henüz aileden olduğunu düşünmüyorum,öyle hissetmiyorum ama abimin üzüldüğünü görünce bi şey demek istemiyorum.aynı şekilde kardeşim veya annem de incitmemek için laf dokundurmaz aksine ikisi Mutlu olsun diye suyuna gidiyoruz hep.
Geçenlerde işe başladı,annem neden "hayırlı olsun"a aramadı diye trip attı hayır biz bi şekilde hoş karşılarız da olan abime oluyo,üzülen,sinirlenen hep obenim endişem o yönde zaten.dediğiniz gibi abime bu konuda ayrıl vs asla diyemeyiz,ima dahi edemeyiz.ama ısınamadıgımızın o da farkında
. Acaba diyorum ben mi çok düşüncesizim,biz mi kırıcı davranıyoruz?
Evlenirlerse bu hep böyle giderse,abim üzülürse diye çok endişeleniyorum
merhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)
ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorumbu alınganlıklar normal mi sizce ?
Saygı da bi sıkıntımız yok bizden yana ; ama bazen anneme yaptıklarını saygısızca buluyorum o Zaman deliriyorum ama kendime . Saygı konusu açılınca aklıma geldi anneme "siz beni ben dediğim için arıyorsunuz sizi samimi bulmuyorum yapmacıksınız" demişliği var ya ; Canım annem de buna üzül ağla yine de tek bi kötü söz söylemedi kırılmasın diye olur mu kızım diye geçiştirdi .
Tavsiyelerinize kulak asacağım sağolun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?