- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi semelmelse
-
koltuk mezvusunda kız cok haklı burda kac kisi böyle konu actı esimin yanına oturamıyorum kaynanam görümcem oturuyo diye herkezde dedi o ön koltuga sen layıksızn gec esinin yanına senden baska kim oturcak diyemerhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)
ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorumbu alınganlıklar normal mi sizce ?
Daha önce de yazdım abimin hayatında , ilişkisinde hiçbir şekilde söz Hakkı'm yoktur diye;aralarını bozacak hiçbir söz söylemek istemem diye.bunlar beni rahatsız eden hoşuma gitmeyen davranışlardı bi kere "abi bak bunlar çok kötü şeyler bence"demedim aksine 'dikkatsiz davranmışım,hata etmişim'dedim . Sadece bir kere sence bu alınganlıkları normal mi diye sorduğunda garipsediğimi söyledim .Neden yemege cagirmak olmasin . Boyle ortamlar olusmali ki iki taraf birbirini tanisin. Evlenince su huyunu bilmiyordum kaynanam şöyle gelinim boyle laflari ortaya atiliyor. Benimde iki tane abim var asla bu tur seyleri dert etmedik boyle konularda her zaman abimin yaninda sevgilisi olsun istedik.cok sukur ikiside evli hala tavirlarimiz aynidir. Asil sorun seven insanlara bu tur dayatma yapilmasi . ortada sevgi gibi guzel bi duygu var birakin doya doya yasasinlar. Kiz seviyo yaninda oturmak istemis ne var bunda abine deger veriyo ki ailesinin yaninda yer edinmek istemis ne var bunda.
Sizin tavriniz suan o kizdan daha kotu. Ne demek gorumce olmak istemiyorum. Kendinizde bu hakki nerden goruyorsunuz anlamam. Sen gorumcelik yaptin diye abin sevgisinden vaz mi gececek. Ya da vaz gecse bundan mutlu mi olacaksiniz abinin yanina sen oturdun ailece yemege ciktiniz diye. Sizde bi kadinsiniz yarin obur gun sizinde basiniza sizin dusuncenizde biri gelince tavriniz ne olacak merak ediyorum.
Bu arada "sizin düşüncenizde" demişsiniz , siz Nasıl düşündüğümü anladınız rica etsem anlatır Mısınız? Bi de dışarıdan bi göz olarak bakmak istiyorum olayaNeden yemege cagirmak olmasin . Boyle ortamlar olusmali ki iki taraf birbirini tanisin. Evlenince su huyunu bilmiyordum kaynanam şöyle gelinim boyle laflari ortaya atiliyor. Benimde iki tane abim var asla bu tur seyleri dert etmedik boyle konularda her zaman abimin yaninda sevgilisi olsun istedik.cok sukur ikiside evli hala tavirlarimiz aynidir. Asil sorun seven insanlara bu tur dayatma yapilmasi . ortada sevgi gibi guzel bi duygu var birakin doya doya yasasinlar. Kiz seviyo yaninda oturmak istemis ne var bunda abine deger veriyo ki ailesinin yaninda yer edinmek istemis ne var bunda.
Sizin tavriniz suan o kizdan daha kotu. Ne demek gorumce olmak istemiyorum. Kendinizde bu hakki nerden goruyorsunuz anlamam. Sen gorumcelik yaptin diye abin sevgisinden vaz mi gececek. Ya da vaz gecse bundan mutlu mi olacaksiniz abinin yanina sen oturdun ailece yemege ciktiniz diye. Sizde bi kadinsiniz yarin obur gun sizinde basiniza sizin dusuncenizde biri gelince tavriniz ne olacak merak ediyorum.
Bende 4 yillik sevgilimin ailesi ile tanistim ve araba ile bi yere gidilecekse anne baba ileyse babaya anne ile gidilecekse anneye biraktim on koltugu. Bilmiyorum ama bizde oyledir once buyuge teklif edilir. He suan hamile olduum icin nereye gidersek gidelim arkaya oturamiyorum cunku bulantilarim cok ona ragmen yillardirda hep sorarim yani sen otur diye.. Cok sacma bi trip ve saygisizca bence..merhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)
ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorumbu alınganlıklar normal mi sizce ?
Anladım teşekkür ederim cevapladıgınız,farklı bakış açısından bakma ihtiyacım var bu konuda.Belki elestirim sert gelmis olabilir size ama bende 24yasindayim 2tane abim var erkek arkadasimda var. Hani her durumuda gormus yasayan bi insan olarak cevapladim. Bana bu tur seyler yanlis geliyor. Mesela siz bunu dert edinmişsiniz kendinize ama hic onlarin sevgisigibi bir tabiriniz yok olaylarda. Hep kizin sizinle samimiyet kurmasindan yana dert edindigi durumlar var. Bu da gayet normal ciddi dusundugunu saygi gosterdiginizi bu tur olaylar gosterir. Tanidiginiz biri oldugunu dusunun işe girdiginde tebrik edilmeyi herkes bekler . bu onem verildigini gosterir karsi tarafa. Sizin dusunceniz derken de gorumcelik gibi tabir kullanip surekli atifta bulunmaniz bana gore yanlis bi davranis. Sizin iliskiniz degil ve surekli olaylarin icinde olmayip kiza bu sekilde onyargiyla yaklasmanizi yadirgadim. Cunku siz ayni yaş grubundasiniz boyle seyleri dert etmek icin gencsiniz. Anneniz hayiflansa anlarim ama sizin bu tavriniz gayet yanlis. Hem kizin icinde art niyet olsa kirildigini annenize de dile getirmezdi arkanizdan konusurdu. Bence onlar sevgisinin sizde abinin mutlulugunun mutluluguyla mutlu olun. Ha bana sorsaniz ben hic dert etmem kim oturmus oturmamis ama tanistigim insan ailesi tabikide hastalikta ise girme givi onemlk durumlarda aramalarinibeklerim bende ayni ozeni gosteririm.
Şöyle oluyor , küçük kardeşim ve abim sevgilisiyle buluşacak abim ile evden çıkıyorlar;sevgili bi alışveriş merkezinde onu kapısında alıp yemeğe gidecekler bu olay sırasında oluyor koktuk muhabbetiama dogru
kızkardesınız one oturuyor gelın adayı arkada tekmı oturuyor? anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?