"Görümce" olmak istemiyorum

Uyarmak değil de bu alınganlıklarını ve düşüncelerini anlayamadıgımı,garipsediğimi söylüyorum sadece .

ne koltukmus yok yanı on koltuğa oturunca bisey mi oluyo bizde kaynanamla her arabaya binisimizde birbirimize oturmamizi soyleriz şimdiden bi koltuk için trip atiyosa sonunu dusunemiyorum

Sizin şu yeni gelin adayı kadar uyanik olamadim ona yanıyorum şuan:))
Gelin kaynana falan filan muhabbetlerinde böyle şeyler onemliymis geç öğrendim ama sizinki uyanikmis masallah işiniz var gibi geldi bana:)))

Ya hu ne koltukmuş arkadaş
Gereksiz tripler
Ben sevgilime böyle trip atsam beni oyar ya
Ayrıca aileden de değil söz nişan olmadığı sürece.

Abartı değil gayet doğal olması gereken bu

Kadın trip yapıyor tamam da hiç mi abinin suçu yok?? Bu kadar mı pasif olur bir erkek inanamadim

Benim için abimin sevgilisiyse değerlidir hani aile konusunda o kadar Keskin sınırlarım yok ama bizim ailede şöyle bi alışkanlık var : ailevi toplantılar organizasyon vs gibi durumlarda nişanlık sözlülük durumu göz önüne alınıp davet ediliyor . Sanırım onun etkisiyle aklıma gelmedi davet etmek

Daha sizin aileden değil ama şimdiden bu kadar sorun çıkarıyorsa pek iyi biri gibi gelmedi bana.

koltuk meselesinde kardeşin eğer kızdan küçükse hoş olmamış geçip öne oturması.. ama kızın, annen için aynı triplere(kardeşine attıgı) girmesi de hiç olmamış.. şimdilik bşy demeyin derim abine.. durun bakalım ne olacak..

Bende size katılıyorum. Bizin de sekiz yil oldu. Annesi ile bir kez görüştük. Su an isler ciddilesti acikcasi isteme olmadan tekrar gorusmemek gerekiyor diye düşünüyorum.
Ayrica evli olsak bile annesi de onde oturabilir gayet. Ne insanlar var. O ailesi ya dogruan bu yasa getiren..

Bence çok fazla yüz göz olmuşsunuz şimdiden, ortada daha ciddi bişey yok ön koltuk tripleri işe başladım hayırlı olsun diye aramadı söylenmeleri başlamış. Allah kolaylık versin.

Ya kardeşim daha 14 yaşında :) aklına dahi gelmemiştir öne oturursa alınacağını veya sevgilisi için hoş bi durum olmayacağı . Hadi kardeşimi geçtim kendimi geçtim de anneme yaptığı beni Cidde'n sinirlendirdi ya::/

Düşünceyle alakası var bence ben sevgiliyken kuzeni ön koltuktan kalkıp sen öne geç demişti bende gerek yok falan zorla oturtmuştu.. Kayınvalidem de geç kızım sen geç der hep dede bile oturmuyor ben varken

Düşünceyle alakası var bence ben sevgiliyken kuzeni ön koltuktan kalkıp sen öne geç demişti bende gerek yok falan zorla oturtmuştu.. Kayınvalidem de geç kızım sen geç der hep dede bile oturmuyor ben varken
Düşündüm de hani bizde öyle bi alışkanlık yok fark etmiyor yani kimin nerede oturduğu bugüne kadar bu konuda herhangi bi sıkıntı da çıkmadı,sanırım alışkanlıklar ile ilgili

kardesine trip atmasıonı anlarımda annene trıp atama çüşş orda bı dursun ben her arabaya bındıgımde kaynanama gec otur one derım oturursa oturrur oturmazsa oturmaz annelere hurmet lutfen

Sanki ön koltuk daha once variyor gidilecek yere yabanci bi kiz öne otursa trip yapsa mantikli da bu yaptigi olmamis bence tripler küsmeler falan

Sanki ön koltuk daha once variyor gidilecek yere yabanci bi kiz öne otursa trip yapsa mantikli da bu yaptigi olmamis bence tripler küsmeler falan
İşte ben de çönkoltugun bi öneminin olduğunu böyle anladım , sanırım onun gözünde saygısızlık bu durum . Bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…