Gorumce sorunsali

Hafsazeynep

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
128
33
18
32
Iyi gunler kizlar basliktan anlasilacagi uzere sorun gorumcem. Az sonra anlatacaklarim icin beni cahil sanmayin lisans hemsirelik mezunuyum. Ben 3 yillik evliyim. 1 kizim var 6 aylik. Evlendigimde gorumcemle kaynanam altinlari baski yaparak bozdurttular. Para bizde kaldi ama ben ispartaliym bizim orada altin onemlidir ve kesinlikle gelinden alinmaz karisilmaz. Ama benim ailem paraclanmis oldugu icin pek arkamda duran olmadi. Bende nereye kadar direneyim ilk kez gittigim bir evde. 1 hafta sonra bozduruldu. Ben bunu unutmaya calistm unuttum da. Esim cok iyi bir insandir beni de kesinlikle cok sever ama gecen gun cok kotu bisi oldu. 3 gunlune kurban bayramina benim dedemlere gittik. Gorumcem tutturdu 1 gecede bende kalacaksiniz diye. Bende ugrayalim bi kac saat etlerin buzu cozmesin giderken dedim. Sonra firtina koptu. Esimi baya bi doldurusa getirmis. Yok o essek basi miymis ugramak da neymis. Onu oglu epilepsi hastasiymis cocuk uzuluyomus ben ne bicim bir insanmisim vijdanim yok muymus. Esim israr etti ben israr ettim en son esim ilk kez bana tokat atti gitti sonra saatlerce agladi. Yani nasil bu hale geldi kocam cok sasirdim asla yapmaz dedigim biriydi. Sonra gorumcemden bana bi du nya hakaret mesaji saygisiz terbiyesiz ahlaksiz. Senden biktik. Annem senin yuzunden seker hastasi. Haddini bil. Vijdan azabi cek. Daha bi suru sey yazdi. Babannem araya girdi esimle aram duzeldi. Gerci hala kirginim ama sirf yegenleri o cocuklar uzulmesin diye yine bi kac saat ugradik. Ama ben kendimi aptal gibi hissedigorum. Neden ugradim ki evliligimze yaptiklari bana hakaretleri yanina kar kaldi diye ken dimi yiyorum. Resmen kendi kendime bir sinir harbi ici ndeyim. Yaa beddua etmek istemiyorum ama oda bi sekilde agzinin payini alsin istiyorum. Napabilirm. Yada kendimi bu sinir harbinden nasl kurtarabilirm. Karisk ve uzun oldu k. Bakmayin. Sevgiler

Son düzenleme:
Bazı cümleler hiç anlaşılmıyor düzenleyin öyle okuyalım olur mu

Daha 1 ay oncesi ben zaten onda 1 hafta kaldim. Sorun kalmamak degil. Zaman kisitli ve babannem bir suru erzak katmisti 8 saatlik yolda bozulsun istemedim. Birde diffirizinde yer ayarlarsa kalalim erzaklari koyup dedm ayarlayamazmis. Sorun onda kalmamak degildi.

valla o tokadı yedikten sonra gitmemeliydiniz.

eşiniz de hiç iyi filan değil kusura bakmayın. 10 yaşında ergen olsa dolduruşa gelebilir. koskoca çocuklu adam salak mı dolduruşa geliyor. kılıf uydurmayın. suç eşinizde. size destek olmalı, karşı tarafın ağzını kapatmalı. resti çekin. kavga edin. haddini bilsin. tokadı yeyip oturmayın yani.

Mesajınızın başındaki cahil sanmayın lisans mezunuyum ibaresi ne çirkindir. Okumak ve cehalet arasında malesef ilişki yok. Altınları bozdurmanızın konuyla ilgisini anlamadım. Tek anladığım o tokadı yedikten sonra paşa paşa gittiyseniz bundan sonra her zorda yanağınıza inecek bir şamara davetiye çıkarmışsınız. Temennim tabı ki inşallah böyle olmaz.

Cok sinirlendim bu konuya. Gorumcen resmen bu tokada sebep olmus, hic mi vicdan azabi cekmiyor acaba?
Nasil insanlar var bu hayatta.
Sen de yok ailem parcalanmis, yok esim iyi bir insan diyerek daha fazla ezilme. Kavga sebebi gorumce olabilir ama tokadi atan o kendini bilmez esin.
Bu tokadi affetme sen kimseye mecbur degilsin. Kimseden tokat yemek icin de dogup buyumedin, okumadin.
Sen kendini yiyip bitirecegine esine resti cek, kardesim yuzunden karimla aram bozuldu diye esin olacak kisi kendini yesin.

Gercekten pes yani. Niye gittiniz o tokatin ustune ? Ben olsam arabadan inmem defolsun gitsin cok kiymetli ablasina.
Pisman oldu demissin ama bu herif pisman olsa o tokattan sonra kalkip ablasina gitmez.
Hala ablasini gonulleme derdinde.

O görümceye haddini bildirmeliydin madem eşin bostan korkuluğu görevini üstlendi sen kendi hakkını savunacaktın. “Sen kimsin kes çeneni yetti senin mikserliğin ister kalırım ister giderim keyfim nasıl isterse altın avcısı” derdim ne diye ezik ezik gittiniz ki geri. Allah için görümcenizin çocukları siz orda kalmayınca neyin üzüntüsünü yaşayacaklar adı üstünde çocuk onu mu düşünecek. O eşinede diyecek laf çokta neyse

Bende lisans mezunu olup cahil olmamak arasında ki bağlantıyı kuramadım kusura bakmayın AMA.
Birde yani yazım hatasını geçtim okuduğumu anlayamadım bile.
Eşinizde melek değil anlattığınız kadar. Hemen dolduruşa mı geldi 2 lafa. Hele tokat olayı...

O tokadi yedikten sonra degil oturmaya gitmek adamin yuzune bakmazdim uzun sure, eger simdiden sonra haddini bildirmek istiyorsaniz esinize ciddi tavir yapin ve kardesinin mesajini gosterip onun yuzunden yediginiz tokadi hatirlatip mecbur kalmadikca gorusmek istemediginizi soyleyin tabi esiniz dediginz kadar iyiyse

Tokat atan esinizle hemen barışıp ustunede size olur olmaz hakaret eden insanın evine gitmişsiniz. Kırıcı olmak istemiyorum, lakin bundan sonra o tokatlarin arkasıda gelir. Görümcele nasıl bayramlastiniz cok merak ettim? Ek not: Bana kimse "Esim iyi insan ama bana tokat atti" diye anlatamaz.. Rahmetli babam ne bize ne anneme hayatında bir kere tokat atmamıştir. Sözlü veya fiziksel siddet uygulamamistir.. Heleki başkasınin lafına bakıp annemi asla hirpalamamistir,halbuki.gaza getirmeye calisan cok oldu. Bence bunu bir düşünün. Esinizde cok hata var

film yeni başlıyor ne oldu ablasının evinde oturdunuz her şey düzene girdimi değdi mi . Eşiniz daha aile kavramını eş kavramını anlayamamış . Siz onu affederek ikinci tokat şansınızı yakalamışsınız tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…